TGADESIGN
Creare website-uri, aplicatii, design grafic si design website

Modeleaza viitorul prin creare de website-uri si aplicatii.

Despre noi

Tgadesign este o firma bazata in judetul Mures, avand ca si activitate principala crearea de software, website-uri design grafic si design website. Noi venim in ajutorul clientilor nostri cu servicii de calitate superioara:

Dezvoltam solutii personalizate pentru orice client.
Focusul nostru este design pentru interfete grafice, in acelasi timp ne ocupam si de design printabil.
Optimizarea solutiilor pentru motoarele de cautare.

Istoric companie

presentation website image

Compania noastra a fost infiintata in 2015, avand ca si prim proiect mare aplicatia Imobiliarlist, cautator de anunturi imobiliare de pe website-urile agentiilor. Utilizatorii pot cauta in functie de o multitudine de parametrii imobilul perfect necesitatilor. Abordarea tehnologica a acestui proiect este o combinatie intre HTML, CSS , Javascript si PHP (frameworkul Symfony).

Noi consideram ca suntem flexibili (agile), in privinta modelelor de cost, a solutiilor tehnice folosite si a programului de livrare, pentru a indeplini cat mai bine orice dorinta.

Serviciile oferite :

  • Creare de solutii software ( design si dezvoltare )
  • Creare website-uri
  • Implementarea solutiilor tip aplicatii web
  • Dezvoltare portaluri online
  • Creare design UI/UX
  • Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)

Proiecte

Proiectele la care lucram sunt de cele mai multe ori interne dar colaboram si cu firme pentru a le realiza solutii potrivite cerintelor.

website cmdr wordpress

CMDR

Impreuna cu cei de la colegiul medicilor dentisti mures am reusit sa realizam un website de prezentare perfect pliat pe nevoile lor, tehnologia folosita este WordPress.

imobiliarlist website aplicatie

Imobiliarlist

Este o aplicatie web care cauta anunturi imobiliare in functie de specificatiile utilizatorului. Aplicatia a fost conceputa pe frameworkul Symfony (PHP) in combinatie cu tehnologie FrontEnd (html5, css3, javascript)

website outb2b html css javascript

OUTB2B

Tgadesign incurajeaza startup-uri precum outb2b, care au avut nevoie de un website de prezentare si promovare. Abordarea tehnologica a fost o combinatie intre HTML5, CSS3 si Javascript.

0
+
Ore Lucrate
0
+
Cafele baute
0
mil
Linii de cod
0
+
Buguri rezolvate

Preturi

Tgadesign vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii IT pentru orice domeniu, la preturi accesibile.

Website
1500
RON
Corporate
Creative
Personale
Onepage
Design
The best price/quantity plan
300
RON
Logouri
Banere
Design website
Pliante
Optimizare SEO
2500
RON
Analiza
Plan de cuvinte cheie
Plan de cuvinte cheie
Mentenanta
Wordpress
3300
RON
Instalare
Customizare
Optimizare
Mentenanta

Doriti o estimare pentru proiectul dumneavoastra ?

Servicii

Crearea de solutii software

Creare aplicatii personalizate durabile si complete, perfect adaptate cerintelor.

Creare website-uri

Cream cu success site-uri optimizate si performante, folosind cea mai noua tehnologie.

Creare de solutiilor tip aplicatii web

Realizam programe care ruleaza intr-o arhitectura client-server, de complexitati diferite perfect adecvate nevoilor clientilor.

Dezvoltare portaluri online

Portalurile online sunt instrumente de informare, cu ajutorul acestora se pot gestiona un volum mare de informatii, un exemplu este magazinul online.

Creare design UI/UX

Cream designuri moderne, bazate pe cele mai noi trenduri, integrand in acesta interactiuni astfel incat designul sa fie atractiv si intuitiv.

Optimizare pentru motoarele de cautare

Serviciile noastre de promovare online se bazeaza pe promovare naturala, strategi de link building  si optimizare pe pagina.

Tehnologiile

cu care lucram in fiecare zi.

html5
css3
javascript
bootstrap
jquery
php
symfony
wordpress

Contact

Intrebari frecvente

Website-ul sau site-ul este un ansamblu de fisiere interconectate pentru a devein o entitate distincta in reteaua de website-uri din internet.

Website-urile pot fii de mai multe categorii depinzand de complexitatea acestora : website de prezentare, website tip blog, forum, magazine online, portal online, etc.

Serviciile oferite de noi cuprind creare de website-uri de prezentare, website cu panou de administrare, magazine online, website specializat pentru piata imobiliara, bloguri etc.

Obiectivul unui website este de generare de vanzari si prezentarea unor servicii sau produse. Un website este ca o carte de indentitate online, de aceea continutul website-ului trebuie pus in valoare iar datele prezentate trebuie sa fie reale si specifice.

Da, fiecare website trebuie sa functioneze pe toate browserele moderne si pe toate dispozitivele mobile. Pentru a respecta ultimele standarde tehnologice, fiecare website este validat si trece printr-o serie de teste inainte de a fi publicat.

Da, printr-o optimizare SEO, un website bine structurat poate ajunge pe primele pagini in Google pentru anumite cuvinte cheie.