Cafea, aparate de cafea si accesorii pentru prepararea cafelei

In 2005 a inceput tot si alaturi de clientii si partenerii nostrii am reusit sa realizam in premiera un concept de success. Tchibo To Go este un concept ce ofera clientilor si iubitorilor de cafea un produs de calitate. Am revolutionat piata cafelei din Romania aducand bucurie si placere printre bautorii si pasionatii de cafea.

Clientii se pot bucura de prospetimea si calitatea boabelor de cafea Arabica in fiecare cafea, fie espresso, cappuccino, latte macchiato sau Americano. Dupa multi ani de servicii de calitate si seriozitate astazi suntem Partener Coffee Service (divizia profesionala Tchibo) importator official al Tchibo Cofee Service in Romania.

Prin inovatie aducem cele mai eficiente solutii pentru o cafea buna:

  1. Aparate de cafea table top
  2. Aparate de cafea vending
  3. Aparate de cafea profesionale

Automat Drink va stau la dispozitie cu toate detaliile necesare. Echipa nostra este alcatuita doar din iubitori ai cafelei si entuziasti dornici sa vina cu cele mai bune solutii pentru cererile clientor. Scrie-ne chiar acum office@automatdrink.ro

Aparate de cafea - livrate gratuit

Noi livram si montam gratuit aparate de cafea in baruri, restaurant, sedii firmelor si institutii.

Serviciu de mentenanta gratuit

Oferim serviciu gratuit de mentenanta pentru aparatele luate in custodie de la noi.

Cafea Expresso de Calitate

Avem o gama larga de cafea de la diferite branduri precum Tchibo, Vista, Eduscho si Baristo.

Consumabile pentru aparate

Noi livram si montam gratuit aparate de cafea in baruri, restaurant, sedii firmelor si institutii.

CONCEPT

Oferim colaboratorilor nostri nu doar cafea ci un servciu complex care include pe langa cea mai buna cafea din gamele Tchibo, Davidoff, Vista sau Eduscho si echipamentele necesare: aparate de cafea, rasnite, filter si toate accesoriile necesare pentru prepararea celei mai bune cafele.

Tchibo To Go

Am venit pe piata de cafea din Romania cu conceptual Tchibo To Go. Succesul acestei solutii consta in cafea de cea mai buna calitate si preparata in cele mai diversificate moduri la un pret bun.

Avantajele unei astfel de colutii sunt nenumarate : cafea de cea mai buna calitate 100% Arabica Tchibo, espressoare de ultima generatie, sistem de servire a cafelei in pahare termice To Go, servicii de intretinere a espresoarelor si oferim suportul promovarii acestei solutii.

Vista To Go

Un alt concept de success este Vista To Go, unde oferim o cafea 100% Arabica, Fairtrade si Organica alaturi de modul de servire to go. Cafeaua Vista se deosebeste de alte cafele prin calitatea desavarsita a boabelor de cafea Arabica, acestea sunt din arbusti de cafea crescuti organic.

Vista reprezinta varianta de lux a solutiei Tchibo, fiecare preparat cu cafea Vista, va incanta printr-o savoare aleasa si prin intensitatea aromei celor mai bune boabe de cafea 100% Arabica.

Tchibo Vending

Un concept simplu prin care venim in ajutorul colaboratorilor nostrii, prin care punem la dispozitie aparate de cafea si la instalam gratuit la locatie. Echipamentele noastre sunt de ultima generatie de la firme recunoscut pe plan mondial (Rhea Vendors, Sielaff, Elektra, La Pavoni, Expobar, Coffee Queen).

Comercializati doar cafea Techibo ?

Prin noi aveti acces nu doar la brandurile de cafea Tchibo, Vista, Davidoff sau Eduscho  ci si la o gama variata de tipuri de blendinguri 100% Arabica. Cafea boabe, macinata sau instanta de cea mai buna calitate.

Lista de echipamente ?

Avem cele mai bune echipamente pentru prepararea cafelei de pe piata. Suntem reprezentantii unor firme recunoscute mondial de echipamente in Romania, precum  Rhea Vendors, Sielaff, Elektra, La Pavoni, Expobar, Coffee Queen. Serviciul nostru complet este alcatuit din: cafea, echipamente (aparat, filter, vending), complementare si serviciu de mentenanta. Acest serviciu este realizat la standard Germane.

Aparate de cafea - trebuie achizitionate ?

Unul dintre atu-urile noastre este faptul ca avem un model de colaborare flexibil. Aparatele de cafea pot fi achizitionate, inchiriate sau oferite in sistem comodat. Prin solutiile propuse de noi garantam succesul afacerii dumneavoastra.

Scop

Noi avem ca si scop vanzarea, inchirierea sau oferirea in sistem comodat a expresoarelor de cafea, aparate automate de bauturi calde, dispunand de o gama larga de aparate precum: Aparat RHEA XS, Aparat Brilliance‏, Aparat Rhea Cino‏ XS Grande Profesional etc. Serviciile nostre le oferim atat in judetul Mures cat si alte judete din imprejurimi.

Aparatele de cafea sunt livrate si montate gratuit in baruri restaurant, sediile firmelor si ale institutilor de catre Automat Drink

Achizitionati prin intermediul nostru cafeaua dumnevoastra si beneficiati de expresoare profesionale Aparat RHEA XS, Aparat Brilliance‏, Aparat Rhea Cino‏ XS Grande Profesional etc. in custodie pentru prepararea cafelei.

Pentru prepararea unei cafele reusite, ai nevoie de multi ani de experienta sau de aparate de cafea de ultima generatie.

Pentru ca o cafea sa fie de success trebuie ca fiecare detaliu sa fie pus la punct. Exista doua moduri prin care se poate face o cafea reusita, fie un barista cu decenii de experienta fie un automat de cafea cu tehnologie Barista. Indiferent ce alegi vei fii garantat satisfacut

Prepararea unei cafele este o arta.

Pentru un barista crearea unei cafele este o arta, fiecare etapa a procesului este precise pana la cel mai mic detaliu. Noi am reusit sa integram acest process in aparatele noastre de cafea printr-o tehnologie invatoare. Cu ajutorului aparatelor de cafea obtinerea unui expresso sau a unei cafele delicioase este mai usor ca niciodata iar rezultatele sunt perfecte de fiecare data.