BCFORAX

Executam lucrari de foraje puturi pentru alimentare cu apa, pompe de caldura, micropiloti, piloti forati si foraje piezometrice

BC FORAX

Bc Forax firma de foraj din judetul Mures, executam foraje de mica adancime, foraje de adancime medie si foraje de adancime mare. Prestam si servicii de denisipari, reparatii si intretinerea puturilor de apa si montaj pompe submersibile. Avand la dispozitie utilaje profesionale precum motocompresoare, pompe submersibile, instalatii de foraj, sisteme de carotaj, putem executa orice lucrare la cele mai inalte standard.

Executam foraje puturi apa la preturi corecte, in functie de o analiza a proiectului si dificultatea acestuia.
Avem o vasta experienta in realizarea de foraje puturi apa, si de aceea consideram ca suntem cea mai buna alegere pentru dumneavoatra.

Foraje puturi

Servicii

Executam lucrari de foraje puturi pentru alimentare cu apa de mica si foraje puturi apa pentru alimentare cu  apa de mare adancime, foraje pompe de caldura, foraje orizontale, foraje de studiu, foraje piloni (piloti forati), desnisipari si foraje piezometrice pentru realizarea de studii hidrologice, in toata Romania.

Foraje uscate sau cu circulatie de fluid de foraj

Executam lucrari de forare puturi in scop casnic, pentru gradina sau locuinta, cat si in scop industrial. Asiguram alimentare cu apa prin puturi deadancime mica, medie sau mare.

Dupa o analiza a zonei, tipul de sol, panza freatica echipa noastra va stabili tipul de foraj care trebuie executat. Cele mai uzuale tipuri de forare pentru gospodarii sunt cele de adancime mica, cele de adancime medie sau mare sunt propuse in cazul in care este nevoie de un volum mare de apa.

Pozitionare foraj

Echipa noastra este foarte atenta la nevoile clientilor astfel se cauta cea mai buna si eficienta solutie. Dupa o analiza a solului se propune tipul de foraj care trebuie executat. Noi recomandam ca amplasarea putului sa fie in vale pentru caprocentul de straturi acvifere sa fie mai mare.

Utilaje si materiale

Utilajele utilizate sunt in functie de nevoile clientilor. Pentru a avea un serviu professional toata utilajele sunt profesionale, scopul acestora este ca forarea sa fie realizata la standarde in cel mai scurt timp.

Adancimea forajului

Adancimea forajului depinde de volumul de apa de care are nevoie clientul iar diametrul forajului este stabilit de debitul de apa. Tipul forajului poate fii limitat de straturile acvifere din zona.

Servicii de denisipari puturi de apa

Innisiparea putului este procesul prin care particule fine din stratul exterior patrund in interiorul putului, acestea chiar putand bloca filtrele de apa. Efectul innisiparii este diminuarea debitului de apa, pentru a combate acest efect trebuie facute regulat denisipari.

Denisiparea reprezinta procedeul de intretinere al puturilor. Denisiparea consta in eliminarea depunerilor de nisip care se formeaza in put dupa forare.

Efectele procesului

Efectele de dupa denisipare sunt marirea permeabilitatii, evitarea nisiparii forajului de puntile formate oprind trecerea elementelor fine, marirea razei efective a forajului si implicit a debitului acestuia,  micsorarea pierderilor de sarcina  in zona activa a filtrului.

Procedeul de executie

In procedeul de denisipare este nevoie de o pompa mamut care este piesa principala a denisiparii. Denisiparea se poate realiza prin mai multe procedee cel mai cunoscut este extragerea nisipului prin intermediul unor variatii de presiune realizate prin intermediul pompei mamut.

Piloti forati si fundatii speciale

Rolul pilotilor forati sau a fundatilor special este de sustinere a unei constructii. In functie de caz structura pilonilor este de beton armat, de lemn sau de metal. Pilotii sunt elemente structurale care partial ingropate in sol, pilotii capteaza din sarcina constructiei.

Fundatiile de piloti sunt realizate dupa o analiza a echipei noastre de profesionisti care stabilesc sarcina pe care trebuie sa o indure piloni forati si adancimea la care trebuie ingropati.

Clasificare piloti

Echipa noastra este foarte atenta la nevoile clientilor astfel se cauta cea mai buna si eficienta solutie. Dupa o analiza a solului se propune tipul de foraj care trebuie executat. Noi recomandam ca amplasarea putului sa fie in vale pentru caprocentul de straturi acvifere sa fie mai mare.

Diametre piloti

In functie de nevoile clientilor, diametrele pilotilor pot fii cuprinse intre 125-1500 mm. Diametrele pilotilor utilizati se stabilesc si in functie de dificultatea terenurilor.

Foraje pentru pompe de caldura. Foraje geotermale

Pompele de caldura sunt produse noi pe piata romaneasca. Cu ajutorul unei pompe de caldura se pot incalzi locuinte sau spatii industrial economisind bani. Pompa de caldura absoarbe caldura din sol. Pompele de caldura sunt un ansamblu de sisteme de tevi de plastic acoperite in foraj umplute cu un amestec de apa si antigel, ele asigura constant caldura indifferent de conditile de afara.

Tipuri de foraje pompe de caldura

Exista trei tipuri de foraje pompe de caldura: pompe de caldura aer-apa, pompe de caldura apa-apa, pompe de caldura sol-apa.

Avantajele folosirii energiei geotermale

Reducerea costurilor, functioneaza permanent indiferent de conditiile meteo, sistem automatizat stabil cu durata de viata mare, ecologic

Persoana de contact Pol Claudiu

0742 430 767

Foraje de adancime pentru apa potabila in judetul Mures – Targu Mures, Iernut, Ludus, Reghin, Sighisoara, Sovata, Tarnaveni

Solul in judetul Mures

In zona de campie in Transilvania se evidenteaza solurile Silvestre brune si cernoziomuri levigate. Cernoziomurile sunt soluri bogata in apa. In zona de munte se evidenteaza solurile montane brune.

Ape subterane

In judetul Mures reteaua de ape subterane este nesimnificativa, asigurand doar 3% din nevoile de apa potabila utilizata in folosinte. Apele subterane din zona transilvaniei au debite scazute  si contin multe minerale.

harta judetul Mures pentru foraje

Societatea BC FORAX si-a creat un potofoliu important de clienti, datorita seriozitatii si modului profesionist de abordare a lucrarilor de foraj:

Tehnic Trust S.R.L + Romgaz S.A. (loc.Deleni ,jud. Mures) – Piloni forati pentru consolidare teren

Foraj Sonde S.A.-TM Drill (loc. Tg.Mures) – Foraj pentru alimentare cu apa

PAB Romania S.R.L. Magazin DEDEMAN Targu-Mures – Foraj pentru alimentare cu apa

Grupul de firme ’’JIDVEI’’ Cetatea de Balta SRL, Agrotrust Tirnava SRL, Maria Turism

SRL-(loc.Jidvei,jud.Alba) – Foraje pentru alimentare cu apa

Geiger Transilvania SRL – (loc.Cristesti,jud. Mures)– Foraj pentru alimentare cu apa

Transavia S.A. – (loc.Oiejdea, jud. Alba)—Foraj pentru alimentare cu apa

Primaria Comunei Darlos – (loc.Darlos, jud. Sibiu) – Foraj pentru alimentare cu apa

Primaria Comunei Cristian– (loc.Cristian, jud. Sibiu) – Foraj pentru alimentare cu apa

Primaria Comunei Batos – (loc.Batos, jud. Mures) – Foraj pentru alimentare cu apa

Primaria Comunei Bahnea – (loc. Bahnea, jud. Mures) – Foraj pentru alimentare cu apa

Primaria Comunei Vinatori – (loc. Vinatori, jud. Mures)– Foraj pentru alimentare cu apa

Primaria Comunei Apold – (loc. Apold, jud. Mures)– Foraj pentru alimentare cu apa

 

Redatronic Serv S.R.L (loc.Targu-Mures) – Foraj pentru pompa de caldura

Termocofort S.R.L. –(loc.Brasov)—Foraj pentru alimentare cu apa

Fundatia Lumina– (loc.Medias, jud. Sibiu) – Foraj pentru alimentare cu apa

Total Invest S.R.L.-(loc. Cluj-Napoca)—Piloni forati pentru consolidare teren

Brutaria ELDI S.R.L-(loc. Agristeu, jud. Mures)—Foraj pentru alimentare cu apa

MIF S.A.—(loc. Sangeorgiu de Mures, jud. Mures)—Foraj pentru alimentare cu apa

Therezia Prodcom S.R.L.-(loc.Panet, jud. Mres)—Foraj pentru alimentare cu apa

Energoplus S.R.L (loc.Targu-Mures, jud. Mures) – Foraj pentru alimentare cu apa

Ronyfarm S.R.L (loc.Belin, jud. Covasna) – Foraj pentru alimentare cu apa

Proconstruct Corporation S.R.L– (loc.Targu-Mures,jud. Mures)– Foraj pentru alimentare cu apa

Griffe Building S.R.L -(loc.Brasov)– Foraj pentru alimentare cu apa

Simicom S.R.L– (loc.Orlat, jud. Sibiu)– Foraj pentru alimentare cu apa

Tak-Agro Zoot S.R.L– (loc.Sanvasi ,jud. Mures)– Foraj pentru alimentare cu apa

TGI Construct S.R.L –(loc. Tg. Mures)– Foraj pentru alimentare cu apa