Servicii de distributie BCG

BCG este o agentie specializata in distributie flyere in cutii postale, distributie pliante stradala, distributie door hangere , distributie flyere masini, promoter punct fix si sampling in jud. Mures.

sampling BCG
Sampling
Sampling-ul este o forma de marketing direct reprezentata printr-o campanie de promovarea unui serviciu sau produs, campaniile se deruleaza pe perioade scurte, prin care se ofera consumatorilor posibilitatea de a testa produse gratuite.
door hanger BCG
Distributie door hanger
Distributia de pliante pe clanta usi , door hanger, este cea mai eficienta metoda de distributie neadresata a materialelor publicitare, deoarece mesajul nu poate trece neobservat.
flyere bcg distributie stradala
Distributie stradala
Distributia stradala cunoscuta sub numele de distributie “hand to hand”, este o forma de marketing direct care vizeaza distribuirea de materiale publicitare sau informative (pliante, flyere, reviste, brosuri ) catre un public tinta in locatii intens circulate.
drop mail BCG
Distributie drop mail
Distributie neadresata de materiale publicitare cunoscuta si sub numele de “drop mail”, acesta forma de marketing direct presupune distributia de flyere si pliante in cutiile postale dintr-o anumita zona atent selectata.

DE CE BCG

BCG va pune la dispozitie servicii de distribuire pliante si flyere in cutii postale, distributie stradala, sampling, distributie pliante pe clanta usi. Activitatile promotionale puse in aplicare de catre BCG sunt campanii, care se desfasoara in locuri cu trafic mare de persoane: piete, localuri, cinematografe, magazine, parcuri sau in puncta stradale fixe.

Materialele publicitare distribuite si recomandate de BCG sunt : flyere, pliante, pliante tip doorhanger, brosuri, plicuri, scrisori neadresate sau mostre. Motivele principale ale promovarii utilizand aceste materiale sunt: pret redus pentru campanii, distributia poate fi controlata, se poate selecta zona tinta, impactul visual este foarte puternic.

 

Organizare
Biroul principal este in judetul Mures, insa oferim servicii care acopera toata zona Transilvaniei. Pentru orice idee avem o solutie, suntem intotdeauna unde trebuie sa fim.
Echipa dinamica
Printr-o echipa tanara, ambitioasa si flexibila suntem pregatiti sa facem fata tuturor provocarilor. Echipa este formata din oameni special selectati pentru a oferi un impact cat mai puternic campaniei
Flexibilitate
BCG este solutia potrivita pentru campanile tale de marketing, avand o ehipa tanara si flexibila putem organiza campania de distributie perfecta pentru afacerea ta.

Distributie flyere in cutii postale

Distributie neadresata de materiale publicitare cunoscuta si sub numele de “drop mail”, acesta forma de marketing direct presupune distributia de flyere si pliante in cutiile postale dintr-o anumita zona atent selectata. Prin acest mod de distribuire a materialelor publicitare, un procent ridicat ajung in mana consumatorilor.

Procedura este foarte simpla si consta in crearea unui brief impreuna cu clientul, privind date despre publicul tinta, recomandam zonele cu cel mai mare potential, transportam si distribuim materialele publicitare in zonele stabilite.

Avantajele distributiei de flyere in cutii postale:

 • costuri reduse
 • materialele publicitare ajung intr-un procent ridicat in mana consumatorilor
 • posibilitate de segmentare a audientei tinta

Distributie stradala

Distributia stradala cunoscuta sub numele de distributie  “hand to hand”, este o forma de marketing direct care vizeaza distribuirea de materiale publicitare sau informative (pliante, flyere, reviste, brosuri ) catre un public tinta in locatii intens circulate.

Procesul incepe printr-o consultanta si stabilirea briefului, apoi se stabileste zona si timpul distributiei.

Avantajele distributiei de pliante si flyere stradale :

 • costuri reduse
 • se intra in contact direct cu persoanele din grupurile tinta
 • distributia se face in locuri cu trafic mare

Distributie door hanger

Distributia de pliante pe clanta usi , door hanger, este cea mai eficienta metoda de distributie neadresata a materialelor publicitare, deoarece mesajul nu poate trece neobservat.

Avantajele distributiei pliantelor de tip door hanger:

 • impactul campaniei este foarte puternic
 • distributia poate fi usor controlata
 • posibilitatea de segmentare a audientei

Sampling

Sampling-ul este o forma de marketing direct reprezentata printr-o campanie de promovarea unui serviciu sau produs, campaniile se deruleaza pe perioade scurte, prin care se ofera consumatorilor posibilitatea de a testa produse gratuite.

Responsabilitatile personalului implicat sunt:

 • promovarea produselor oferite in timpul campaniei
 • impartirea de materiale promotionale
 • ofera consumatorilor posibilitatea de a testa produsele
 • stimularea vanzarilor

Avantajele campaniilor de tip sampling:

 • impact ridicat datorita posibilitatii de a testa produsele campaniei
 • cost redus al campaniei
 • se intra in contact direct cu persoanele vizate

CONTACT US

Adresa
Mures, Romania
Telefon
Telefon: 0743754015
Contact
doruenea@yahoo.com
Ore lucratoare
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00
Sambata: 11:00 – 17:00
Duminica: Closed

Trimite
Trimite

© Copyright 2018 TalkingAbout. Toate drepturile rezervate.