5 Intrebari frecvente despre reparatii smartphonuri si alte dispozitive

1. Ce este un service GSM ?

Un service GSM este locul unde se indentifica si repara orice probleme a dispozitivelor electronice. Intr-un service GSM se executa operatiuni precum: Schimbare butoane lock, volum, home, difuzor, microfon, camera foto, camera foto frontala, sensor proximitate, decodare telefon, schimbare soft, furnizare de accesorii pentru dispozitivele electronice.

2. Cat costa un diagnostic complet si cat timp dureaza reparatia ?

Pentru dispozitivele mobile de obicei diagnosticarea se face gratuit, intr-un service GSM profesionist, iar reparatia depinde de diagnostic. De obicei reparatiile se fac pe loc, dar exista si exceptii in cazul defectelor grave in care reparatia poate dura maxim 24 de ore.

3. Pierd garantia daca dispozitivul sufera reparatii ?

Orice reparatie asupra unui dispoziv in afara service-ului care ii tine garantia duce la pierderea garantiei, chiar si operatiune de decodare a dispozitivelor duce la pierderea garantiei. Daca dispozitivul nu a suferit socuri mecanice cel mai bine e sa il duceti la service-ul care ii are garantia. De obicei cele mai multe sevice-uri ofera la randul lor garantie dar doar pentru componentele inlocuite de catre ei si nu pentru tot dispozitivul.

ch-ios service apple

4. Se pot recupera datele de pe un dispozitiv stricat ?

De cele mai multe ori se pot recupera in totalitate, daca de exemplu dispozitivul a suferit socuri mecanice sau nu mai porneste, sansele ca datele de pe telefon sa fie salvate in totalitate sunt foarte mari, dar daca dispozitivul a intrat in contact cu apa sau din alte motive placa de baza este afectata, datele vor putea fi recuperate de pe un cont iCloud.

5. Cum se incarca corect bateriile de tip Litium-Ion ?

Bateriile Litium-Ion sunt cele mai raspandite in dispozitive din ziua de astazi, pentru o baterie cu o durata de viata lunga trebuie respectate anumite aspecte atunci cand le folositi si incarcati. Bateriile de tipul Litium-Ion functioneaza optim intre 40% si 80% astfel este recomandat ca acestea sa fie incarcate de mai multe ori in timpul zilei si saptamanal o incarcare completa pentru recalibrarea bateriei.

vamob service gsm

Related Posts

Leave a comment