6 aspecte care trebuie luate in calcul atunci cand doresti un website

Marea majoritate a afecerilor doresc sa fie visibile in mediul online, astfel proprietarii cauta servicii de realizare a website-urilor. De cele mai multe ori este alesa firma care are cel mai mic pret, acest lucru nu este neaparat ceva pozitiv, deoarece sunt multe aspecte despre care clientul nu este informat. In realizarea unui website aceste aspecte nu sunt toate obligatorii dar afecteaza foarte tare performantele website-ului daca nu sunt luate in considerare.

 

In continuare vor fii prezentate aceste aspecte :

1. Gazduire website si gasirea unui domeniu web

Gasirea unui gazde online si unui domeniu web, este primul pas care trebuie facut pentru a fii visibili online. Noi recomandam serviciile celor de la www.rotld.ro si www.romarg.ro . In functie de nevoile fiecaruia preturile variaza si incep de la 200 RON.

2. Realizarea website-ului

Realizarea website-ului este compus din doua parti : realizarea design grafic si implementare design grafic. Acest serviciu este foarte complex , iar pretul ar trebui reflecte acest lucru. Noi recomandam serviciile celor de la https://talkingabout.ro/tgadesign

3. Optimizarea de viteza

Pentru Google este foarte important ca un website sa se incarce in sub 5 secunde. Astfel oricarui website ii trebuie o optimizare de viteza. Din punct de vedere al utilizatorului si a experientei acestuia trebuie ca un website sa se incarce rapid pentru ca acesta sa nu-si piarda interesul.

4. Mentenanta website-ului

Lumea este intr-o dezvoltare continua, astfel si website-urile trebuiesc updatate periodic. Serviciile de mententanta sunt astfel necesare, recomandarea noastra este ca mentenanta sa fie facuta de cei care au realizat website-ul.

5. Servicii de securitate

Atacurile cibernetice sunt tot mai dese si pot afecta orice nu este potejat online. De aceea este foarte important sa va protejati bunurile din mediul online.

6. Optimizare pentru motoarele de cautare

Optimizarea pentru motoarele de cautare sau SEO , este ultimul pas in crearea unui website professional. De cele mai multe ori acest serviciu il veti gasi independent fata de restul deoarece este la un nivel de complexitate foarte ridicat. Acesta optimizare va ajuta foarte mult sa deveniti relevanti online, sa fiti gasiti cat mai usor pe motoarele de cautare pentru anumite cuvinte cheie.

Related Posts

Leave a comment