Anvelope second hand sau anvelope noi

anvelope noi sis econd hand

Pentru a fi in siguranta pe strada in timpul condusului trebuiesc inlocuite anvelopele uzate sau defecte. Exista doua optiuni pentru a achizitiona anvelope : anvelope second hand sau anvelope noi.

Anvelope second hand

Anvelopele second hand sunt contraindicate de producatorii de anvelope deoarece acestea nu se pot verifica din punct de vedere structural. Atunci cand alegi o anvelopa second hand trebuie sa verificati ca acesta sa nu prezinte denivelari si ca profilul anvelopei sa nu fie foarte uzat.

Anvelopele second hand care prezinta denivelari dupa montare pe janta si umflata reprezinta un risc conducatorului auto si nu trebuiesc achizitionate. Denivelarile indica distrugerea structurii de rezistenta a anvelopei, aceste denivelari apar datorita solicitarilor mecanice. O anvelopa care prezinta denivelari trebuie schimbata deoarece aceasta poate exploda in timpul rularii.

Anvelope noi

Anvelopele noi iti ofera o calatorie comfortabila si fara zgomote in timpul rularii, acestea sunt datorita adancimi complete a profilului. Anvelopele noi trec prin testari amanuntite ale producatorilor acestea ofera o siguranta in plus fata de anvelopele second hand.

Inainte de a achizitiona anvelope noi trebuie sa luati in considerare toate aspectele, avantaje si dezavantajele anvelopelor second hand.

Oricare ar fii alegerea dorita RoCarsConcept va poate oferi anvelope de cea mai buna calitate

Related Posts

Leave a comment