Aplicatia Business de care ai nevoie pentru a-ti creste afacerea

Traim intr-o era in care competitia este tot mai acerba, iar companiile au nevoie sa utilizeze atat sisteme performante de analiza si interpretare a datelor, cat si instrumente eficiente de comunicare, scopul fiind acela de a-si mari capitalul si portofoliul de clienti. 

Din moment ce piata este foarte ofertanta, iar nevoile clientilor sunt tot mai mari si mai numeroase, companiile care doresc sa isi creasca vanzarile au nevoie de noi strategii. Cu toate acestea, cresterea portofoliului de clienti nu este o misiune usoara.

O provocare destul de mare cu care se confrunta foarte multe companii este aceea de a gasi clienti noi. Din moment ce sunt domenii in care competitia este stransa, totul se rezuma la o intrebare esentiala: unde gasesc clienti noi?

De ce sa folosesti o aplicatie pentru vanzari

Daca lucrezi in domeniul vanzarilor, cu siguranta te-ai confruntat cu suficiente situatii neplacute, de la contacte pierdute pana la e-mail-uri la care nu ai primit raspuns. Mai mult decat atat, unele situatii sunt destul de frustrante in momentul in care ai un target de atins, motiv pentru care principalul tau scop este acela de a castiga timp si eficienta.

Iata, asadar, 3 motive pentru care sa folosesti o aplicatie pentru vanzari:

Iti desfasori activitatea intr-un mediu profesionist de afaceri

Domeniul vanzarilor este intr-o continua schimbare in Romania, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Insa cum ramane cu mediul de desfasurare a activitatii? Perioada vanzarilor door to door sau exclusiv prin telefon a apus, in ziua de azi accentul fiind pus pe comunicare eficienta si rapida. Un motiv foarte bun pentru dezvoltarea aplicatiilor dedicate, care pot ajuta companiile sa castige timp si sa faca economie de resurse. Astfel, daca alegi sa folosesti o aplicatie business pentru a-ti creste numarul de clienti, iti vei desfasura activitatea inr-un mediu profesionist de afaceri.

Modifici si actualizezi oricand

O aplicatie business pentru vanzari iti permite sa modifici si sa actualizezi oricand informatiile. Astfel, iti va fi mai usor sa iti organizezi timpul si sa lucrezi mai eficient. Va fi mult mai usor sa gasesti potentiali clienti, sa mentii legatura cu clientii deja existenti sau sa faci oferte care sa-ti asigure mai multe vanzari.

Te conectezi cu alti utilizatori

O aplicatie de business pentru cresterea vanzarilor iti permite sa te conectezi cu alti utilizatori si astfel sa ai acces la informatiile de profil si la informatiile firmelor participantilot. Vei putea contacta sau vei putea fi contactat de utilizatorii aplicatiei de vanzari, iar astfel sansele sa iti maresti portofoliul de clienti vor fi mult mai mari.

Aplicatia Business de care are nevoie orice companie

Cu SellNET ai toate companiile intr-o singura aplicatie! Te-ai intrebat vreodata unde gasesti clienti noi, cum iti maresti vanzarile sau cum tii mai usor evidenta contactelor?

Daca vrei sa iti maresti portofoliul de clienti, insa vrei sa castigi timp si sa elimini intalnirile business care nu promit incheierea unui nou contract, atunci cu siguranta ai nevoie de o aplicatie cu ajutorul careia sa comunici mult mai rapid si mult mai usor.

Avantaje SellNet: 

 

 • Date personale 100% GDPR
 • Te conectezi cu oricine din SellNet
 • Fara telefoane si adrese de e-mail
 • Vezi profilul oricarui participant
 • Identifici noi parteneri de afaceri
 • Criterii de selectie financiare si geografice
 • Creezi portofolii de clienti potentiali
 • Contacte publice si private
 • Adaugi actiuni la fiecare firma
 • Calendar pentru urmarirea actiunilor zilnice
 • Treci de la un simplu telefon afisat pe un site la o persoana cu profil de afaceri

Asadar, utilizarea unei aplicatii business este in mod sigur un instrument eficient, care te va ajuta sa iti maresti portofoliul de clienti.

Leave a comment