Cum sa creezi un profil pe platforma ProList?

Platforma ProList este dedicata populatiei la nivel national, prin faptul ca aduce in prim plan mesteri priceputi din zone diferite si pune la dispozitia dv. o serie de servicii indispensabile pentru intreaga comunitate.

Consumatorii din ziua de astazi sunt mai informati, mai exigenti si doresc sa le fie depasite asteptarile prin servicii de calitate intr-o perioada de timp limitata. In ceea ce priveste situatia actuala in procesul de cautare a unui mester, echipa ProList a analizat piata serviciilor si a constatat care sunt nevoile reale ale populatiei.

In acest sens, echipa ProList a realizat o platforma complexa si de incredere, care se afla la un click distanta fata de nevoile oricarei gospodarii.

De ce sa optez pentru ProList?

Acest proiect este sustinut de o echipa dinamica care isi propune sa puna la dispozitia dv. cei mai eficienti mesteri din tara. Acest lucru se realizeaza pe baza unor aprecieri si evaluari ale clientilor, pentru a putea urmari lucrarile efectuate, abilitatile deprinse, priceperea de care da dovada si tarifele practicate.

ProList isi propune sa vina in sprijinul celor care sunt in cautarea unui mester profesionist si corect, lucru care se stie ca este dificil de gasit in ziua de astazi. Deasemenea, platforma isi propune sa vina si in sprijinul mesterilor care isi doresc sa-si mareasca afacerea, sa devina cunoscuti pe plan local, dar si national.

In scopul unei bune pozitionari pe piata si apoi a mentinerii statutului dobandit, ProList adopta orientari centrate pe client si calitate, lucru efectuat prin diferite evaluari periodice.

Echipa ProList pune accent pe calitate si se concentreaza sa le satisfaca asteptarile consumatorilor, dorind ca acestia sa beneficieze de o gama completa de servicii. Calitatea superioară a serviciilor oferite a contribuit la un grad mai mare de satisfacție al utilizatorilor, spre deosebire de cel prevazut initial.

Pentru a rezolva o problema urgenta, folosind platforma ProList, nu veti mai avea nevoie de alte cautari, putand accesa si filtra rapid informatiile necesare.

Pe baza recenziilor primite, echipa ProList poate afirma ca sentimentul de multumire al clientilor deriva din interacțiunile pe care le are satisfacția cu alte variabile, precum calitatea serviciului si valoarea acestuia.

Creare profil – beneficii incluse

Profilul creat va fi precum un mini site web care va face ca afacerea dv. sa iasa in evidenta fata de concurenta. Profilul va contine exemple ale lucrarilor efectuate, aptitudini, imagini, descrieri si toate recenziile pe care le va obtine.

In aceasta situatie, mesterii au la dispozitie varianta de creare a unui mic site web in varianta responsive – in care se vede bine atat pe mobil, cat si pe laptop, lucru care se realizeaza in mod gratuit. Dintre beneficiile incluse, mentionam:

 •         Afacerea dv. va castiga credibilitate
 •         Consumatorii vor fi permanent informati
 •         Accesibilitate nelimitata
 •         Posibilitatea unei promovari targetate
 •         Economisire timp si resurse
 •         Dezvoltarea relatiei cu clientii
 •         Usor de administrat

Aceste mini site-uri web vor aparea in motoarele de cautare Google si se vor incarca rapid, asadar reprezinta o modalitate excelenta de promovare.

In acest caz, prestatorii de servicii vor trebui să-şi concentreze toate eforturile în direcţia realizării unor produse, respectiv servicii de calitate superioara. Deasemenea, acestia isi vor inova si eficientiza procesele de lucru, confruntandu-se cu diferite provocari, fapt care va duce spre un alt nivel al dezvoltarii.

Cum se efectueaza inscrierea?

Inscrierea pe aceasta platforma se realizeaza in mod gratuit, indiferent de numarul de anunturi postate.

Sunt doua modalitati in care se pot efectua inscrierile pe platforma de meseriasi ProList, in calitate de MESTER sau de CLIENT.

Primul pas il reprezinta accesarea platformei www.prolist.ro, apoi pentru a efectua inscrierea propriu-zisa este necesar parcurgerea anumitor pasi.

In calitate de MESTER inscrierea se realizeaza astfel:

 1. Click pe inscrie-te

Dupa ce apasati pe butonul Inscrie-te, va aparea ecranul din imaginea de mai jos. Pentru a va inscrie ca mester sau firma apasati pe cadranul definit de eticheta “Devino Mester”. 

 1. Click pe butonul “Inscrie-te pentru un cont gratuit”
 1. Completati formularul

Toate campurile acestui formular sunt obligatorii 

 1. Completati campurile specifice firmei pe care doriti sa o prezentati
 1. Acest pas este optional

Pasul este optional deoarece toate datele introduse in aceste formulare vor putea fi mai apoi editate din panoul de comanda. 

 1. Accesati adresa de e-mail de unde va confirmati contul

E-mailul poate fi primit in folderul spam. Unele e-mailuri nu accepta link-uri de la persone pe care nu le cunoasteti astfel trebuie sa copiati link-ul primit si sa-l accesati direct intr-un alt tab. 

Panoul de control

Acesta este panoul de comanda de unde puteti sa va modificati toate datele, designul este intuitiv si foarte explicit. In acest panou de control poti verifica toate aspectele legate de profilul tau.

Optiunile disponibile pe care sa le aveti in vedere se refera la vizualizarea paginii de profil create, rubrica de editare a detaliilor personale, setarea paginii firmei tale si partea de vizualizare a ratingurilor si stelelor primite.

Echipa ProList va acorda niste sfaturi pentru a maximiza beneficiile contului creat. Astfel, in sectiunea de Setare firma:

 • la Descriere este indicat sa utilizati un numar de maxim 300 cuvinte, pentru a oferi o idee de ansamblu cat mai specifica;
 • Imaginile, respectiv imaginea de fundal, sunt recomandate;
 • Partea de video este optionala, insa poate aduce un plus de valoare imaginii dv.;
 • la Aria de acoperire este necesar sa trasati cu mouse-ul pe harta avuta la dispozitie, aria din zona dv. pentru care sunteti disponibil de a va deplasa;
 • Orele lucratoare se completeaza doar pentru zilele in care va desfasurati programul, iar daca duminica nu lucrati – nu trebuie mentionat nimic in intervalul orar;

Pentru a putea vizualiza un astfel de exemplu, va punem la dispozitie un video demonstrativ:

https://www.youtube.com/watch?v=_xnhNZzrv2A&t=6s

In calitate de CLIENT inscrierea se realizeaza astfel:

 1. Click pe inscrie-te

Dupa ce apasati pe butonul Inscrie-te, va aparea un ecran pentru a putea realiza acest proces. Pentru a va inscrie ca mester sau firma apasati pe cadranul definit de eticheta “Adauga proiect”.

 1. Click pe butonul “Inscrie-te si posteaza lucrari gratuit”
 1. Completati formularul

Toate campurile acestui formular sunt obligatorii.

 1. Accesati adresa de e-mail de unde va confirmati contul

E-mailul poate fi primit in folderul spam. Unele e-mailuri nu accepta link-uri de la persone pe care

nu le cunoasteti astfel trebuie sa copiati link-ul primit si sa-l accesati direct intr-un alt tab.

Panoul de control

Acesta este panoul de comanda de unde puteti sa va modificati toate datele, designul este intuitiv si foarte explicit. In acest panou de control poti verifica toate aspectele legate de profilul tau.

In calitate de consumator, respectiv de client pe platforma ProList, va sfatuim sa creati un astfel de cont pentru a putea beneficia de experienta acestor servicii complete.

Panoul de control are disponibile o serie de optiuni, pe care sa le luati in considerare cand se creeaza profilul. Informatille necesare se refera la vizualizarea paginii de profil create, rubrica de editare a detaliilor personale, setarea paginii firmei tale si partea de vizualizare a ratingurilor si stelelor primite.

In calitate de client exista posibilitatea de a crea o sectiune separata denumita- lucrari. Aici se regasesc o serie de campuri de completat, precum listare lucrari, adauga lucrare, lucrari terminate, stele si recenzii.

Un profil de succes consta in aplicarea unor decizii bine calculate si utilizarea unor resurse in mod inteligent. Aplicarea unui management a lucrarilor eficient poate face diferenta dintre esec si reusita.

In acest sens, ProList pune la dispozitie instrumente eficiente, simple de utilizat, cunoscute ca avand rezultate si intentioneaza sa dezvolte solutii personalizate, pentru a veni in sprijinul clientilor si a mesterilor. Astfel, un client este in masura de a lua decizii avantajoase, bazate pe informatii complete si  pe recenziile oferite de ceilalti utilizatori.

Leave a comment