Cum să-i surprinzi pe cei dragi?

Iată câteva idei originale de cadouri de Dragobete
decor floral

Ce poate fi mai frumos decât cadourile pregătite special pentru o persoană? Căni personalizate, poze înrămate care redau anumite momente, bijuterii personalizate sau mesaje de recunoștință adresate acelei persoane sunt doar câteva idei ce pot să ne inspire să dăruim.

Vouchere

Cu un asemenea cadou nu poți da greș. Oferă-i în dar persoanei dragi un voucher la un magazin de haine, cărți sau la un salon SPA.

Cărți

Dacă tot am deschis subiectul cărților, să primești și să oferi în dar o carte, este o plăcere la oricare vârstă. Lasă-i sub brad cuiva apropiat cartea ta preferată sau cumpără-i cartea pe care demult și-o dorește. Dacă știi că acea persoană este pasionată  de un anumit domeniu, dăruiește-i o carte care să o ajute să se dezvolte, să se perfecționeze.

Călătorii

Organizează un city break. Călătoriți și descoperiți locuri noi în țară sau peste hotare. Astfel, senzația plăcută de vacanță și sărbătoare va fi continuată, iar la întoarcere veți avea forțe noi pentru muncă. În caz că persoana pe care vrei să o surprinzi este pasionată de călătorii, oferă-i în dar o hartă răzuibilă unde să marcheze locurile vizitate. De asemenea, poți să-i dăruiești un glob în miniatură care să completeze designul interiorului.

Flori

Poate ți se va părea banal, însă un buchet de flori poate fi gestul de care persoana dragă are nevoie. Află în prealabil dacă îi plac florile și mergi la o florărie în care ai încredere pentru a-i alcătui un buchet unic.

Bilete la eveniment

La majoritatea evenimentelor biletele sunt puse în vânzare cu mult timp înainte, fiind și mai accesibile la preț. Oferă în dar bilete la un concert, festival, prezentări de modă sau la o piesă bună de teatru.

Activități extreme

De la cadouri clasice și potrivite pentru toată lume, trecem la cadouri mai neobișnuite. Un zbor cu parașuta, cu parapanta sau un abonament la activități extreme pot fi cadoul perfect pentru o persoană care are nevoie de cât mai multă adrenalină.

Produse cosmetice

Produsele cosmetice sunt apreciate și folosite de toată lumea. Astfel, alegerea unui cadou se simplifică, mai ales, că în perioada sărbătorilor în magazinele de specialitate găsești seturi de cadouri deja frumos ambalate. Dacă vrei să fii mai original, poți să cumperi separat produsele cosmetice și să le împachetezi după propriul gust.

Accesorii

Cerceii, inelele, gențile, ceasurile și alte accesorii, sunt de obicei cadouri mai scumpe, dar care niciodată nu sunt în plus sau nepotrivite.

Gadget-uri

Trăim într-o eră digitală și suntem nevoiți să ținem ritmul tuturor invențiilor care apar și care au menirea să ne ușureze viața. Din acest motiv, putem opta pentru un cadou din această gamă, de Crăciun, mai ales că alegerea e foarte mare. Căști bluetooth, baterie externă sau smartwatch sunt doar câteva idei de cadouri.

Accesorii de interior

Casa este locul nostru de refugiu și ne place să o decorăm cu obiecte care au suflet. Un obiect de interior pe care-l oferi cu drag unei persoane îi poate aminti mult timp de tine și va contribui la atmosfera din casă.

Băuturi alcoolice

Un pahar de vin sau șampanie este binevenit într-o seară de vineri. O sticlă de vin bun sau de vreo băutura exotică, acompaniată cu niște ciocolate și împachetate frumos pot fi cel mai bun cadou pentru un gurmand.

Related Posts

Leave a comment