Pack Expo 2018 Romexpo

A doua editie a ROMANIAN PACKAGING AWARDS va aduce premierea celor mai bune ambalaje si etichete din Romania !

Membrii industriei de profil vor premia cele mai bune si calitative ambalaje si etichete doar la cea de-a doua editie a evenimentului ROMANIAN PACKAGING AWARDS care are loc in cardul Pack Expo 2018.

Daca sunteti producator de ambalaje, furnizor , designer sau agentie de design si doriti sa iesiti in evidenta in fata marilor companii de packaging cu propriile inovatii, va puteti inscrie la concurs pana la data de 27 aprilie 2018 pe pagina oficiala a concursului.

Concursul ROMANIAN PACKAGING AWARDS este organizat pe cinci categorii diferite de premiere, printre care se numara : Ambalajul din carton compact al anului, Ambalajul din carton ondulat (pentru retail), Ambalajul flexibil al anului, Ambalajul rigid din mase plastice al anului si nu in cele din urma Eticheta anului.

Acest concurs reprezinta sansa ideala de a iesi in evident si de a va diferentia de restul prin propriile idei. Printre criteriile de evaluare ale acestui eveniment se numara inovatia din punct de vedere al materialului, designul si tehnologia folostita in intregul proces de creare a ambalajului.

Expozantii Pack Expo 2018 beneficiaza de inscriere gratuita la concurs in timp ce ceilalti membri participant trebuie sa achite o taxa de participare in valoare de 100 de euro.

Juriul va fi format din membrii de renume, printer care se numara Daniela Cosmoiu(director executive Aspaplast), Mihai Cobianu(managing partner Printman), Cristian Stancu, marketer (fondatorul Remax Studio), Violeta Negreanu(sef sucursala Suceava Ceprohart), Laura Abrihan(owner Peggy Production), Bogdan Branzas(Consulants and Designers), Cristian Hatagan(director general Euro Top Grafix SRL). Printman este sponsorul categoriei “Ambalajul din carton compact al anului)”.

Premierea celor mai calitative si inovatoare ambalaje si etichete se face pe data de 16 mai 2018 intr-un cadru festi la Pack Expo 2018 – expozitia de ambalaje si solutii de ambalare din Europa de Sud-Est, care va avea loc intre data de 16 si 19 mai 2018 la Complexul Romexpo, Bucuresti (Pavilionul B2).

pack-expo-1
pack-expo-2
pack-expo-3

Despre EUROEXPO

EUROEXPO Fairs este cea mai mare companie privată din România, specializată în organizarea de târguri, expoziţii şi evenimente speciale. Cu o experienţă de peste 15 ani în organizarea de târguri şi expoziţii noi, compania a înregistrat un trend ascendent şi a reuşit să crească anual atât numărul expozanţilor, cât şi pe cel al vizitatorilor.
Prin intermediul târgurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show – ediţiile de primăvară şi toamnă, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platformă profesională de comunicare între reprezentanţi ai mii de companii din România şi din străinătate, poziţionând compania în vârful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Târgurile şi expoziţiile EUROEXPO oferă cadrul propice pentru interacţionare, evenimente conexe informative şi proiecte menite să impulsioneze dezvoltarea economică.

 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A. este liderul industriei româneşti de târguri şi expoziţii, care îmbină tradiţia cu experienţa şi calitatea de nivel internaţional, toate în beneficiul expozanţilor şi vizitatorilor specialişti care, an de an, confirmă buna reputaţie a firmei. Compania este recunoscută şi pe plan internaţional, fiind membru cu drepturi depline al Asociaţiei Mondiale a Industriei de Expoziţii – UFI, al Alianţei Târgurilor din Europa Centrală – CEFA, al Uniunii Internaţionale de Raportare a Statisticilor Expoziţiilor – CENTREX şi al Asociaţiei Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa – EURASCO.

Leave a comment