Pack Expo 2018

18 – 19 mai 2018, in pavilionul B2, Romexpo Bucuresti

CONCURSUL DE RETETE PENTRU READY MEAL VA AVEA LOC SUB JURIZAREA UNOR MAIESTRII DE CALIBRUL CHEF SORIN BONTEA, SORIN MINEA SI IOAN CRISTIAN SERB

sorin bontea
cristi serb
sorin minea

Targul Pack Expo 2018 organizeaza concursul YOUNG CHEFconcurs de retete pentru ready meal, creat de Euroexpo Fairs in parteneriat cu Grup Angst Ro si Ulma packaging.

Evenimentul va avea loc in perioada 18 – 19 mai 2018, in pavilionul B2, Romexpo Bucuresti.

Evenimentul YOUNG CHEF are ca obiectiv promovarea ambalajelor inovatoare prin intermediul produselor gata de consum “ready meal” preparate de tineri bucatari profesionisti utilizand ingrediente de cea mai mare prospetime si calitate.

Concurenţii eligibili sunt reprezentati de criteriul de varsta intre 18 si 35 de ani. Scopul concursului reprezinta inventia unei retete originala folosind ingrediente de cea mai buna calitate, avand un pret acceptabil si corect, care sa poata fi ambalata cu usurinta, proportionata si a carei flavoare sa nu se diminueze dupa o ora sau doua dupa prepararea acesteia.

Jurizarea concursului YOUNG CHEF va fi alcatuita din Chef Sorin Bontea – presedintele juriului si cel care va face preselectia meniurilor care for ajunge in semifinala concursului, Sorin Minea – director general Angst (compania – partener a concursului) si Chef Ioan Cristian Serb (Executive Chef  la Energiea si castigatorul primei editii “Chefi la cutite”).

Premiul va consta in 1.000 de euro, titlul si trofeul YOUNG CHEF 2018. Invitati la participarea in acest eveniment sunt tineri pasionati de gatit, bloggeri culinari cat si bucatari in devenire, indiferent de nivelul de pregatire al acestora.

Cei interesati pot aplica online propunerile lor pana pe data de 10.05.2018 – ultima zi de inscriere,  pe site-ul oficial al concursului. 18 mai reprezinta data in care va avea loc semifinala YOUNG CHEF  (concurentii vor prepara la fata locului reteta propusa, iar juriul va degusta preparatele, dintre care vor alege cei 5 finalisti si retetele acestora). Pe 19 mai va avea loc finala concursului YOUNG CHEF, unde finalistii vor prepara la fata locului aceasi reteta, iar publicul larg, alcatuit din vizitatori specialisti si consumatori premium, va degusta si vota reteta castigatoare.

Concluzia concursului este de a transforma mancarea traditionala si preferintele dietetice in noi kit-uri culinare. De ce facem acest lucru? Pentru ca tinerele talente in gastronomie merita credit, incurajari si sustinere din partea tuturor. Cum facem acest lucru? Cu un ready-meal sanatos intr-un ambalaj inovator !

 

Pack Expo 2018, expoziţia dedicată industriei de ambalare şi soluţiilor de ambalare organizată de Euroexpo Fairs şi Romexpo, are loc între 16 şi 19 mai, în Pavilionul B2 din cadrul Romexpo, Bucureşti.

young chef

Despre EUROEXPO

 

EUROEXPO Fairs este cea mai mare companie privată din România, specializată în organizarea de târguri, expoziţii şi evenimente speciale. Cu o experienţă de peste 15 ani în organizarea de târguri şi expoziţii noi, compania a înregistrat un trend ascendent şi a reuşit să crească anual atât numărul expozanţilor, cât şi pe cel al vizitatorilor.
Prin intermediul târgurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show – ediţiile de primăvară şi toamnă, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platformă profesională de comunicare între reprezentanţi ai mii de companii din România şi din străinătate, poziţionând compania în vârful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.
Târgurile şi expoziţiile EUROEXPO oferă cadrul propice pentru interacţionare, evenimente conexe informative şi proiecte menite să impulsioneze dezvoltarea economică.

 

Despre ROMEXPO

 

ROMEXPO S.A. este liderul industriei româneşti de târguri şi expoziţii, care îmbină tradiţia cu experienţa şi calitatea de nivel internaţional, toate în beneficiul expozanţilor şi vizitatorilor specialişti care, an de an, confirmă buna reputaţie a firmei. Compania este recunoscută şi pe plan internaţional, fiind membru cu drepturi depline al Asociaţiei Mondiale a Industriei de Expoziţii – UFI, al Alianţei Târgurilor din Europa Centrală – CEFA, al Uniunii Internaţionale de Raportare a Statisticilor Expoziţiilor – CENTREX şi al Asociaţiei Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa – EURASCO.

Leave a comment