PACK EXPO SI EXPO SHOP

DOUA EXPOZITII B2B SI UN REGAL DE EVENIMENTE INTRE 16 SI 19 MAI LA ROMEXPO

In intervalul de timp miercuri 16 mai pana in data de 19 mai, pavilionul B2 din complexul ROMEXPO – Bucuresti te intampinam cu doua expozitii unice, Pack Expo 2018 – expozitie dedicata ambalajelor si solutiilor de ambalare din Europa de Sud-Est, si Expo Shop-Future retail Solutions, prima expozitie din Romania dedicata industriei de retail.

In aceasta perioada, pavilionul B2 va deveni o mega-scena dedicata celor doua evenimente, punand accentul pe industria de ambalare si retail.

PACK EXPO PREZINTA :

Prezenta internationala

Anul acesta 30% dintre expozanti provin din peste 14 tari straine, printre care se numara : Austria, Bulgaria, Brazilia, China, Italia, Grecia, Marea Britanie, Polonia, Republica Ceha, Turcia, Ungaria, Albania, Slovacia si Romania, asigurandu-va bunuri si servicii unice si de cea mai buna calitate.

Spectacol tehnologic LIVE

Targul va ofera peste 100 de echipamente si produse inovatoare constand in solutii de ambalare, echipamente pentru productia de ambalare, dozare, umplere, marcare si etichetare, paletizare, logistica, stivuire, design de ambalaj, tehnologii de ambalare pentru industria de lactate, fructe-legume, patiserie-cofetarie, panificatie, industria carnii, non-food, toate oferindu-va spectacole live pe perioada evenimentului.

Echipamente expuse in premiera

VideoJet 1860 – este cel mai avansat sistem de marcare cu jet de cerneala disponibil pe piata in momentul de fata, adus in Romania de catre Multidevelopment

Esko Kongsberg C44 –este o masa de taiere adusa si in tara noastra de catre Grup Transilvae

Lachenmeier X1 – iHope aduce in premiera in Romania acest echipament de strech hood si solutii automatizate pentru logistica

TL 650 WEBOMATIC – este un echipament revolutionar in clasa traysealer-elor, premiat la Anuga FoddTech

Toppy Aspo Label 300 – echipament pentru manipularea rolelor de hartie

Toppy Inverter – schimbator si intorcator de paleti

Romanian Packaging Awards ( editia a II-a)

Este singurul concurs dedicat ambalajelor si etichetelor in Romania si este structurat pe cinci categorii de jurizare, printre care se numara : Ambalajul de carton compact al anului, Ambalajul din carton ondulat(pentru retail), Ambalajul flexibil al anului, Ambalajul rigid din mase plastice al anului, Eticheta anului. Pe data de 16 mai, Pack Expo va premia cele mai bune si inovatoare ambalaje si etichete prezentate anul acesta.

Speakeri de top

Ministri, presedinti de asociatii, lideri din industria alimentara, retele comerciale, distribuitori de echipamente, producatori de ambalaje si etichete vor participa la Conferinta Nationala “Deseuri de ambalaje : tendinte vs eficienta” , organizata impreuna cu Infomediu Europa , FADI si in colaborare cu Ministerul Mediuleui.

Premiu YOUNG CHEF : 1000 de euro

“YOUNG CHEF by Angst”, concursul de retete pentru ready meal organizat in parteneriat cu ULMa Packaging, promoveaza ambalajele unice si inovatoare utilizand produse ready meal realizate de tineri bucatari din cele mai proaspete si calitative ingrediente posibile. Juriul va fi format din membrii prestigiosi, printre care se numara : Chef Sorin Bontea, Sorin Minea (Angst) si Chef Ioan Cristian Serb. Pe 18 si 19 mai poti vota noul YOUNG CHEF si poti fi unul dintre norocosii care vor primi mancare la birou, timp de 2 saptamani de la firma ANGST !

Tombola si Campanie de constientizare “Consuma SMART si EFICIENT”

In cadrul Campaniei de Constientizare  “ Consuma SMART si EFICIENT, CrisTim (partenerul Pack Expo al Campaniei) va face sampling la standul propriu din cadrul expozitiei cu propriile produse ambalate in pack-uri inovatoare. Tot acolo va avea loc si o tombola cu premii in produse Cris-Tim.

Mai multe detalii găseşti pe www.packexpo.ro

EXPO SHOP – FUTURE RETAIL SOLUTIONS in premiera la ROMEXPO

În perioada 16 – 19 mai 2018, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP – Future Retail Solutions, prima expoziţie din România dedicată industriei de retail, un eveniment B2B organizat de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu revista retail-FMCG.ro.

 

EXPO SHOP va fi locul unde, timp de 4 zile, principalii furnizori de servicii şi echipamente pentru retail îşi vor expune cele mai noi soluţii pentru viitorul în retail, un domeniu aflat într-o continuă mişcare.

Evenimentul EXPO SHOP se adresează, în primul rând, tuturor comercianţilor – marii retaileri, magazinele online, comercianţii tradiţionali independenţi şi distribuitorii – dar şi producătorilor din industriile conexe (FMCG, DIY, IT&C etc).

 

Conferinta Future Retail Solutions – 17 mai

 

Incepand cu ora 10:00 pe data de 17 mai 2018, are loc Conferinta Future Retail Solutions, realizata cu ajutorul revistei retail-FMCG.ro . Conferinta are ca obiectiv prezentarea celor mai noi servicii, solutii si echipamente pentru retail, iar ca un alt obiectiv are aducerea in evidenta noutati si trenduri din piata de retail.

 

Printre speakerii de renume se numara : NETOPIA mobilPay, Farmec, Blodeck si GLORY GLOBAL SOLUTIONS, GfK Romania, Carrefour, Blodeck, Kooperativa 2.0 sau eMAG Marketplace.

Future Store – vezi în avanpremieră soluţii pentru magazinul viitorului

La EXPO SHOP vei putea vedea cum va arăta magazinul viitorului. Expozanţii prezintă soluţii de ultim moment pentru eficientizarea fluxului de lucru, sisteme integrate de vânzare, sisteme automate şi compacte destinate recirculării numerarului, sisteme automate de curăţenie la dimensiuni compacte, sisteme pentru digital signage.

 

Innovation Tour – prezinta noutatile editiei

 

În cadrul EXPO SHOP vor fi marcate aparte standurile unde vizitatorii vor gasi inovaţii.

 

Dintre noutăţile prezentate de expozanţi:

 

  • Primul ecran 4k stand kiosk freestanding din lume
  • POS all-in-one
  • Totem digital cu touchscreen
  • Seifuri de ultimă generaţie pentru retail
  • Sisteme de curăţare profundă fără atingere

 

Discount Exclusiv

 

La EXPO SHOP expozanţii acordă discount-uri speciale pentru produsele şi soluţiile prezentate valabile doar în perioada expoziţiei.

 

Mai multe detalii găseşti pe www.expo-shop.ro.

pack expo

Leave a comment