ROFMEX – Romanian Facility Management

rofmex 2017

ROFMA – Asociatia Romana de Facility Management

ROFMA este Asociatia Romana de Facility Management, organizatie profesionala non-profit fondata in 2009 avand ca si scop sustinerea, dezvoltarea si promovarea serviciilor de administrare, mentenanta si operare a cladirilor, property si facility management.

ROFMEX 2017 – conferinta internationala

9-11 Noiembrie 2017, Centrul Expozitional ROMEXPO – Bucurest

Expozitie de echipamente, produse, tehnologii si solutii pentru facility management si servicii suport

ROFMEX este unicul eveniment din Romania care ofera o perspectiva de ansamblu a unei game largi de produse si servicii oferite in sectorul facility management. La ROFMEX descoperiti, indentificati si testati cele mai noi produse potrivite pentru afacerea dumneavoastra si ultimele tendinte din domeniul Facility Management. Aveti de asemenea posibilitatea de a participa la conferinte, cursuri si evenimente special pregatite pentru a obtine informatii cu privire la solutiile optime pentru probleme existente.

Pentru o lista completa de beneficii pe care le ofera ROFMEX va rugam sa vizitati http://www.rofmex.ro

ROFMEX 2017

EXPOZITIE

Rofmex este unicul eveniment din Romania care reuseste cu succes sa ofere o vedere de ansamblu a pietei locale din sectorul facility management. Astfel, expozitiile formeaza un moment favorabil pentru descoperirea noilor piete, castigarea noilor clienti si monitorizarea concurentei in acest domeniu. Participarea la expozitie rezulta in parteneriate de durata intre expozanti, acestia, avand posibilitatea de impartasi eficient informatii si de a-si demonstra in mod direct serviciile si produsele.

CONFERINTA

Conferinta internationala atrage un numar mare de specialisti si ofera o oportunitate de networking si promovare. La conferinta se abordeaza teme concrete, de actualitate in domeniul Facility Management si vor fii prezenti lectori internationali cu renume si experienta in domeniul Facility Management.

ROFMEX

CURSURI

Cursurile certificate ROFMA, organizate in timpul expozitiei ROFMEX sunt ocazia potrivita sa va dezvoltati networkingul si vizeaza dezvoltarea competentelor profesionale.

EXPERIENCE AREA

Experience Area este un showroom si un program de demonstratii, unde participanti pot examina echipamente, produse si solutii moderne utlizate in Facility Management. Evenimentul reuneste profesionisti din domeniul Facility Management, proprietari de cladiri, site manageri, autoritati publice si cercetatori.

SEMINARE

Seminarele organizate la ROFMEX sunt pe teme de interes actual si sunt sustinute de o echipa de profesionisti. In timpul seminarelor se vor dezbate noutati legislative si proceduri. Scopul seminarelor este strict educational, vizeaza cresterea nivelului de informare si profesionalism de pe piata.

WORKSHOPURI

Workshopurile ROFMA sunt facute pentru dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor. Tematicile workshopurior sunt : Calitatea apei din sistemele termice si produsele Fernox, divizia de curatenie Renania, Intelligent chiller management, fashion & safety, monitorizarea de la distanta a sistemelor HVAC, tendinţe pentru cladiri inteligente si cerinte legislative privind certificarea si instruirea operatorilor din domeniul instalatiilor frigorifice.

Pentru detalii complete despre eveniment va rugam sa vizitati http://rofmex.ro

Leave a comment