ROLAND BIEMANS si EDOUARD KELLER – Textile Technology Show

Dă trendul la Textile Trends Conference

Te invităm pe 13 septembrie, începând cu ora 11:00, la Textile Trends Conference – Made to measure, să-l întâlneşti pe ROLAND BIEMANS, consultant LMNS Olanda, invitat special pentru acest eveniment.

Considerat un adevărat guru al printului digital pe textile, Biemans va vorbi despre noile tendinţe în imprimarea şi personalizarea textilelor.

 

Specializat în marketing direct, design industrial, imprimare, semnalistică şi publicitate, Roland Biemans este licenţiat în design grafic digital şi design tehnic electronic.

Olandez de origine, Biemans  a avut un rol-cheie în implementarea şi adaptarea noilor tehnologii şi soluţii practice inovatoare în companii, ca şi consultant LMNS. În 2013 a devenit membru în CA al Asociaţiei Europene a Producătorilor Specializaţi în Imprimare, ocupându-se în special de sectorul printurilor pe textile şi de implementarea în cadrul companiilor a noilor tehnologii şi soluţii inovatoare. Biemans a condus departamentul de marketing şi comunicare al Hollanders Printing Systems din Eindhoven, după care a fost marketing director la Kiian Digital, parte din grupul Kiian (până în 2014).

 

Vino la Romexpo, în sala Cupola, la Textile Trends Conference, evenimentul care deschide maratonul de dezbateri din cadrul Textile Technology Show, expoziţia de tehnologie pentru industria textilă din Europa de Sud-Est!

Joi, 13 septembrie, începând cu ora 11:00, în sala Cupola din Romexpo-Bucureşti va avea loc Textile Trends Conference – Made to measure, cu participarea extraordinară a reprezentantului CARLIN Paris Edouard Keller, Head of International Sales. 

Organizat de EUROEXPO Fairs, evenimentul deschide maratonul de dezbateri din cadrul Textile Technology Show, prima expoziţie de tehnologie dedicată industriei textile după o absenţă în România de mai bine de 10 ani.

Tema dezbătută de reprezentantul CARLIN Paris în cadrul conferinţei va fi “Fashion şi design vestimentar, tendinţe şi provocări din lumea modei. Previziuni pentru 2019-2020.”

Edouard Keller este expert în marketing, specializat în previziuni privind comportamentul consumatorilor. Cu o vastă experienţă în domeniul inovării şi al industriei de fashion, Keller oferă expertize unice în ce priveşte dezvoltarea strategiilor. S-a alăturat echipei CARLIN în 2016, iar în prezent este directorul de vânzări internaţionale al celei mai mari agenţii de prognoză a tendinţelor mondiale în fashion.

Vino la Textile Trends Conference să afli chiar de la CARLIN care este cea mai bună strategie pentru manipularea influencer-ilor în jungla influenţei marketingului!

Fondat în 1947, CARLIN Paris este primul birou de prognoză în fashion din lume şi numără în prezent 40 de colaboratori la nivel global. De la tendinţele socio-culturale la cele estetice, CARLIN are nu doar capacitatea de a înţelege şi anticipa ceea ce va conduce la viitoarele dorinţe ale consumatorilor, ci şi talentul unic de a explica şi de a le da viaţă acestor tendinţe prin marketing şi inovaţii.

Vizionari în fashion, experţii CARLIN decodează comportamentul influent important (pe baza analizelor şi a datelor obţinute din piaţă) şi anticipează conceptele estetice ale consumatorilor de mâine, în baza cărora pot fi concepute strategii de inovare din partea jucătorilor din domeniu.

CARLIN analizează, decodifică, îmbogăţeşte şi inventează trendurile în industria de fashion pentru următorii 5 ani.

Vino între 13 şi 15 septembrie la Textile Technology Show, locul de întâlnire al jucătorilor din industria textilă sud-est europeană (pavilionul central din Romexpo-Bucureşti).

Timp de trei zile, TEXTILE TECHNOLOGY SHOW va oferi un adevărat spectacol tehnologic LIVE al celor mai noi maşini de cusut, ţesut şi brodat, echipamente de imprimare digitală pe textile, maşini pentru producţia de textile şi îmbrăcăminte, parteneriate internaţionale, tehnologii inovatoare cu spectru larg de utilizare, inovaţii în design, furnizori de materii prime, soluţii şi servicii pentru industria textilă din sud-estul Europei.

După o absenţă de 10 ani în România, primul târg dedicat industriei textile din regiune (organizat de EUROEXPO Fairs) se bucură de susţinerea “Dialog Textil”, revista industriei textile şi de confecţii din România.

 

Mai multe detalii, pe www.textilshow.ro

Urmăreşte-ne şi în social media: www.facebook.com/textiletechnologyshow.romania/

Leave a comment