Casa Verde Plus
construieste cladiri eficiente energetic.

Construieste o cladire eficienta energetic prin programul Casa Verde Plus cu G&M, Conimur si Zecaph.

casa verde plus

Casa Verde Plus – program national

Programul casa verde plus – prin intermediul acestui program statul roman vrea sa incurajeze folosirea materialelor izolatoare organic-naturale pentru a reduce consumul energetic al cladirilor. Scopul acestui program este imbunatatirea mediului inconjurator. Fondurile nerambursabile vor fi acordate atat pentru constructia de case noi cat si pentru case deja existente.

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor au organizat o conferinta de lansare a programelor Casa Verde si Casa verde plus pentu persoane fizice si juridice, intr-o casa eficienta energetic din judetul Ilfov. Aici s-au discutat despre echipamentele care urmeaza sa fie finantate.

Prin interdiul programelor Casa Verde si Casa Verde Plus se vor finanta persoanele fizice si juridice pentru dotarea caselor cu sisteme fotovoltaice sau alte sisteme care produc curent electric eco si pentru izolarea acestora cu materiale ecologice.

Programul Casa Verde si Casa Verde Plus vor stimula si creste afacerile din sectorul materilelor de constructii ecologice. Programul Casa Verde Plus este o completare a Programului Casa Verde in care vor fii finantate materialele ecologice, sistemele fotovoltaice si panourile solare, sistemele de eficientizare a consumului de resurse.

Programul Casa Verde Plus – Sume acordate

In cadrul programului Casa Verde Plus, persoanele fizice vor putea cere o suma pana la 40000 lei care va fi acordata sub forma unei prime de eficienta energetica si la persoanele juridice fondurile sunt pana la suma de 500000 lei. Fiecare solicitant va putea aplica o singura data iar costurile suplimentare a casei vor fii suportate de acesta. Cheltuielile eligibile din cadrul programului Casa Verde Plus cuprind: achizitii de servicii si produse si lucrari necesare implementarii proiectului.

Materiale de izolatie

Materialele care se pot folosi in cadrul programului Casa Verde Plus pentru materiale de izolatie organic-naturale sunt canepa, lana, bumbac sau pluta, celuloza din materiale reciclate.

Casa verde plus - Reguli

Regulile pentru participarea in programul Casa Verde Plus sunt incluse in Ordinul MMAP nr. 425/2016 pentru aprobarea Ghidului de finantare a Programului privind efectuarea de lucrari destinate eficientei energetice, beneficiari persoane fizice.

Ghidului de finanţare a Programului privind efectuarea de lucrări destinate eficienţei energetice, beneficiari persoane fizice. click aici.

Programul casa verde plus – Conditii principale

Una dintre conditiile principale care trebuiesc indeplinite pentru a te inscrie in programul Casa Verde Plus, persoanele fizice se vor putea inscrie daca sunt cetateni romani sau cetateni ai uniunii europene sau al spatiului economic european. Alta conditie foarte importanta este ca solicitantii sa fie proprietari sau coproprietari ai locuintei ce urmeaza sa fie renovata, ori proprietari terenului pe care se va implementa proiectul casei eficiente energetic.

Cooperare intre 3 firme cu experienta acumulata de peste 50 de ani pentru a furniza un serviciu complet de constructii case pasive, case eficiente termic, in special pentru implementarea proiectului Casa Verde Plus.

casa verde g&m

Ofera solutii tehnice si echipamente HVAC pentru casa ta pasiva. G&M instalatii vine in sprijinul tau in toate fazele proiectului – evaluare, proiectare, propunere si vanzare echipamente si sisteme HVAC, verificare si punere in functiune, mententanta si service pentru a oferi cel mai complet serviciu.

casa verde conimur

Firma de constructii specializata in constructii – montaj, reparatii capitale si reparatii curente, izolatii speciale, instalatii, proiectare si comercializare materiale de constructii. Experienta vasta in domeniul constructiilor face din Conimur un partener important in realizarea caselor pasive.

casa verde zecaph

Parternerul perfect in construirea sau reabilitarea uni cladiri pasive. Zecaph se specializeaza pe constructia de case eficiente energetic oferind servicii de proiectare energetica, calcul energetic, consultanta energetica, urmarire santier si diagnosticare.

Servicii

Consultanata

Pentru consultanta si intocmirea dosarului Casa Verde Plus puteti apela la noi, astfel puteti accesa fondurile nerambursabile pentru casa ta pasiva.

Consultanta energetica

Bazat pe legile cunoscute ale fizicii aplicate a constructilor putem gasi solutii optime pentru orice provocare.

Proiectare

Dupa obtinerea de fonduri se trecela pasul urmator acesta fiind proiectarea viitoarei cladiri pasive. Echipa noastra este pregatita sa va ofere cele mai optime solutii folosind echipamente de ultima tehnologie.

Santier

Noi avem in vizor buna decurgere a constructiei, cu controlul executiei pe santier, controlul calitatii, suport tehnic si ghid de practica in executie

Executie

datorita vastei experiente in domeniul constructiilor, suntem pregatiti pentru orice provocare. Executam constructii de cladiri in cel mai scurt timp la standarde internationale.

Echipamente HVAC

O casa pasiva are nevoie de echipamente de ultima generatie HVAC, noi furnizam solutii complete de echipamente HVAC pentru confortul tau.

Proiectare energetica

Utilizand programul PHPP putem realiza un calcul energetic, rezolvarea problemelor energetice se face de obicei prin solutionarea puntilor termice si a etansarii.

Calcul energetic

Prin acest calcul putem deduce necesarul de caldura si putere de care aveti nevoie, noi incercam sa gasim cele mai eficiente solutii pentru a reduce necesarul energetic.