Casa Verde Plus
construieste cladiri eficiente energetic.

Construieste o cladire eficienta energetic prin programul Casa Verde.

casa verde plus

Casa Verde Plus – program national

Programul Casa Verde Plus – prin intermediul acestui program statul roman vrea sa incurajeze folosirea materialelor izolatoare organic – naturale pentru a reduce consumul energetic al cladirilor. Scopul acestui program este imbunatatirea mediului inconjurator si cresterea confortului locuintelor in care traim si muncim. Fondurile nerambursabile vor fi acordate atat pentru constructia de cladiri noi cat si pentru cladiri deja existente.

Prin interdiul programului Casa Verde Plus se vor finanta persoanele fizice si juridice pentru dotarea caselor/cladirilor cu sisteme de izolare cu materiale ecologice.

Casa Verde Plus va stimula si creste numarul de constructii noi de categorie A+, dar si numarul constructiilor existente cu o mai buna eficienta energetica datorita conditiei impuse in Program de crestere cu cel putin o trapta energetica a fiecarei constructii/case inscrise in program

Programul Casa Verde Plus – Sume acordate

In cadrul programului Casa Verde Plus, persoanele fizice vor putea cere o suma pana la 40000 lei care va fi acordata sub forma unei prime de eficienta energetica si la persoanele juridice fondurile sunt pana la suma de 500000 lei. Fiecare solicitant va putea aplica o singura data iar costurile suplimentare a casei vor fii suportate de acesta. Cheltuielile eligibile din cadrul programului Casa Verde Plus cuprind: achizitii de servicii si produse si lucrari necesare implementarii proiectului.

Materiale de izolatie

Materialele care se pot folosi in cadrul programului Casa Verde Plus pentru materiale de izolatie organic-naturale sunt canepa, lana, bumbac sau pluta, celuloza din materiale reciclate.

Casa verde plus - Reguli

Regulile pentru participarea in programul Casa Verde Plus sunt incluse in Ordinul MMAP nr. 425/2016 pentru aprobarea Ghidului de finantare a Programului privind efectuarea de lucrari destinate eficientei energetice, beneficiari persoane fizice.

Ghidului de finanţare a Programului privind efectuarea de lucrări destinate eficienţei energetice, beneficiari persoane fizice. click aici.

Programul casa verde plus – Conditii principale

Sunt cateva conditii care trebuie indeplinite pentru a te inscrie in programul Casa Verde Plus – Persoanele fizice se vor putea inscrie daca sunt cetateni romani sau cetateni ai uniunii europene sau al spatiului economic european. Alta conditie foarte importanta este ca solicitantii sa fie proprietari sau coproprietari ai locuintei ce urmeaza sa fie construita sau renovata, ori proprietari ai terenului pe care se va implementa proiectul casei eficiente energetic. Pentru detalii trebuie studiat ghidul de finantare prezentat mai sus.

Cooperare intre 3 firme cu experienta acumulata de peste 50 de ani pentru a furniza un serviciu complet de constructii case pasive, case eficiente termic, in special pentru implementarea proiectului Casa Verde Plus.

casa verde g&m

Ofera solutii tehnice si echipamente HVAC pentru casa ta pasiva. G&M instalatii vine in sprijinul tau in toate fazele proiectului – evaluare, proiectare, propunere si vanzare echipamente si sisteme HVAC, verificare si punere in functiune, mententanta si service pentru a oferi cel mai complet serviciu.

casa verde conimur

Firma de constructii specializata in constructii – montaj, reparatii capitale si reparatii curente, izolatii speciale, instalatii, proiectare si comercializare materiale de constructii. Experienta vasta in domeniul constructiilor face din Conimur un partener important in realizarea caselor pasive.

casa verde zecaph

Parternerul perfect in construirea sau reabilitarea uni cladiri pasive. Zecaph se specializeaza pe constructia de case eficiente energetic oferind servicii de proiectare energetica, calcul energetic, consultanta energetica, urmarire santier si diagnosticare.

Servicii

Consultanta energetica

Bazat pe legile cunoscute ale fizicii aplicate a constructilor putem gasi solutii optime pentru orice provocare.

Proiectare

Dupa ce ati luat decizia de inscriere in program, puteti  trece la pasul urmator acesta fiind proiectarea viitoarei cladiri eficiente energetic. Echipa noastra este pregatita sa va ofere cele mai optime solutii  de ultima tehnologie

Santier

Noi avem in vizor controlul executiei pe santier, controlul calitatii, suport tehnic.

Executie

Datorita vastei experiente in domeniul constructiilor, suntem pregatiti pentru orice provocare.

Echipamente HVAC

O casa eficienta energetic are nevoie de echipamente HVAC de ultima generatie. Noi furnizam solutii complete de echipamente HVAC pentru confortul tau.

Proiectare energetica

Utilizand programul PHPP putem realiza un calcul energetic, rezolvarea problemelor energetice se face de obicei prin solutionarea puntilor termice si a etansarii.