cc beauty clinic icon
cc beauty clinic icon
cc beauty clinic icon
cc beauty clinic icon
cc beauty clinic icon
CC BEAUTY
CLINIC
CC BEAUTY CLINIC

In cadrul procedurilor si tratamentelor minim-invazive pe care le oferim, lucram cu aparatura, tehnici si produse moderne care confera rezultate spectaculare

Mezoterapia virtuala este procedura revolutionara, ideala pentru a da un stimulent puternic pielii pana la nivelul dermului.

Oxigenul este esential in dezvoltarea si hranirea celulelor, acesta poate ajunge greu la celule din diferite cauze precum incetinirea circulatiei capilare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do 

La CC Beauty Clinic ne-am specializat in domeniul medicinii estetice si mai exact pe procedurile estetice minim-invazive, nechirurgicale. Procedurile minim-invazive sunt din ce in ce mai cautate deoarece sunt sigure si eficiente cu rezultate spectaculoase. Aceste proceduri se pot realiza intr-un timp minim astfel aveti mai mult timp pentru activitatile cotidiene.

Aparatura
specializata
Personal
calificat
Oferte
speciale
CC Beauty Clinic
Servicii
Cabinet cosmetic de infrumusetare

Mezoterapia este o ramura medicala care implica injectarea de cantitati minimale de medicamente, vitamine, extracte naturala sau agenti homeopatici in piele.

Peelingul chimic este un tratament medical utilizat pentru imbunatatirea aspectului pielii.

Microdermabraziunea este un tratament de intretinere a pielii, este o metoda de curatare non-invaziva care ajuta si sporeste regenerarea naturala a pielii.

Oxigenoterapia este efectuata cu ajutorul unui apparat care preia oxigenul din atmosfera si il purifica pana la 96,4%.

Crioterapia este tratamentul care utilizeaza frigul sub diferite forme: gheata, comprese reci, substante chimice congelate sau gaz.

Terapia cu ultrasunete este forte populara deoarece are rezultate foarte buna in tratarea inestetismelor faciale prin efecte mecanice, termice si chimice.

Procedura de indepartare sau stergere a tatuajelor se realizeaza cu ajutorul dispozitivului Picolaser Neatcell.

Crioterapia este tratamentul care utilizeaza frigul sub diferite forme: gheata, comprese reci, substante chimice congelate sau gaz.

anti-imbatranire
Dr Pen


Dr Pen – cel mai recent sistem de terapie a pielii, folosit cu un capat de unica folosinta dotat cu microace foarte subtiri sau nano-ace care vor face multiple mici perforatii la nivelul pielii.
Substantele active folosite in tratament sunt foarte importante ele vor aduce practic rezultatul dorit si se selecteaza in urma consultatiei personalizate.

produse de inalta calitate
Brandurile noastre preferate
FOLLOW US

© Copyright 2018 TalkingAbout. Toate drepturile rezervate.