Targu Mures, Strada Stramba nr.36

Despre noi

cc beauty clinic camera

CC Beauty Clinic

La CC Beauty Clinic, cabinet cosmetic de infrumusetare, ne-am specializat in domeniul medicinii estetice si mai exact pe procedurile estetice minim-invazive, nechirurgicale. Procedurile minim-invazive sunt din ce in ce mai cautate deoarece sunt sigure si eficiente cu rezultate spectaculoase. Aceste proceduri se pot realiza intr-un timp minim astfel aveti mai mult timp pentru activitatile cotidiene.

In cadrul procedurilor si tratamentelor minim-invazive pe care le oferim, lucram cu aparatura, tehnici si produse moderne care confera rezultate spectaculare in cel mai scurt timp posibil. Intelegem ca fiecare client este diferit astfel fiecare tratament este personalizat in functie de caracteristicile individuale ale acestora.

Lista de servicii pe care o oferim: mezoterapie virtuala si mezoterapie fractionata, microdermoabraziune, peeling chimic, oxigenoterapie, inlaturare tatuaje , crioterapie, ultrasunet, terapie cu lumina polarizata si tratamente corporale.

Ca in orice domeniu si in domeniul medicinii estetice minim-invazive au loc descoperiri noi precum tehnici si echipamente. Mentinem o echipa competitiva prin participarea la conferinte, evenimente si cursuri despre medicina esteticii (aparatura, tehnici, tratamente).

Va asteptam pe Strada Stramba nr.36 din Targu Mures pentru o consultatie personalizata !

Personal calificat

La CC Beauty Clinic aveti parte de personal calificat cu studii superioare in domeniul Cosmetica Medicala si Asistenta Medicala din cadrul UMF Tg. Mures, si suntem intr-o continua pregatire si informare prin prezenta la conferinte de specialitate si cursuri avansate de tratamente. Rezultatele ne recomanda!

Preturi corecte

Oferim tratamente si servicii la preturi corecte, care reflecta atat timpul de tratament cat si consumabilele de unica folosinta si produsele de calitate utilizate.

Consultatie gratuita

Consultatile sunt gratuite, iar specialistul nostru va poate oferii detalii despre orice procedura sau tratament pe care il prestam.

Cea mai importanta etapa inaintea oricarui tratament este consultatia, prin  care identificam nevoile/problemele cu care va confruntati, dorintele si asteptarile dvs in urma tratamentului, istoricul medical si potentialele contraindicatii si nu in ultimul rand, ne asiguram ca rutina zilnica , respectiv ingrijirea la domiciliu, este corecta si va completa rezultatele obtinute in cabinetul cosmetic.

In urma consultatiei vom selecta schema de tratament adecvata si alegem procedurile cele mai eficiente pentru dvs!

Aparate speciale

Detinem aparate de ultima generatie, folosim tehnici de cosmetica la standarde europene, cu cele mai inovative metode de tratament!

Ambianta deosebita

La CC Beauty Clinic va veti rasfata intr-un mediu ambiant deosebit, placut, cu un design  deosebit , alaturi de o muzica relaxanta si aromele uleiurilor esentiale, pentru ca pe langa rezultatele de exceptie experienta dvs sa fie una completa, relaxanta si deconectanta de stresul cotidian!