Targu Mures, Strada Stramba nr.36

Inlaturare tatuaje

Indepartarea tatuajelor

Procedura de indepartare sau stergere a tatuajelor se realizeaza cu ajutorul dispozitivului Picolaser Neatcell. Ne adresam in special coractarii tatuajelor cosmetice dat si a tatuajelor corporale daca sunt de dimensiuni mici.

Inainte de efectuarea procedurii se analizeaza tatuajul din punct de vedere structural, tipul de pigment si tehnica folosita, dupa aceasta analiza se poate un plan de tratamente. De obicei majoritatea tatuajelor se pot indeparta in 3 pana la 6 saptamani, cu cat tatuajele sunt mai simple cu atat sunt  mai usor de indepartat.

Aceasta procedura se face dupa anestezierea pielii si racirea acesteia pentru a minimaliza discomfortul din timpul procedurii.

Tratamentul cu laser inlatura pigmentii de culoare, procedura implica absorbtia energiei laserului de catre pigmenti de culoare. In timpul procedurii se resimte o caldura care este menita sa fragmenteze pigmenti de culoare de la nivelul dermului, pigmenti de culoare fracmentati dispar in timp.

Dupa efectuarea tratamentului de indepartare, se aplica un unguent special pana la reepitelizarea tegumentului si se evita expunerea la soare!

Durata tratamentului de indepartare a tatuajelor

De cele mai multe ori, depinzand de tatuaje, acestea pot fii inlaturate in 3 pana la 8 sedinte, acestea fiind efectuate la un interval de 4 pana la 5 saptamani. Durata tratamentului este determinate de marimea tatuajului, numarul de culori, cerneala folosita si tehnica de tatuare.

Contraindicatii

  • Personalor bronzate
  • Femei insarcinate
  • Persoane epileptic
  • Persoane cu problem cardiace