Service si reparatii iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S, SE, 6, 6S, 6 Plus, 7, 7Plus

CH-iOS | Service iPhone

CH-iOS este singurul service GSM si magazin dedicat exclusiv marcii Apple iPhone din judetul Mures, localizat pe Strada Postei, Nr. 14, din Targu Mures.

Serviciile pe care le oferim sunt:

Reparatii hardware (Ansamblu Display-Touchscreen, inlocuire baterie, carcasa aluminiu, benzi flex: volum, blocare, buton home, camera principala, camera frontala, difuzor, microfon, mufa incarcare),

Reparatii software (resoftare, decodare)

Comert accesorii (zeci de modele de huse de piele, silicon sau plastic pentru a-ti proteja si personaliza iPhone-ul, folii protectie din sticla temperata, accesorii precum Cablu USB, Adaptor USB sau Casti originale, toate la cele mai mici preturi.

CH-iOS | Service si reparatii iPhone in Targu Mures

Service si reparatii iPhone 4 / 4S

iPhone 4g a fost lansat in iunie 2010, acesta este primul iPhone care dispune de display Retina-ready, display-ul este LED IPS LCD de 3.5 inch care are 16M de culori, capacitate de stocare de 8/16/32 GB si un procesor dual-core de 1.0 GHZ.

iPhone 4s a fost lansat in luna octombrie  2011, iPhone-ul este echipat cu un display LED IPS LCD de 3.5 inch care are 16M de culori, capacitate de stocare de 8/16/32 GB si procesor dual-core de 1.0 GHZ. Diferenta majora dintre iPhone 4 si iPhone 4S este camera foto, care la iPhone 4 este de 5 MP, iar la iPhone 4S este de 8 MP.

Service si reparatii iPhone 5 / 5S / 5C / SE

iPhone 5 a fost disponibil pe piata din septembrie 2012, acesta avand un display LED-backlite IPS cu 16M de culori, memorie interna de 16/32/64 GB si un procesor dual-core de 1.3 GHZ Swift.

iPhone 5S a fost lansat in septembrie 2013, diferenta dintre acesta si iPhone 5 este procesorul A7 si co-procesorul M7, noua gama de produse culoare Gold, dar si adaugarea functiei Touch ID.

iPhone 5C a aparut in septembrie 2013 si se remarca pe piata cu un design modern. iPhone-ul este echipat cu un display  LED IPS LCD de 4 inch care are 16M de culori, camera foto de 8 MP, memorie interna de 8/16/32 GB si un procesor dual-core de 1.3 GHZ Swift. Diferenta dintre acesta si iPhone 5 este carcasa de plastic disponibila in diverse culori.

iPhone SE dispune de marea majoritate a specificatiilor unui iphone 6s (Cip A9 cu arhitectură pe 64 de biți, Coprocesor de mișcare M9 încorporat, camera 12 MP, inregistrare video 4K, camera frontal 1.2 MP) si de aspectul unic al iPhone-ului 5s unde se mareste gama cu noua culoare Rose Gold.

Service si reparatii iPhone 6 / 6S / 6Plus / 6SPlus

iPhone 6 si 6 Plus au aparut in septembrie 2014 si se remarca cu noua dimensiune, cu un display de 4.7 respectiv 5.5 inch. Acestea dispun de o camera foto de 8MP, memorie interna de 16/64/128 GB procesor dual-core de 1.4 GHZ Typhoon, diferenta dintre cele doua fiind doar dimensiunea ecranului LED-backlite IPS-LCD.

iPhone 6s si 6s Plus au aparut in octombrie 2015. Acestea au venit cu imbunatatiri semnificative fata de iPhone 6, procesorul mult mai puternic A9 pe 64 biti avand o performanta cu pana la 70% mai mare, 3D Touch, camera de 12 MP cat si noua culoare Rose Gold disponibila.

Service si reparatii iPhone 7 / 7Plus

iPhone 7 si 7 Plus au fost lansate in septembrie 2016, acestea dispun de un procesor quad-core de 2.34 GHZ, video 4K, noua gama de culori: Jet Black, Black si Red Product. Diferenta dintre cele doua modele este marcata in special de camera duala de 12 MP a iPhone-ului 7 Plus, dar si cei 3GB RAM fata de doar 2 GB RAM ai iPhone-ului 7. Apple spune ca respectivele modele sunt mai rapide de 120 ori fata de primul model iPhone.

CH-iOS | Diagnoza, reparatii, accesorii, huse, protectie, componente, decodare

Specialisti in reparatii iPhone

Primeste un sfat sau o diagnoza initiala de la un specialist, noi va stam la dispoztie.

Garantia reparatiei

La orice reparatie iphone, vei primi o garantie pentru componentele inlocuite.

Reparatii iPhone rapide

Reparam iphone-ul tau pe loc, de fata cu tine, dispunem de orice piesa in stoc,

Service iphone | Solutii rapide pentru diferite disfunctionalitati

Autonomia bateriei:

Cel mai sugestiv simptom al unei baterii cu capacitate scazuta o reprezinta fluctuatiile procentajului bateriei sau inchiderile subite ale telefonului la un procent ridicat. Rezolvarea o reprezinta inlocuirea bateriei. Durata operatiunii: 10 minute.

Supraincalzirea:

Cea mai simpla rezolvare poate fi verificarea activitatii aplicatiilor din Configurari > Baterie, aplicatiile care au procent mare de utilizare desi nu le folositi efectiv fiind cele mai problematice, stergerea lor fiind solutia pentru rezolvarea problemelor.

Ecranul dispozitivului negru sau blocat:

Dacă ecranul este negru sau blocat, se recomandă să repornești forțat dispozitivul. Repornirea forțată nu implică ștergerea întregului conținut de pe dispozitiv. Poți să repornești forțat dispozitivul chiar dacă ecranul este negru sau butoanele nu reacționează urmarind acești pași:

  • Pe un dispozitiv iPhone 7 sau iPhone 7 Plus: țineti apăsate butonul Lock și butonul de reducere a volumului timp de cel puțin zece secunde, până când vezi sigla Apple.
  •  Pe dispozitivele iPhone 6s și anterioare, iPad sau iPod touch țineti apăsate butonul Lock și butonul Home timp de cel puțin zece secunde, până când vezi sigla Apple.

Preturi CH-iOS Service & Shop

Schimbare butoane lock, volum, home, difuzor, microfon, camera foto, camera foto frontala, sensor proximitate, orice alta piesa disponibila, stoc reinnoit si mentinut permanent.
Accesorii pentru orice model Apple iPhone originale precum: Cablu USB Lightning, adaptor Power USB, casti – EarPods, zeci de modele huse si folii protectie pentru orice iPhone.

 

*pretul manoperei este variabil in functie de defectiunea telefonului si diagnoza este gratuita.

CH-iOS | Avantaje

Consultare gratuita

Pentru orice intrebare despre o anumita disfunctionalitate, puteti veni la noi pentru o analiza imediata a problemei, gratuit.

Garantie

Oferim garantie clientilor nostrii pe orice reparatie, garantia variaza in functie de lucrare.

Reparatii iphone express

Reparatiile se realizeaza pe loc, in maximum 30 de minute.

Preturi corecte

Oferim cel mai bun raport pret-calitate, garantam cel mai mic pret, cea mai buna calitate si cea mai scurta durata.