INTREBARI FRECVENTE

DE CE ARE NEVOIE UN BUSINESS MIC SAU MEDIU SA APARA ONLINE ?

Puteti avea un business mic sau mediu care merge bine insa are o clientela fixa, iar din acest motiv nu-si poate atinge potentialul maxim daca nu exista online.
In ziua de astazi oamenii se documenteaza online inainte de a cumpara un produs sau de a apela la un serviciu, de aceea este important sa fii online si sa fii relevant.

CE ESTE SEO ?

Optimizarea SEO te face relevant in motoarele de cautare. SEO este o tehnica de stabilire a datelor de pe un website, intr-un mod cat mai inteligibil pentru motoarele de cautare. Fiecare motor de cautare a definit modul în care analizeaza, masoara si stocheaza informatii de la milioane de site-uri din întreaga lume. Fiecare motor de cautare are anumite criterii dupa care sugereaza relevanta websiteului asftel noi incercam ca fiecare website sa
indeplineasca cat mai multe criterii astfel incat acestea sa fie gasite cat mai usor de motoarele de cautare.

CE ESTE UN MOTOR DE CAUTARE ?

Un motor de căutare este un program, care accesează Internetul în mod automat și frecvent care stochează titlul, cuvinte cheie și, parțial, chiar conținutul paginilor web într-o bază de date. În momentul în care un utilizator apelează la un motor de căutare pentru a găsi o informație, o anumită frază sau un cuvânt, motorul de căutare se va uita în această bază de date și, în funcție de anumite criterii de prioritate, va crea și afișa o listă de rezultate.

Exemple de motoare de cautare : Google, Bing, Yahoo.

POATE UN POTENTIAL CLIENT SA INTRE IN CONTACT CU MINE ?

Da, website-ul este structurat astfel incat clientii sa poata sa intre in contact direct cu dumneavoastra din maxim 2 clickuri.

POT VINDE PRODUSE DIRECT DE PE WEBSITE-UL PLATFORMEI TALKINGABOUT ?

In acest moment nu se pot face astfel de lucruri, dar putem promova anumite produse si redirectiona clientii interesati direct catre vanzatori.

CUM FUNCTIONEAZA SEO PENTRU AFACEREA MEA ?

Toata treaba dumneavoastra este sa va prezentati produsul sau serviciul exact cum l-ati prezenta unui client. Noi ne vom ocupa de partea tehnica si va vom asigura ca veti fi recunoscuti de motoarele de cautare.

CAT DUREAZA PROCESUL DE OPTIMIZARE SI CAND VOI VEDEA REZULTATE ?

Acest lucru nu depinde in totalitate de noi, nu exista un raspuns corect. In urma unor studii putem spune ca primele rezultate apar dupa 3-4 saptamanii pentru motorul de cautare Google.

CUM STIU DACA PLATFORMA TALKINGABOUT FUNCTIONEAZA ?

In prima instanta se va vedea in traficul pe care il are website-ul dumneavoastra, prin trafic intelegem volumul de oameni care intra pe website. Apoi rezultatele se vor vedea in urma clientilor care va vor contacta, acest numar va trebui sa creasca.

CE SE INTAMPLA DACA SUNT DOUA AFACERI DIN ACELASI DOMENIU ?

In cazul in care sunt promovate doua firme din acelasi domeniu, vor avea castig de cauza cei care isi vor actualiza continutul website-ului cat mai des.

Noi nu avem favoriti.

DACA AM DEJA UN DOMENIU WEB CUMPARAT IL POT FOLOSI ?

Da, acest domeniu web se poate integra in platforma TalkingAbout.
Mai exact accesarea domeniului dumneavoastra va redirectiona traficul pe platfoma TalkingAbout

DACA AM DEJA UN WEBSITE, POATE PLAFORMA TALKINGABOUT SA MA AJUTE ?

Da, cel mai probabil website-ul dumneavostra nu este optimizat. Oricare ar fii cazul, reamintim ca platforma TalkingAbout este focusata pe conversia clientilor si nu pe prezentarea afacerii sau a produselor.

PLANURI DE VIITOR ?

Pe viitor ne vom axa pe marketing in retelele de socializare. Vom dezvolta diferite strategi de promovare mai rapide si mai eficiente decat avem in momentul de fata.