str. Aurel Filimon nr. 36, Targu-Mures, Romania

Fire Electric Euroservice

Stingatoare, hidranti,truse medicale si ignifugare Mures

logo extinctoare mures

FIRE ELECTRIC EUROSERVICE activitatea principala pe care o avem este comercializarea de produse PSI precum : stingatoare, hidranti interiori si exteriori, tevi de refulare, futune, echipamente de protectie PSI, sisteme de alarme si detectii incendii, etc.

 

Pentru a avea un serviciu cat mai complet oferim si servicii de service stingatoare, verificare stingatoare, incarcare stingatore si reparare stingatoare, intretinere hidranti interiori si exteriori, lucrari de ignifugare. Oferim asistenta tehnica pentru instruire personal, realizare protectie si detectie PSI cu personal specializat, curs autorizat de initiere servant pompier, toate serviciile de asistenta sunt facute la standarde legislative.

SERVICII

extinctoare icon

Service stingatoare

Avand toate instalatiile necesare pentru asigurarea serviciilor de intretinere, verificare si reparare a stingatoarelor, noi efectuam :

verificare stingatoare, verificarea presiunii si integritatii recipientului aceasta operatiune presupune: demontare stingator, golire stingator, curatare stingator, verificat subansamble, proba de presiune, incarcare butelie, etichetare stingator si sigilare stingator.

reincarcare stingator cu agent de stingere, pulbere, dioxid de carbon sau spuma. Manopera pentru aceasta operatiune consta in demontare stingator, curatat stingator, verificat subansamble, proba de presiune, incarcare butelie, etichetat stingator si sigilare stingator.

reparare stingatoare consta in inlocuirea subansamblelor defecte sau lipsa, manopera poate contine una sau mai multe etape din urmatoarele reparare cap de evacuare, reparare butelie, curatare recipient, grunduit stingator, vopsit stingator.

Ignifugare materiale lemnoase

Executam lucrari de ignifugare la sarpante de lemn cu utilaje profesionale.Operatiunea de ignifugare a materialelor lemnoase contine urmatorii pasi : curatirea zonei care urmeaza sa fie ignifugata, chituire si reparatii crapaturi si ignifugarea propriu zisa, care se aplica in 2 straturi cu o solutie ignifuga.

Comercializare stingatoare

Comercializare de stingatoare presurizate portabile si transportabile, hidranti de suprafata si subterani, accesorii PSI. Toate produsele comercializate au o perioada de garantie si sunt de calitate superioara.

PRODUSE

extinctor icon 2

Stingatoare portabile cu spuma mecanica

Recipientul este din tabla de otel sudat pe masini automatizate de sudat, robinetul  este din alama alcatuit din maner de sustinere, bratdeclansator si manometru idicator de presiune. Agentul de stingere din acesta este solutie spumanta fluoroproteinica, acesta este uzuabila in cazul focarelor de incendiu de tip A sau B, in spatii inchise sau deschise, exemple : magazine, depozite, magazii, centrale termice. Gazul propulsor este azot, acesta este un gaz la care presiunea nu variaza in functie de temperatura, astfel presiunea in recipient este tot timpul aceeasi.

Caracteristicile tehnice generale sunt presiune de lucru de 14 bar, presiunea deproba de 25 bar, controlul presiunii se face vizual pe manometru, temperatura admisa de functionare este intre 0 si 55 grade Celsius.

Verificarea stingatoarelor portabile cu spuma mecanica si presurizate permanent se face aproximativ odata la 30 de zile. Aceasta verificare este foarte usor de realizat doar trebuie sa se verifice pozitia acului indicator al manometrului, acesta trebuie sa fie in zona verde pentru a confirma functionalitatea stingatorului.

Stingator portativ cu CO

Stingator portativ cu CO tip G5 este destinat stingerii inceputului de incendii de lichide, solide lichefiabile, gaze si echipamentelor electrice sub tensiune. Componentele unui stingator portativ tip G5 sunt corp monobloc din otel vopsit cu vopsea rezistenta la factorii externi si sitemul de evacuare. Specificatiile tehhnice ale unui stingator portativ cu CO tip G5 sunt 717 mm inaltime,  136 mm diametrul buteliei, incarcatura nominala de 5 kg, 15 secunde timp de descarcare, 14 kg masa totala stingator. Stingatorul portativ cu CO functioneaza in pozitie verticala, conform instructiunilor de pe eticheta. Stingatoarele se depoziteaza in spatii inchise, aerisite si in limitele de temperaturi admise.

Stingator portativ presurizat permanent cu pulbere ABC, P6

Stingator portativ presurizat permanent cu pulbere ABC, P6 incarcat cu 6kg de pulbere este destinat stingerii inceputurilor de incendii de materiale solide, lichide, gaze. Componentele unui stingator portativ presurizat permanent cu pulbere ABC, P6: recipient din otel, sistem de evacuare, robinet, teava de evacuare si manometru. Caracteristicile unui stigator portativ presurizat permanent cu pulbere ABC sunt 14 bar presiune de lucru, 25 bar presiune incarcare, masa incarcaturii 6kg pulbere, temperatura de functionare -30 grade Celsius si 60 grade celsius. Stingator portativ presurizat permanent cu pulbere ABC, P6 functioneaza  in pozitie verticala, conform instructiunilor de pe eticheta.

Comercializare de stingatoare

Noi comercializam stingator portabil cu spuma mecanica si presurizat permanent modelele SM3, SM6, SM9, stingatoare transportabile cu spuma mecanica SM50, SM100, stingatoare transportabile cu pulbere modelele P20 ,P50 ,P100. Toate detalile tehnice ale produselor comercializate le gasiti pe www.firesting.ro

Hidranti si cutii pentru hidranti

Cutiile pentru hidranti  se utilizeaza pentru montarea si protejarea hidrantului interior si a furtunului cu teava. Cutiile pentru hidranti se instaleaza in cladiri de locuit, publice sau industriale. Dimensiunile cutiilor pentru hidranti sunt 650 mm / 540 mm / 200 mm. Cutia este construita din tabla decapata protejata cu substante anticorozive aplicate in camp electromagnetic,  usa este prevazuta cu geam. Cutia pentru hidrant contine: rola de furtun si  mansoane, teava de refulare si robinet hidrant.

Pichet PSI neechipat

Pichetul este destinat pentru protejarea accesorilor folosite pentru stingerea incendilor. Dimensiunile unui pichet sunt de 1810 mm inaltime, 760 mm lungime si 410 mm latime. Pichetul este foarte rezistenta la contiile meteo, construit din tabla de otel. Pichetul este vopsit cu o vopsea rezistenta la factorii externi pe exterior iar in interior se afla un suport pentru sustinerea uneltelor.

trusa de prim ajutor icon

Trusa medicala de prim ajutor

Trusele medicale de prim ajutor sunt realizate conform Ordinului Ministrului Sanatatii si Familiei nr. 427 / 14.06.2002 si Hotararii Guvernului nr. 911 / 2005. Exista situatii in care salvarea victimei este o chestiune de timp si un prim ajutor este acordat in mod corect, pana la sosirea ambulantei, este vital.

Accidentele se intampla chiar si in locuri unde nu exista munca fizica de exemplu la birouri, astfel noi venim in sprijinul clientilor cu truse medicale de prim ajutor pentru toate posturile de prim ajutor fixe.

Trusele medicale de prim ajutor sunt obligatorii in spatii comerciale si depozite, unitati de invatamant, fabrici de productie, aeroporturi, autogari, hoteluri, pensiuni, unitati de alimentare publica, in toate unitatile prestaoare de servicii catre populatie, etc.