Piata Teatrului nr. 10 Targu-Mures

GENT'S CLUB

Salon de tuns pentru barbati in Targu Mures.

PROGRAM

Luni – Vineri : 9:00 -21:00
Sambata : 9:00 – 17:00

DETALII

Locatie: Piata Teatrului nr. 10 Targu-Mures
Telefon : 0786 569 199

DESPRE NOI

Salonul de tuns pentru barbati, Gent’s Club, este in Piata Trandafirului din Targu Mures. Atmosfera din interior este retro dar in acesi timp si moderna. In timp ce asteptati ca unul din frizerii nostri profesionisti sa se elibereze puteti savura o cafea, un ceai sau o apa intr-o atmosfera placuta. Frizeria noastra este dedicata exclusiv barbatilor cu diverse servicii precum : tuns profesional barbati, spalat, aranjat par si barba si masaj scalp.

Serviciile oferite de noi sunt de cea mai inalta calitate, folosind doar produse de la branduri cu o experienta vasta in industria produselor de igiena personala. Brandurile noastre preferate sunt Reuzel si Schmiere care au produse de calitate superioara.

Salonul Gent’s Club este salonul ideal pentru barbatul activ care pune accent pe aspectul sau si nu ii este frica sa isi exprime personalitatea. La Gent’s Club te asteptam mereu cu idei noi pentru parul si barba ta.

Cei care ne-au trecut pragul stiu ca nu suntem un salon de tuns pentru barbati obisnuit. Noi punem accent pe calitatea serviciilor si multumirea clientului. Elementele care ne diferenteaza de orice alt salon de tuns barbati din Targu Mures sunt :

Frizerii nostri sunt pregatiti pentru orice provocare. Majoritatea barbatilor nu isi schimba frizerul de teama ca nu vor gasi alt frizer care sa-i tunda la fel. La noi toti frizerii te pot tunde la fel.

Respectam o metodologie de lucru pentru ca servicile prestate sa fie de cea mai buna calitate. Fiecare tuns este la fel pentru ca stim ceea ce iti doresti si pentru ca urmam niste pasi bine definiti la fiecare tunsoare.

In cazul in care inspiratia iti lipseste si vrei o schimbare frizerii nostri iti pot oferi consultanta pe partea de hairstyling. Tot timpul idei noi, unice si creative.

Echipa Gent’s Club va asteapta cu drag la salon pentru momente de relaxare si comfort.

preturi salon de tuns

Million Dollar Haircut - 27 Ron

tuns modern, spalat, aranjat

70’s Gold Handz - 30 Ron

tuns doar cu foarfeca

911 Military Clipper Cut - 21 Ron

tuns modern

Beard and Moustache Trim - 15 Ron

tuns modern, spalat, aranjat

From Lazy to Crazzzy - 27 Ron

tuns cu desen in par

Mini Gentleman’s Haircut - 21 Ron

tuns si aranjat pentru copii

Million Dollar Haircut si Masaj Tonic - 30 Ron

tuns modern, spalat, aranjat, masaj

Million Dollar Haircut si Beard and Moustache Trim - 30 Ron

tuns modern, tuns barba si mustata, spalat, aranjat

servicii tuns barbati

DESCRIERE SERVICII

Serviciile noastre sunt menite sa raspunda nevoile tuturor clientilor nostri.

Pentru cei mai multi dintre clienti timpul conteaza foarte mult, pentru ei avem tunsul 911 Military Clipper Cut acesta include un tuns simplu, costul fiind de 21 RON. Pentru client care doresc sa plece cu parul spalat avem tunsul Million Dollar Haircut care include tuns modern, spalat si aranjat la 27 lei. Tunsul 70’s Gold Handz este recomandat pentru clientii cu par lung acesta fiind un tuns doar cu foarfeca. Costul este de 30 RON. Tunsul Mini Gentleman’s Haircut este adresat copiilor si include tuns modern si aranjat, pretul este de 21 RON. Pentru clientii care isi ingrijesc parul facial avem Beard and Moustache Trim care include tuns si aranjat barba si mustata. Clienti indrazneti vor aprecia tunsul From Lazy to Crazzzy care este desen pe par, pretul de 27 RON.

Gasiti intreaga lista de preturi si oferte aici.

Gent’s Club este pregatit sa iti ofere cea mai buna experienta a tunsului !

Promisiuni si beneficii

Gent’s Club este un salon special facut pentru barbati. Scopul nostru este sa revolutionam serviciul de tuns masculin.

Promisiuni

Aceiasi calitate mereu.

Proceduri si standarde de lucru precise pentru aceleasi rezultate profesionale.

Serviciu personalizat

Fiecare client trece printr-o experienta unica, avand parte de un serviciu profesional intr-o ambianta placuta.

Rapid si eficient

Daca esti pe fuga si nu te poti bucura de un moment de relaxare, frizerii nostrii se asigura ca vei ajunge la destinatie in timp util.

Ustensile de calitate

Produsele si ustensilele pe care le folsim sunt de cea mai buna calitate, folosite la nivel international in cele mai marei saloane.

Beneficii

Comunicare este cheia

Programarile se pot face atat telefonic cat si prin intermediul retelei de socializare Facebook.

Economisesti timp si energie

Prin sistemul de programari timpul de asteptare este redus la maxim.
Increderea de sine creste

Igiena parului este foarte importanta, astfel vizitele cat mai dese la salonul nostru iti vor garanta o igiena ireprosabila.

Preturi corecte

Serviciile profesionale de tuns si barbierit reprezinta calitativ, un raport egal cu pretul.

De ce noi ?

Orice barbat are nevoie de propriul sau frizer/barbier. Acesta trebuie sa fie o persoana apropiata cu care poti discuta orice de la sfaturi despre lookul tau pana la sport. Serviciile noastre de tuns, aranjat, spalat si masaj sunt de cea mai buna calitate si la un pret corect.

salon de tuns pentru barbati intrare
gents club produse
gents club tunsoare
gents club produse
gents club tunsoare
salon de tuns pentru barbati
gents club produse
gents club salon de tuns pentru barbati tunsoare

Gent’s Club probabil cel mai bun tuns din Targu Mures.

Ce-ti doresti de la cel mai bun salon de tuns pentru barbati ?

Fiecare an vine cu provocari noi, vrem sa fim cei mai buni asa ca ne imbunatatim sistemul si servicile in fiecare zi. Ne imbunatatim cu ajutorul feedback-ului primit de la clienti si le multumim pentru asta.

Principile dupa care ne ghidam sunt :

Servicii de calitate de fiecare data

Este foarte important pentru client sa aiba incredere in frizerul lui, astfel noi avem proceduri pe care le urmeaza fiecare frizer pentru a se respecta calitatea tunsului.

Ustensile de calitate

Pentru a realiza o tunsoare de calitate, un frizer are nevoie de ustensile de calitate, calibrate si ascutite. Noi folosim doar cele mai bune ustensile de la marci importante cunoscute international.

Vrem sa ajungem cel mai bun salon de tuns pentru barbati din Targu Mures, astfel nu ne vom opri din a oferi servicii de tuns, spalat, aranjat sau masaj de cea mai buna calitate.