Parcare langa aeroport

Targu Mures

parcare vis-a-vis targu mures

Parcare vis-a-vis Aeroport Targu Mures

H&H AUTO, va ofera parcare auto cu plata la doar 10 metri de aeroportul din Targu Mures. Datorita distantei foarte mici dintre parcarea noastra si Aeroport nu este nevoie de transfer cu masina.

Pentru parcari pe termen de peste 30 de zile primit oferte personalizate. Preturile pentru parcarea de langa aeroportul Targu Mures sunt flexibile in functie de perioada, acestea pot ajunge si la 8.9 lei pe zi, de accea avem cele mai ieftine preturi pentru parcare din zona.

Parcarea auto este deschisa non-stop si ofera servicii excelente precum supraveghere video 24/7 si paza de noapte, parcarea auto de langa aeroportul din Targu Mures dispune de 40 de locuri de parcare.

Parcare vis-a-vis de Aeroportul Transilvania Targu Mures

Regulile parcari de langa aeroportul Targu Mures

In ziua placari, va recomandam sa sositi cu 10 minute mai devreme decat ora la care doriti sa fiti la terminalul Plecari, pentru a avea timp destul sa completati formularitatile de predare a masini si pentru a avea timp sa ajungeti la aeroport.

La intoarcere, va puteti ridica masina la orice, parcarea auto fiind deschisa 24/7.

Beneficii

  • 40 locuri de parcare
  • Parcarea este in aer liber si dispune de 40 de locuri de parcare.
  • Supraveghere 24/7
  • Camere video inregistreaza toate evenimentele din parcare 24/7
  • Paza de noapte
  • Pe timpul nospti parcarea este protejata de paznici.

Parcare vis-a-vis de Aeroportul Transilvania Targu Mures

[kswr_cf7 cf7_id=”31″ cf7_style=”wow”]

Rezervare online sau telefonic

Se pot face rezervari, pentru loc de parcare in doua moduri: online, prin intermediul formularului de pe website sau telefonic la numarul 0749505886.

Dupa fiecare rezervare veti primi o confirmare care va contine datele de contact ale parcarii si directii catre parcul auto. Pentru a vedea unde este situata parcarea auto, va rugam sa accesati harta disponibila pe site.

Despre aeroportul din Targu Mures

Aeroportul din Targu Mures, numit si Aeroportul International “Transilvania” este situat in apropierea caii ferate Deda-Razboieni si soselei E60. Aeroportul International “Transilvania” a fost certificat ca si aeroport international in anul 2012 iar acesta ofera servicii aeroportuare de calitate ridicata.