JDC DESIGN

Amenajari interioare si exterioare

Amenajari interioare

Finisaje, renovari, zugraveli, placare gips-carton (rigips), placare gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, montaj usi, executie mobilier, etc

Amenajari exterioare

Tencuieli exterioare, tencuieli decorative, termoizolatii, constructii, montaj usi, balustrade de lemn, montaj placi de granit si marmura, etc.

JDC Design executa amenajari interioare si exterioare de calitate.

jdc design logo

Renovari interioare si exterioare

JDC Design, firma de renovari si constructii in Transilvania cu zone principale de activitate in Targu Mures si Cluj , ofera consultanta gratuita si va ofera posibilitatea sa aflati mai multe despre cum se renoveaza, construieste, amenajeaza orice locuinta, casa, birou, apartament sau orice constructie civila sau industriala. JDC Design este o firma specializata in lucrari de anvergura mica si medie in domeniul constructiilor.

Firma de constructii JDC Design ofera cele mai bune si personalizate solutii pentru orice tip de renovari si constructii: amenajari civile, amenajari industriale, amenajari case, amenajari gradini, amenajari case, amenajari vile, etc.

Preturi corecte

Bugetul si tarifarea lucrarilor se fac intr-un mod transparent, toate cheltuielile sunt stabilite de la inceputul proiectului.

Executie rapida

Inca de la inceputul lucrarilor se stabileste bugetul si termeni de executie, echipa experimentata de la JDC Design asigura terminarea lucrarii la timp.

Curatenie

JDC Design se ocupa de pregatirea zonei de lucru, iar la sfarsitul lucrarilor se curata zona de lucru si se debaraseaza deseurile rezultate.

amenajare interior bucatarie

Despre JDC Design

JDC Design ofera clientilor sai solutii complete, in ceea ce priveste renovarea sau realizarea amenajarilor de interior sau exterior.  Lucrarile sunt realizate de o echipa profesionala, bine pregatita care lucreaza utilizand cele mai performante tehnologii si metode.

JDC Design poate fi descrisa de urmatoarele cuvinte: profesionalism, seriozitate, experienta si promptitudine. Obiectivul de baza este de a mentine prestigiul pe piata de servicii din domeniul constructiilor, astfel incat sa putem satisface orice dorinta a clientilor.

JDC Design ofera consultanta gratuita cu privire la intregul proces, cum ar fi elaborarea documentatiei pentru obtinerea autorizatiilor de constructie sau pentru proiectele de modernizare.

Planificare si raportare

Folosim cele mai bune si moderne instrumente de planificare si raportare pentru a economisi timpul clientilor.

Comunicare eficienta

Pastram o continua si transparenta legatura cu toti clienti nostri.

Preturi corecte

Nu ascundem nimic fata de clienti nostri si prezentam un pret corect inca de la inceputul proiectelor.

Calitate si durabilitate

Prin experienta dobandita si cu ajutorul unei echipe profesioniste reusim sa dezvoltam proiecte de calitate si de lunga durabilitate