Amenajari exterioare

Tencuieli exterioare, tencuieli decorative, termoizolații, balustrade din lemn, montaj placi de granit sau marmura, etc.

 

Serviciu de renovari si amenajari exterioare – Targu Mures | Cluj

Una dintre caracteristicile principale ale amenajarilor exterioare este calitatea lucrarii. Lucrarea trebuie sa fie rezistenta la toti factori de mediu la care este supusa: vant, ploie, inghet, raze solare, dezghet, etc.

Fiecare lucrare este executata la standarde inalte cu materiale de calitate pentru rezultate profesionale. Suntem meticulosi si nu ne scapa nici un detaliu atunci cand executam orice lucrare, deoarece perfectiune sta in detalii.

amenajari exterioare jdc design

JDC Design executa amenajari interioare si exterioare de calitate.

Amenajari exterioare- Targu Mures | Cluj

tencuieli exterioare

Tencuieli exterioare

Rolurile tencuielilor exterioare sunt: acopera neregularitatile, ajuta la imbunatatirea izolarii termice si protejeaza pereti de factori de mediu. Tencuiala se realizeaza in mai multe etape: curatarea zonei, amorsarea suprafetelor pentru asigurarea unei bune aderente, prepararea mortarului, executarea grundului, prepararea tinci si executarea tinci.

zugravit

Tencuieli decorative

Una din cele mai actuale si populare metode de decorare a peretilor, tencuiala decorativa confera interiorului casei dvs un caracter individual, materialele folosite fiind ecologice si neavand miros. Tencuiala decorativa este folosita pentru a crea diverse reliefuri si imitari ale unor acoperiri mai scumpe: efectul de lemn scump, de turcoaz si malachit, de piele si pluta, cupru, bronz si argint invechit.

montare marmura

Montaj marmura si granit

Executam servicii de montaj placi de granit, placi de bazalt, placi de marmura si mozaic. Cele mai frecvente utilizari ale placilor de granit, bazalt, marmura sau mozaic sunt: incaperile de trecere cu circulatie intensa. Dimensiunea si grosimea placilor ceramice se stabilesc in functie de nevoile clientului si in functie de natura rocii.

termoizolatii

Termoizolatii

Sistemele de termoizolatii sunt folosite la cladiri noi sau la reabilitarea termica a cladirilor vechi. Avantajele termoizolatiei sunt: reduce substantial costurile pentru intretinere si ajuta la mentinerea unei temperaturi constante in casa. Lipsa termoizolatiei sau o termoizolatie necorespunzatoare sunt principalele cauze care duc la pierderile de caldura si energie.

balustrade de lemn

Balustrade de lemn

JDC Design executa cele mai inspirate modele de balustrade din lemn din Mures si  Cluj Napoca. Toate produsele nostre din lemn: balustrade, trepte si contratrepte sunt create de profesionisti in domeniu. Lemnul utilizat pentru produsele de acest tip sunt: stejar, nuc  si  cires.

Tipuri de amenajari exterioare

Amenajari curti

Amenajari gradini

Decoratiuni casa

Decoratiuni gradina