Amenajari interioare

Finisaje, renovari, tencuieli interioare, zugraveli, placari pereti si plafoane gips-carton (rigips), placari gresie si faianta, parchet, montat usi, executie mobilier, etc.

Amenajari interioare

Amenajarile interioare este procesul de transformare a unui spatiu gol sau neplacut intr-un spatiu placut, comfortabil si ergonomic care sa corespunda cerintelor. Un spatiu bine pus la punct confera o stare generala buna, stabilitate, siguranta si un sentiment de prosperitate.

JDC Design executa lucrari de amenajare, renovari si finisaje pentru orice tip de spatiu: apartamente, case, spatii comerciale, birouri, sedii firme sau spitale. Acoperim o gama larga de lucrari de finisaje de interior, folosind produse si materiale de calitate care garanteaza calitatea produsului finit.

 

Servicii JDC Design din domeniul amenajarilor interioare

  • Zugraveli interioare
  • Gleturi
  • Placari gresie
  • Placari faianta
  • Montaj parchet
  • Placari rigips
  • Compartimentare spatiu
  • Montaj usi
  • Scari interioare
  • Montaj tavan casetat
Before
After

JDC Design executa amenajari interioare si exterioare de calitate.

Amenajari interioare - Targu Mures | Cluj

parchet

Montaj rigips si parchet

JDC Design pune la dispozitie solutii profesionale de montaj parchet, mocheta, lambriuri, tapet, rigips, usi de interior, fiecare solutie este personalizata in functie de nevoile si necesitatile clientilor. Oferim toate aceste servicii oriunde in Targu Mures, Cluj sau in imprejurimile acestor orase.

Operatiunile de montaj implica un grad sporit de implicare si cunostinte temeinice pentru obtinerea celor mai profesionale rezultate. Fiecare detaliu este tratat cu cea mai mare atentie iar aceasta se reflecta in etapele pe care le parcurgem in fiecare lucrare.

zugravit

Zugravit

Zugravitul este operatiunea care necesita minutiozitate atunci cand va amenajati locuinta, apartamentul, casa, spatiul comercial, biroul sau sediul firmei. Indiferent de tipul zugravelii, fie vorba despre o constructie noua sau zugravirea peretilor in renovare, finisarea este punctul de reper al oricarei lucrari. Folosirea produselor de calitate garanteaza cele mai bune rezultate in procesul de zugravire.

mobila montare

Montare mobila

JDC Design ofera servicii de montare mobilier din orice tip de material: lemn masiv, sticla, pal, plastic, etc. Serviciile de montaj mobilier oferite se remarca prin promptitudine, profesionalism si accesibilitate.

montare marmura

Montaj marmura si granit

Marmura si granitul este un material de finisaj folosit de obicei pentru bucatarii, bai, pardoseli, trepte sau seminee. Pentru montajul de marmura sau granit se foloseste un adeziv special indiferent de locul montajului, interior sau exterior.

montare gresie si faianta

Montaj gresie si faianta

Montajul gresiei si faiantei este o etapa importanta in orice constructie sau renovare. Placarea cu gresie si faianta necesita de cele mai multe ori mana sau indrumarea unui specialist pentru rezultate profesionale.

instalare usi

Montaj usi de interior

Montarea usilor este unul dintre ultimele lucruri pe care le faci atunci cand renovezi. Exista mai multe tipuri de usi de interior : usi clasice, usi culisante si usi batante. Etapele montari usilor de interior sunt: montarea tocului, fixarea tocului, umplerea golului dintre toc si perete si finisajul tocului.

Tipuri de amenajari interioare

Amenajare living

Amenajare dormitor

Amenajare baie

Amenajari interioare

Amenajari bucatarii

Amenajari bai mici