KinderForFun

Babysitting, ingrijire copii pe timpul zilei.

Ingrijire copii pe timpul zilei

Program special de babysitting pentru copii, loc de joaca si odihna intr-un mediu familiar si sigur. Pentru momentele speciale ale parintilor,noi asiguram momente de fericire pentru copii prin jocuri educationale intr-un mediu sigur cu educatoare profesioniste.

Pentru a avea un serviciu cat mai complet de babysitting, noi venim in sprijinul parintilor cu servicii de babysitting fara programare, oricand in intervalul orar al programului nostru. Daca aveti treaba sau au intervenit in programul doamneavoastra lucruri neprevazute puteti sa va lasati copii in grija noastra la centrul de babysitting, KinderForFun.

Am pregatit cu dragoste un program special de babysitting pentru copii unde sa se joace, sa se distreze, sa invete, intr-un mediu confortabil si sigur.

Kinderforfun este o gradinita privata, care ofera servicii de daycare in centru propriu, gradinita se a afla in judetul Mures, Targu Mures, strada Livezeni nr.21

Prima Academie de invatare timpurie pentru copii, servicii de ingrijire si dezvoltare educationala la preturi corecte. Noi oferim un mediu unic de invatare care incurajeaza cresterea si dezvoltarea copiilor. Cu metodele corecte si cu materia buna ajutam la dezvoltarea calitatilor sociale ale copiilor neceare pentru o viata de success.

Noi nu lucram la domiciliu, avem un loc special amenajat pentru copii.

Program babysitting

Luni – Vineri intre orele 8:00 – 20:00

Sambata și Duminica intre orele 10:00 – 15:00

Preturi babysitting

1 oră – 15 lei
2 ore – 30 lei
3 ore – 40 lei
5 ore – 50 lei
6 ore – 60 lei

Abonamente:
12 ore – 120 lei
16 ore – 144 lei
24 ore – 192 lei
30 ore – 210 lei

4 ore/zi luni-vineri – 400 lei
4 ore/zi luni-sâmbătă – 520 lei

Kinderforfun este centrul care are grija de copilul tau in timpul in care tu iti desfasori in liniste activitatile zilnice

Filosofia babysitting, KinderForFun

Crezul nostru este ca experientele de invatare, indiferent daca sunt academice sau sociale, trebuie sa ajute la dezvoltarea mentala, fizica, emotionala si sociala a unui copil. Noi incercam sa lucram intotdeauna la construirea unui sentiment pozitiv de auto-valoare copiilor, deoarece copii care au incredere in sine dau cele mai bune rezultate in viata. Misiunea noastra este de a educa si inspira elevii pentru ca aceste experiente sa ii ajute pe tot parcursul vietii.

Programa KinderForFun

Programul propus de de Kinderforfun cuprinde urmatoarele :

 • Culori si forme de baza, utilizarea corecta a creioanelor, pixurilor si a foarfecei
 • Studierea numerelor cuprinse intre 1 si 20
 • Matematica si stiinta, explorarea lumii inconjuratoare cu ajutorul activitatilor practice
 • Istorie, prin studierea propriei familii
 • Cantat, dansat, cantat la instrumente
 • Arta exprimata prin diferite feluri

De ce KinderForFun

 • Oferim un mediu sigur, curat si distractiv.
 • Avem o reputatie buna
 • Reguli de baza stabilite
 • Programa de stimulare
 • Personal calificat
 • Centru curat si ingrijit

Telurile noastre

Telul nostru principal este de a oferi un mediu educational care va inspira copiii la

 • O dezvoltare de sine pozitiva
 • Dezvoltarea concentrarii, devenind buni ascultatori
 • Sa-si dezvolte auto-disciplina
 • Obtinerea respectului de autoritate
 • Invatarea tolerantei fata de persoanele din jur
 • Sa dobandeasca dorinta de a invata

KinderForFun este primul centru de babysitting din Targu Mures.

Misiunea KinderForFun

Noi credem ca copiii sunt cursanti activi care invata cel mai bine printr-un program bine pus la punct, cu activitati care sunt initiate pe interesul lor si ghidate de educatori nostri, care vor sustine invatarea copiilor dupa o anumita programa care cuprinde: alfabetul, matematica distractiva, stiinta si tehnologie, dezvoltare emotionala, creativitateprin arta si muzica, limba straina engleza.

Nu exista doi copii care au aceleasi calitati sau acelasi stil de a invata. Astfel, noi cream un plan de invatare individual pentru fiecare copil in parte. Planul de invatare combina instruirea teoretica a copilului cu etapa practica, astfel incarcam sa avem un plan cat mai complet de invatare.

Suntem dedicati pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate pentru ingrijirea copiilor, scopul nostru este de a dezvolta, pregati si ghida copilul pentru gradinita si dincolo.

Echipa KinderForFun

Personalul nostru calificat se angajeaza sa ofere un mediu, sigur si stimulativ pentru copiii care vin la noi. Programele nostre sunt astfel concepute incat sa ofere obiective adecvate nivelului de dezvoltare, oportunitati creative, sentimentul de independenta si diverse activitati cu teme multilingvistice. Noi credem ca copiii invata prin joaca si experiente diferite, toate invataturile de care au nevoie pentru a incepe cu piciorul drept in viata.

Educatorii si personalul nostru sunt foarte atenti cu copiii pentru a le creea un spatiu favorabil pentru invatat, acestia impreuna cu implicarea parintilor sunt elementele cheie in dezvoltarea copilului. Personalul nostru ajuta familia, acestia ofera sfaturi despre cum sa consolideze abilitatile copiilor cand sunt acasa, prin idei inovative.