MEGAMONTAJ

panouri sandwich, panouri imitatie tigla, table profilata, accesorii de finisaj, sisteme pluviale, sisteme de fixare si etansare.

Noi dorim sa oferim clientilor nostri cele mai profesionale si eficiente solutii

DESPRE NOI

megamontaj

SC Megamontaj SRL este o societate comerciala cu capital privat, infiintata in anul 2005 ca societate cu raspundere limitata, cu sediul in localitatea Cristesti, judetul Mures.

Megamontaj este partener al firmelor producatoare MARCEGAGLIA si MEGAPROFIL, suntem unul din cei mai importanti dealeri ai acestor societati.

marcegaglia

Marcegaglia Romania face parte din grupul de firme Marcegaglia Italia, cu o gama larga de produse in domeniul componentelor metalice cu o capacitate de prelucrarea de 5 milioane de tone anual.

megaprofil

Megaprofil face parte din grupul Joris Ide Group, un grup Belgian care detine o retea international de productie. Compania a devenit unul dintre cei mai importanţi 5 jucători din industria produselor de construcţii realizate din oţel, fiind recunoscuta pe scară largă pentru realizările sale.

Noi dorim sa oferim clientilor nostri cele mai profesionale si eficiente solutii, oferind servicii de inalta calitate si o gama larga de produse pentru invelitori si pereti din panouri sandwich, panouri imitatie tigla, table profilata, accesorii de finisaj.

Pentru ca clientii nostri sa primeasca servicii complete la toate solutile oferite de noi, colaboram cu firmele producatoare de sisteme pluviale, sisteme de fixare si etansare, precum si cu firme producatoare de ferestre de mansard, usi de garaj si accesorii pentru acestea.

Executam la cerere lucrari de montaj pentru toate produsele comercializate.

STATISTICI

0
ani
Experienta
0
ani
Experienta echipa montaj
0
+
Acoperisuri cladiri rezidentiale
0
mp/an
Panouri sandwich vandute
0
+
Hale metalice montate sau renovate
0
mp
Tabla tip tigla vanduta

PRODUSE REZIDENTIALE

Tigla Metalica Megaprofil

Sisteme Pluviale

Porti de Garaj Rezidentiale

Accesorii de finisare si montaj

Ferestre de mansarda

Tigla Metalica Megaprofil

Expresivitatea arhitecturală, forma şi funcţionalitate. Aspect natural si placut realizat cu costuri minimale, sistemele inovatoare si durabile de ultima generatie se inchid perfect si nu permit infiltrari de apa. Tigla metalica este un inlocuitor perfect al tiglelor clasice.

Descarca fisa tehnica Tigla Metalica

Sisteme Pluviale

Un acoperis nu este intreg fara un sistem dejgheaburi si burlane care sa intregeasca arhitectura si functionalitatea unui acoperis. Un sistem pluvial instalat corect trebuie sa asigure scurgerea rapida si sigura a apei de ploaie de pe acoperis.

Descarca fisa tehnica Sisteme Pluviale

Porti de garaj personalizate

Megamontaj va ofera o gama larga de porti de garaj rezidentiale. Portile sunt foarte bine gandite si instalate astfel incat sa salvati spatiu in interiorul garajului cat si in fata acestuia.

Accesorii de finisare si montaj

Tiglele metalice Megaprofil se livreaza impreuna cu o gama completa de accesorii elemente de tinichigerie, suruburi pentru fixare, profile de etansare, folie anticondens, alte componente care au un rol foarte important din punct de vedere functional si estetic.

Ferestre de mansarda

Pe baza celor mai noi tehnologii si din materia prima de cea mai buna calitate sunt fabricate ferestrele de mansarda pe care le comercializam. Fiabiliate, siguranta, functionalitate, parametric izolatori excelenti, trainice si eficiente aceste cuvinte descriu ferestrele pe care le comercializam.

Hale metalice modulare

Structura halelor metalice este realizata in intregime din otel galvanizat. Halele ofera rezistenta, rapiditate si usurinta la montaj. Halele metalice Megaprofil sunt modulare si pot fi executate in diferite optiuni de latime, lungime si inaltimi.

Tabla cutata trapezoidala

Este materialul perfect pentru orice tavan sau perete. Tabla cutata este pentru aplicatii industriale, depozite, grajduri. Este disponibila intr-o gama variata de forme si culori. Se poate executa la dimensiunile impuse de proiectul dumneavoastra, ceea ce elimina pierderile de material la montaj.

Descarca fisa tehnica Table Cutata

Structura secundara galvanizata

Profilele galvanizate sunt solutia perfecta pentru grinzile transversale de acoperis si perete. Galvanizarea protejeaza impotriva ruginii si elimina necesitatea lucrarilor de intretinere ulterioare. Asigura o rezistenta de exceptie, protectie anticoroziva, instalare rapida, manevrabilitate mare datorita greutatii mici.

Descarca fisa tehnica Profile Galvanizate

Panouri sandwich Megaprofil

Panouri sandwich pentru acoperis si pereti. Instalare usoara si termoizolatie de exceptie. Panourile sandwich sunt elemente prefabricate autoportante de tip stratificat(tristrat) si reprezinta o alternativa excelenta pentru realizarea spatiilor termoizolate. Caracteristicile panourilor sandwich sunt integritate structurala , viteza de executie rapida, costuri de intretinere reduse, izolare fonica buna, durabilitate, conductivitate termica redusa.

Descarca fisa tehnica Panouri Sandwich

Elemente de tinichigerie

Luminatoare

PRODUSE INDUSTRIALE

Hale metalice modulare

Tabla cutata trapezoidala

Structura secundara galvanizata

Panouri sandwich Megaprofil

Elemente de tinichigerie

Luminatoare

Trimiteti un mesaj