MOTIVE

Oameni cauta produse sau servicii online. Atunci cand vor sa cumpere devin potentiali clienti si cauta intr-o anumita zona. Noi am creat TalkingAbout Geolocation SEO pentru a va ajuta sa convertiti acesti potentiali clienti in clienti

ESTI DESCOPERIT DE ALTE GRUPURI DE CLIENTI

Prin platforma oferita de cei de la TalkingAbout puteti ajunge mult mai usor la grupuri de potentiali clienti care erau foarte greu de atins doar prin simpla prezenta a unui magazin fizic.

NU EXISTA COSTURI ASCUNSE

Platforma este usor de utilizat si contine o documentatie ampla. Nu este nevoie de specialisti pentru a opera in aceasta, nu trebuie investiti bani in infrastructura sau personal.

PROMOVARE SOCIAL MEDIA

Sistemul Talkingabout are incorporat in el un sistem de social media marketing. Acesta va deveni din ce in ce mai puternic pe masura ce platforma creste.

OFERA PUTERE

Magazinele de tipul e-commerce au devenit mult mai relevante datorita faptului ca in lumea digitala este mult mai usor de gasit produse/servicii. Prin solutia noastra putem garanta ca traficul va fi dirijat si inspre magazine/servicii locale.

NU EXISTA BARIERE LINGVISTICE

Cei de la TalkingAbout ofera posibilitatea de a atinge mai multi potentiali clienti care comunica in alte limbi decat cele ale teritoriului prin sistemul multilanguage.