Str. Cuza Voda nr. 24-26 Targu Mures, Mures, Romania

NegroConstruct
comercializarea de materiale si finisaje de interioare si exterioare.

DESPRE NOI

NegroConstruct – suntem o firma care se specializeaza in comercializarea de materiale si finisaje de interioare si exterioare de calitate inalta la preturi corecte.

Materialele si finisajele de interioare si exterioare pe care le oferim sunt : gresie si faianta, cazi, baterii, cabine de dus, mobilier de baie, mobilier de bucatarie, klinker, corpuri de iluminat, mosaic, obiecte sanitare, parchet, decking, radiatoare, mocheta, tapet, vopsele sanitare, piatra artificiala, mobilier de gradina.

MISIUNE

Dorim sa fim un important partener pentru constructorii din Targu Mures asigurand o gama diversificata de produse pentru amenajari interioare si exterioare, livrate la timp si insoltite de consultanta tehnica de specialitate. Colaboratori nostrii sunt firme recunoscute international din Germania, Italia, Austria, Franta, Elvetia, etc.

AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE

Venim in sprijinul oamenilor care doresc sa-si personalizaze spatiul prin amenajari interioare si exteriare cu produse de cea mai buna calitate de la fabricanti cu renume international. Datorita experientei vaste in domeniu putem oferii fiecarui client solutii unice de amanajari interioare sau amenajari exterioare. Prin gama larga de produse de calitate pentru amenajari interioare si exterioare putem crea solutia perfecta pentru orice buget.

PROCESS

Primul pas care trebuie facut pentru a va personaliza spatiul prin amenajari interioare sau exterioare este sa ne contactati la numarul de telefon 0265 259 215 sau pe adresa noastra de email negro.construct@yahoo.com . Dupa ce luati legatura cu noi unul dintre consulatantii nostri te vor ajuta cu sfaturi de design si cu detalii despre produsele comercializate. Pentru proiecte de amenajari interioare sau exterioare ample se vor face oferte de pret personalizate.

OBIECTIV

Obiectivul principal de activitate il reprezinta comercializarea materialelor de constructii si amenajari interioare si exterioare precum gresie si faianta, cazi, baterii, cabine de dus, mobilier de baie, mobilier de bucatarie, klinker, corpuri de iluminat, mosaic, obiecte sanitare, parchet, decking, radiatoare, mocheta, tapet, vopsele sanitare, piatra artificiala, mobilier de gradina.

SERVICII

CONSULTANTA

Oferim consultanta tehnica gratuita la toate produsele comercializate. Daca sunteti indecis sau nu aveti idei echipa noastra va poate ajuta sa va creati decorul perfect.

SERVICII DE LIVRARE

Transportul la domiciliu al produselor cumparate de la noi este gratuit, in raza zonei Targu Mures si este pe baza de programare.

PROIECTARE 3D

In cazul achizitilor din magazinul nostru, proiectarea pe calculator a spatiului si a produselor in format 3D este gratuit.

COMENZI SPECIALE

Se pot comanda oricare dintre produsele de la colaboratorii nostri iar noi va vom anunta in cat timp se poate face livrarea.

PRODUSE

Accesorii baie

Cele mai bune idei pentru amenajari pentru baie se executa cu produse de cea mai buna calitate. La noi gasiti cele mai practice si moderne solutii pentru baia ta, dozator de sapun, savoniere, suporturi de periute de dinti, oglinzi, bara de prosoape, rafturi, dulapioare de baie si cosulete de depozitare, toate de la branduri de top recunoscute mondial precum All.pe, StilHaus si Treemme.

Cabine de dus

Pentru baile de dimnesiuni reduse sau daca doresti sa economisesti spatiu in baie, cabinele de dus pot fii raspunsul. Comercializam diverse modele de cabine de dus, avem o solutie de cabina de dus oricarai bai. Colaboratorii nostri sunt: 2.B- box docce, SanSwiss, Glass, Radaway.

Cazi

Cazile comercializate sunt de calitate superioara solide, rezistente in timp si izolate termic care se pot integra cu usurinta in orice tip de baie. Oferim solutii care acopera toata gama de forme si dimensiuni pentru dotarea oricarei model de baie. Furnizorii nostri sunt : Artemis’, Fibrex, Treesse, GSG, Glass, the.artceram, Azzurra si Marmorin.

Gresie si faianta

Printr-o multitudine de colectii de gresie si faianta de calitate putem asigura ca nu ai cum sa dai gres in construirea unei bai perfecte. Furnizorii acestor colectii de gresie si faianta sunt cunoscuti international : Cerdomus, Tosco KER, Refin, Serenissima, Vogue Ceramica, Versace Ceramics, Capri, Roberto cavalli, Armonie, Imola Ceramica, Lafaenza ceramica, Cerasarda, Valentino, Leonardo ceramica.

Parchet si Decking

Venim in ajutorul dumneavostra cu o gama larga de modele si dimensiuni de parchet de lemn si decking. Parchete din lemn masiv de la AliParquets,Tavar, Woodi. Cu ajutorul gamei largi de parchete si decking putem oferii o solutie oricarei locuinte.

Mocheta

Pentru un ambient placut mocheta este elementul principal, mocheta trebuie sa fie placuta visual, confortabila si cu un design specific spatiului. Pentru alegerea mochetei perfecte se pot analiza diferite aspecte precum destinatia spatiului, rezistenta mochetei in functie de trafic, confortul si aspectul dorit. Principalii colaboratori sunt : Mantecolina si RadiaGroup.

Piatra artificiala

Pentru amenajari cu piatra aritificiala decorativa interioara sau exterioara avem solutii de la Incana Natura.

Baterii

O baie trebuie sa fie organizata si stilata, astfel noi avem solutii inteligente de organizare prin mobilier de baie de calitate. Solutiile oferite de noi propun mobilier de baie de la Azzurra, Galassia Italy, GSG, Kuma, Mobiltesino, Aquaform, Versace ceramics, Karol.

Mobilier baie

Oferim o gama completa de baterii de baie si bucatarie, baterii baie lavoar, baterii baie de cada, baterii dus, baterii baie bideu, baterii bucatarie cu pipa joasa si inalta, baterii bucatarie cu dus. Calitatea este asigura de companiile producatoare recunoscute international : Effepi, Treemme,Gessi, Reitano, Sanela, Deante, Fontealta,Oras.

Mobilier de bucatarie

Cu ajutorul serviciilor noastre poti avea bucataria care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Oferim solutii complete de la cadre, usi si sertare pana la balamale pentru bucataria perfecta. Colaboratorii nostrii sunt: Kuma, Vama.

Mobilier de gradina

Oferim o gama variata de mobila de gradina, care se potriveste perfect cu spatiul tau exterior. Furnizorii de mobilier de gradina sunt producatori cu traditie precum Pircher si Varaschin.

Obiecte sanitare

Oferim o gama larga de obiecte sanitare de la producatori de top : the.artceram, Azzurra, Gala, Galassia Italy, GSG, Olympia, Kuma, Marmorin. Oferim consultanta pentru toate produsele noastre astfel incat sa iti putem oferii cea mai buna solutie de fiecare data.

Radiatoare

Oferim cele mai noi solutii de radiatoare, care sunt de calitate, eficiente si au un design modern. Colaboram cu producatori precum Brem si Ridea.

Tapet

Un element de amanajare interioara care poate schimba aspectul vizual al spatiului este tapetul. Usor de curatat, Superlavabil, rezistent face din tapet o solutie buna de a schimba aspectul visual al unei incinte. Partenerii nostrii sunt KOmar, Limonta, Kolizzart, P+S international, Marburg, Rasch.

OBIECTIV

Obiectivul principal de activitate il reprezinta comercializarea materialelor de constructii si amenajari interioare si exterioare precum gresie si faianta, cazi, baterii, cabine de dus, mobilier de baie, mobilier de bucatarie, klinker, corpuri de iluminat, mosaic, obiecte sanitare, parchet, decking, radiatoare, mocheta, tapet, vopsele sanitare, piatra artificiala, mobilier de gradina.

MOTIVE

Solutii complete pentru amenajarea spatiului dorit

Calitatea si garantia produselor

Respectarea termenelor de livrare

Consultanta gratuita

Preturi competitive

VALORI

Flexibilitate

Intr-un mediu dinamic, in continua expansiune si foarte solicitant precum constructiile, trebuie sa fii flexibil. Noi ne putem adapta foarte rapid la orice situatie si oferim solutia completa de fiecare data.

Produse de calitate

Toate produsele pe care le comercializam sunt de calitate inalta, care trec prin anumite testari periodice pe care le facem pentru a oferii clientului cel mai bun produs de pe piata.

Profesionalism

Avand o echipa pregatita, cu cunostiinte tehnice puternice si prin respectare unor conduite reusim sa fim competitivi pe piata amenajarilor de interioare si exterioare.

Responsabilitate

Ne asumam responsabilitatea pentru produsele care le comercializam. Garantam ca produsele comercializate sunt de cea mai buna calitate.