PyroEventsMures

O nunta ca in povesti cu artificii de interior, fum greu, gheata carbonica si artificii de exterior

pyroeventsmures logo black

PyroEventsMures | Focuri de artificii Mures

PyroEventsMures ofera focuri de artificii profesionale de intensitati diferite, in functie de dorintele clientilor si a evenimentului, executate in siguranta de un personal calificat si specializat. Evenimentele realizate de catre PyroEventsMures, sunt realizate de catre un personal specializat si folosind doar produse profesionale atestate.

PyroEventsMures ofera servicii profesionale, personalizate, de calitate la preturi corecte pentru a amplifica evenimentul dumneavoastra:

  • focuri de artificii exterior
  • artificii de interior
  • fum greu cu gheata carbonica
  • gheata carbonica in pahare
  • scris pirotehnic

Focurile de artificii de exterior sunt ideale pentru concerte, nunti, aniversari, sarbatori sau petreceri. Efectele pirotehnice de interior sau exterior sunt ideale pentru evenimentele de tipul spectacolelor, promotilor, petrecerilor, aniversarilor sau nuntilor.

Calitatile care recomanda PyroEventsMures ca si partener la evenimente in care se folosesc materiale pirotehnice sunt profesionalismul, flexibilitatea si alinierea la legislatia in vigoare. PyroEventsMures asigura: buna desfasurare a focurilor de artificii, printr-o echipa de profesionisti, avizele necesare de la autoritati, siguranta si masurile de siguranta necesare lucrului cu materiale explozive, transportul materialelor la locul evenimentului si executa focurile de artificii la ora fixata.

Recomandarea PyroEventsMures

Asigurati-va ca firma pe care o contactati are personal calificat, autorizatie pentru realizarea focurilor de artificii, autorizatie pentru evenimentul dumneavoastra. Daca lipsesc oricare dintre cele specificate mai sus puneti in pericol vietile participantilor la eveniment, lipsa acestor documente se sanctioneaza intr-un cadru legal.

Plutind printre nori, dansul mirilor in fum greu si artificii

Artificii de interior

PyroEventsMures realizeaza efecte de artificii de interior automatizate, montate si controlate de personal autorizat.

Artificii de exterior

Artificiile de exterior pot fii personalizate in functie de tematica evenimentului, iar costul unui spectacol de artificii este in functie de anumiti factori.

Fum greu

Fumul greu creat cu ajutorul ghetii carbonice, este recomandat la orice eveniment cu un ring de dans.

Gheata carbonica

Gheata carbonica este obtinuta din dioxid de carbon care este folosit in comert la fabricarea bauturilor carbogazoase.

Artificii de interior si exterior, fum greu si gheata carbonica.

Etapele executiei spectacolelor de artificii

1. Primul contact

Prima etapa este contactul, puteti sa ne contactati telefonic sau prin e-mail si va oferim consultanta gratuita.

2. Analiza, planificare si oferta

Pentru a alege solutia optima, un reprezentant PyroEventsMures, va propune mai multe optiuni dintre care se poate alege. Optiunile sunt realizate personalizat pentru fiecare client, in functie de nevoile acestuia. Dupa ce s-a luat o decizie cu privire la tipul spectacolului de artificii se semneaza un contract si incep demersurile realizarii acestuia.

3. Pregatirea artificiilor si testarea programului

Tehnicienii PyroEventsMures, fac toate demersurile astfel incat spectacolul de artificii sa fie conform normelor legale si specificatilor primite de la client. La finalul acetei etape spectacolul de artificii poate incepe.

4. Declansarea artificilor

Spectacolul incepe la locul, data si ora stabilita.