PyroEventsMures

Artificii de interior si exterior

Artificii de interior

PyroEventsMures realizeaza efecte de artificii de interior automatizate, montate si controlate de personal autorizat. Pirotehnistii PyroEventsMures folosesc echipamente profesioniste de ultima generatie wireless. Artificiile de interior sunt jerbele de scantei cunoscute ca si vulcani reci, acestea pot fii de intaltimi diferite intre 1 si 8 metrii si de durate diferite intre 15 si 60 secunde. Artificiile de interior amplifica la maxim evenimentul dumneavoastra.

Caracteristicile artificiilor de interior pe care le folosim sunt

  • Nu degajeaza fum, atmosfera nu va fii poluata de un miros inecacios sau fum
  • Declansare de la telecomanda wireless, evenimentul nu va fii intrerupt pentru aprinderea artificiilor
  • Nu ard, scanteile sunt reci astfel ca la contactul cu pielea sau alte suprafete acestea nu provoaca arsuri

Artificile de interior sunt cel mai des folosite in organizarea evenimentelor precum: nunta ( dansul mirilor ), botezuri, majorate, evenimente mondene, conferinte, targuri de prezentare, cluburi sau serbari sportive. Artificiile de interior sunt cel mai folosit efect in cadrul dansului mirilor, pe langa efectul de fum greu, datorita efectului vizual spectaculos care amplifica frumusetea dansului mirilor.

artificii de interior

Recomandare

Pentru siguranta dumneavoastra si a invitatilor, asigurati-va ca artificiile de interior au certificare ISO. Aveti dreptul sa solicitati o copie a autorizarii, atentie aceasta trebuie sa fie vizata de ITM si IPJ.

Artificii de exterior

Artificiile de exterior pot fii personalizate in functie de tematica evenimentului, iar costul unui spectacol de artificii este in functie de anumiti factori precum: durata, complexitate, intensitate si numarul efectelor personalizate. Artificiile de exterior sunt lansate din 1 sau mai multe locuri simultan si ajung la o inaltime de 300 – 600 metri acoperind cerul in totalitate cu un spectacol de lumini.

Artificiile de exterior sunt cel mai des folosite in organizarea evenimentelor precum: nunta, botez, aniversari, evenimentel de anvergura, competitii sportive, concerte, etc. Artificiile de exterior sunt spectaculoase si creaza un spectacol de lumini deosebite pe cer.

Pentru cei care doresc sa traiasca sentimente de magie, emotie si incantare la un eveniment, artificiile si efectele speciale nu trebuie sa lipseasca, un spectacol de artificii va da unicitate evenimentului indiferent ca este o nunta sau un concert. Durata optima a unui spectacol de artificii este intre trei si cinci minute.

Recomandare

Firma care executa focul de artificii de exterior trebuie sa fie autorizata pirotehnic de catre IPJ, ISU, ITM.

O nunta ca in povesti cu artificii de interior, fum greu si artificii de exterior

Tipuri de artificii si efecte speciale

PyroEventsMures firma profesionala de servicii pirotehnice va ofera artificii cu efecte spectaculoase.

Bombite de artificii

Bombitele cu artificii sunt efecte pirotehnice spectaculoase foarte folosite de profesionisti, acestea pot avea diferite marimi intre 50 si 400 de milimetri in diametru.

Baterii de artificii

Acesta este un produs de baza a artificilor de exterior, artificiile ajung la o inaltime de 50 de metri iar formele si culorile variaza in functie de preferintele fiecarui client.

Candele romane

Candelele romane sunt tuburi cilindrice de carton cu diferite diametre iar in interiorul acestora se gasesc incarcaturile si compozitiile pirotehnice cu diverse efecte speciale.

Mine

Sunt produse pirotehnice sub forma de tuburi gata incarcate care au un efect dramatic care disperseaza stelute, comete, bombite colorate in aer.

Scris pirotehnic

Folosind diferite metode artificiile de exterior se pot dispune astfel incat sa formeze cuvinte. Un mod unic de a transmite un mesaj personalizat.

Cascada de scantei

Cascada de scantei este un obiect pirotehnic realizat din tuburi instalate pe fatade la o inaltime de 3 – 10 metri. Cascadele produc jeturi de scantei de diverse culori (alb sau galben, verde, rosu, albastru etc ).

Punem la dispozitie o gama completa de artificii din toate categoriile F1, F2, F3, F4, T1, T2.

Puteti sa ne contactati telefonic sau prin e-mail si va oferim consultanta gratuita.