PyroEventsMures

Fum greu si gheata carbonica

Fum greu

Fumul greu se realizeaza cu gheata carbonica, avantajele realizarii fumului greu cu gheata carbonica sunt: atmosfera nu se se polueaza cu mirosuri, nu este toxica si dispare fara urme dupa 5 minute. Efectul de fum greu este realizat cu ajutorul unor aparate profesionale. Fumul greu creat cu ajutorul ghetii carbonice, este recomandat la orice eveniment cu un ring de dans, acest efect creaza o atmosfera de basm. Cel mai bun exemplu de utilizare a fumului greu cu gheata carbonica este in momentul dansului mirilor.

Exemple de utilizare a fumului greu:

  • Fum greu pentru dansul mirilor
  • Fum greu pentru prezentarea tortului miresei
  • Fum greu pentru evenimente mondene
fum greu nunta mireasa

Fum greu realizat cu gheata carbonica este perfect pentru momente speciale precum dansul mirilor

Gheata carbonica

Gheata carbonica sau gheata uscata este obtinuta din dioxid de carbon lichid, puritatea acestuia trebuie sa respecte standardele industriei alimentare. Gheata carbonica este obtinuta din dioxid de carbon care este folosit in comert la fabricarea bauturilor carbogazoase, cu ajutorul acesteia se obtine efectul de fum greu cand intra in contact direct cu lichide.

Gheata carbonica poate veni sub diferite forme: granule cilindrice de3 sau 16 milimetri, blocuri catering sau blocuri mari, produsul nu este toxic. Gheata carbonica este recomandata pentru bauturi care se pot consuma reci precum: sampanie, cocktail-uri sau bauturi tari, aceasta raceste foarte tare bautura si ofera anumite calitati bauturii racite.

gheata carbonica in pahar

Gheata carbonica pentru efect de fum greu in bauturi.

Garantia PyroEventsMures

Personalizare

Intelegem dorinta fiecarui client de a avea un eveniment cat mai aparte iar gheata carbonica si fumul greu pot face diferenta, astfel oferim clinetilor nostri cele mai personalizate solutii pentru evenimentele lor.

Calitate

PyroEventsMures ofera siguranta, profesionalism si garantia serviciilor executate.

Preturi corecte

Serviciile oferite de PyroEventsMures sunt calitatative si la preturi corecte, incercam sa oferim fiecarui client o solutie personalizata indiferent de bugetul evenimentului.

Puteti sa ne contactati telefonic sau prin e-mail si va oferim consultanta gratuita.