Vulcanizare auto moto, anvelope, jante si incarcare aer conditionat in Mures

RoCarsConcept, vulcanizare, inlocuit anvelope, schimbat roti, echilibrat roti, remediere pene, incarcare aer conditionat, indreptat jante si hotel anvelope.

rocarsconcept headline

VULCANIZARE AUTO MOTO ROCARSCONCEPT

Rocarsconcept, vulcanizare auto si moto, va ofera servicii de vulcanizare rapide si moderne folosind echipamente de ultima generatie si servicii de incarcare aer conditionat cu freon. Printre serviciile de vulcanizare se enumera reparare anvelope, echilibrare roti, indreptare jante, montat jante, montat anvelope, demontare si montare roti si demontare si montare anvelope de pe janta.

Indreptare jante de aliaj

In urma impactului cu denivelarile stradale, janta sufera deformari. O janta deformata duce la o uzura neuniforma a anvelopei, astfel scurtandui timpul de utilizare in mod drastic. RocarsConcept ofera servicii de indreptare janta si echilibrare roti pentru ca timpul de utilizare a anvelopelor si a jantelor sa fie maxim.

Demontare si montare anvelope

toate serviciile oferite sunt realizate de un personal specializat si cu experienta cu ajutorul echipamentelor de calitate inalta.

Hotel pentru anvelope

Comercializare jante si anvelope

anvelopele de iarna si anvelopele de vara sunt produse din grupe diferite, cauciucurile de iarna ofera stabilitate si control pe zapada iar cauciucurile de vara se intaresc la temperaturi de -4 grade si prezinta un pericol pe un drum inghetat. Tipurile de anvelope pe care le comercializam sunt:

 • anvelope 155/65/R13
 • anvelope 165/70/R13
 • anvelope 175/70/R13
 • anvelope 175/65/R14
 • anvelope 185/60/R14
 • anvelope 255/55/R18
 • anvelope 185/65/R15
 • anvelope 195/60/R15
 • anvelope 195/65/R15
 • anvelope 205/55/R16
 • anvelope 215/55/R16
 • anvelope 275/40/R20
 • anvelope 215/50/R17
 • anvelope 215/65/R16
 • anvelope 225/40/R18
 • anvelope 225/45/R17
 • anvelope 225/55/R17
 • anvelope 295/35/R21
 • anvelope 235/45/R17
 • anvelope 235/45/R17
 • anvelope 235/50/R18
 • anvelope 235/65/R17
 • anvelope 245/40/R18
 • anvelope 255/50/R19

Rocarsconcept furnizorul tau de jante si anvelope

ANVELOPE

roata cu descriere

Tipul anvelopei

Lipsa acestei litere sau litera P indica faptul ca aceasta anvelopa este facuta pentru autoturisme. Literele LT arata ca anvelopele sunt pentru camioneta.

Latimea anvelopei

Latimea anvelopei este data in milimetri, aceasta este masurata intre flancuri.

Raport nominal sau inaltimea anvelopei

Raportul nominal este inaltimea dintre sectiunea transversala si latimea anvelopei.

Constructie

Arata modul de realizare a anvelopei. Litera B arata faptul ca anvelopa este construita bias, firele pliurilor corpului sunt pozitionate diagonal iar anvelopele cu litera R sunt realizate radial, firele sunt asezate in mod radial de-a lungul anvelopei.

Diametru rotii

Diametrul cercului interior al anvelopei.

Indicele de sarcina

Indica sarcina maxima admisa pe care o poate sustine anvelopa.

Indicele de viteza

Indica viteza maxima la care este proiectata sa ruleze in siguranta anvelopa.

Anvelope de iarna

Anvelopele de Iarna au un marcaj special pe ele, acest marcaj consta din literele M si S. Din cauza conditilor meteorologice iarna, autovehiculele au nevoie de anvelope speciale de iarna care ofera siguranta in timpul condusului indiferent de temperatura si umiditate.

Anvelopele de iarna sunt special facute  dintr-un cauciuc rezistent la temperaturi de sub 0 grade, pentru a nu-si modifica structura si pentru a avea o aderenta ridicata. Aderenta este cel mai important factor al anvelopelor de iarna pe un carosabil inghetat sau inzapezit.

Anvelopele de iarna au caracteristici speciale precum adancimi mai mari in profil si lame suplimentare acestea ajuta transmita tractiunea si puterea de franare optim asupra carosabilului. Anvelopele de iarna ofera stabilitate si aderenta pe drumuri inzapezite sau inghetate.

Anvelope de vara

Anvelopele de vara sunt facute din cauciuc care este inflexibil la temperaturi ridicate, astfel anvelopele de vara spre deosebire de cele de iarna rezista mai bine la rulare si uzura este redusa in perioadele anului cand temperaturile sunt ridicate.

Anvelopele de vara sunt special construite pentru a face fata diferitelor conditii meteorologice din timpul verii. Acestea sporesc performanta si manevrabilitatea autovehiculului totodata reducand consumul de combustibil. Pe partea laterala a anvelopei se gasesc toate informatiile acestuia tipul anvelopei, latimea anvelopei, raport nominal, constructie, diametru, indicele de viteza, indicele de sarcina si alte detalii.

Anvelope ramflat

Pentru situatii de urgenta anvelopele ramflat permit continuare deplasari , in caul unei pene. Restrictile care se impun in acest caz sunt rularea de maxim 100km cu o viteza maxima de 80 km/h. Acest lucru este realizabil datorita peretilor laterali intariti. Pereti laterali intariti impiedica tocirea anvelopelor. Pentru a avea anvelope Ramflat, acestea trebuiesc montate pe jante speciale pentru a nu permite desprinderea acestora de pe janta.

Avantajele anvelopelor ramflat sunt : in cazul unei pene, soferul poate sa se deplaseze singuri pana la service fara asistenta iar roata de rezerva poate lipsi in cazul in care autovehicolul este echipat cu anvelope ramflat.

RoCarsConcept comercializare, schimbare si echilibrare anvelope si jante auto si moto

JANTE

Janta este partea exterioara periferica a unei roti de autovehicul, construita astfel incat sa permita montarea unei anvelope pe roata. RoCarsConcept va ofera o gama larga de jante de aluminiu sau aliaj second hand, jante auto de calitate, la preturi corecte. Comercializam jante second hand de la cele mai mari firme producatoare de jante de aluminiu si aliaj, pe langa jante de aluminiu sau aliaj de calitate, RoCarsConcept va ofera jante de aluminiu sau aliaj la preturi corecte.

Vezi lista de de jante aliaj, jante aluminiu si preturi : oferta 1, oferta 2, oferta 3

La orice janta de aluminiu sau aliaj umparata asiguram montajul jantei, echilibrat roti si reglat geometria directiei. Oferta noastra de jante din aliaj sau jante din aluminiu este destul de variata cupride modele de jante de la producatori originali cat si jante after-market. Pentru un serviciu complet noi oferim si sfaturi tehnice legate de jante si de ce jante sunt corespunzatoare autovehiculului tau.

Latimea interioara a jantei se masoara intre marginile gentii si se masoara in inci. Trebuie luat in considerarea acest aspect al janti pentru a putea determina diametrul anvelopei care se potriveste.

Profilul jantei arata pe ce suprafata se aseaza anvelopa, majoritatea asinilor au profil de tip “J”.

Diametrul total al jantei se masoara in inci. Alegerea diametrului unui set de jante depinde de dimensiunile inscrise in talonul autovehicolului, diametrul gresit poate influenta negativ stabilitatea si demarajul autovehicolului.

Cocoasa jantei este afisata prin mai multe coduri de exemplu H, H2, FH, EH, EH2 in functie de numarul si aspectul cocoaselor de pe profilul jentei.

Factorul de echilibru este foarte important si esti imprimat pe orice janta. Acesta influenteaza aspectul rotii montate, cat patrunde roata in spatiul alocat acesteia si daca anvelopa va atinge sau nu elementele caroseriei.

dimensiuni janta

Incarcare cu freon, igienizare si verificare sisteme aer conditionat pentru autoturisme.