Salon Style | Salon de infrumusetare Mures

salon style descriere

Salon Style | Salon de infrumusetare

Intr-un mediu modern si bine pozitionat in Targu Mures, clientii Salon Style se bucura de servici de calitate in domeniul ingrijirii personale. Salon style este un salon de infrumusetare, cosmetica si masaj care va ofera servicii precum tuns, spalat, aranjat, vopsit, decolorat, coafat, hair styling, extensii de par,  cosmetica, make-up, machiaj profesional, manichiura, pedichiura, masaj de relaxare sau reflexoterapie.

Coafor si frizerie

Tuns, spalat, vopsit, tratamente de par, coafura de zi, coafura de ocazie, coafura de mireasa, hair-styling, decolorare, coafat, extensi de par.

Cosmetica

Tratamente faciale, epilare, stilizare sprancene, gene false, extensie gene

Machiaj

Machiaj de zi, machiaj de seara, machiaj de ocazie, machiaj profesional, machiaj nunta, machiaj pentru evenimente

Manichiura si pedichiura

Manichiura cu oja, clasica, semipermanenta, extensii unghii, gel

Masaj

Masaj de relaxare, masaj reflexoterapeutic, masaj anticelulitic

02 / Galerie
03 / Beneficii
Rasfat
Intr-un ambient placut si modern aveti ocazia sa va relaxati, in timp ce specialisti Salon Style se ocupa de dumneavostra.
Produse de calitate
Salon Style foloseste produse profesionale de calitate in toate serviciile oferite.
Echipa de profesionisti
Echipa salonului Style Salon este experimentata si poate face fata la orice provocare.
04 / Servicii
coafor icon

Coafor si frizerie

Oricare ar fi nevoile sau cerinte clientilor in amterie de coafura si frizerie, echipa salonului Style este pregatita sa va satisfaca dorintele.

icon cosmetica

Cosmetica

Folosim tehnici moderne de cosmetica, atat pentru femei cat si pentru barbati, pentru ca experienta tratamentelor cosmetice sa fie cat mai placuta.

icon machiaj

Machiaj

Fiecare persoana este unica astfel Salon Style ofera solutii personalizate de machiaj, la fiecare machiaj se tine cont de fizionomia fetei si preferintele clientelor.

icon manichiura

Manichiura si pedichiura

Cu putin efort si o intretinere periodica puteti avea unghiile impecabile, curate si sanatoase. Folosim tratamente si produse care va pun in evidenta unghiile si le protejeaza.

icon masaj

Masaj

Terapiile periodice de masaj pot trata dureriile care va deranjeaza de o lunga perioada de timp, masajul revitalizeaza trupul si stimuleaza organismul

Programari si locatie
Va asteptam la Salon Style intr-un ambient relaxant, cald, modern, dotat cu toata aparatura necesara pentru a ne desfasura activitatea fara intreruperi si pentru a creea momente de neuitat pentru clienti.
Ore lucratoare

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sambata: 8:00 – 14:00
Duminica: Inchis

Locatie

Mures, Targu Mures, Ialomitei nr 8
Telefon: (0745) 611 072‬