[kswr_cf7 cf7_id=”29826″ cf7_style=”rentacar”]

Inchiriere auto

Start Rent A Car ofera servicii complete de inchirieri auto in inima Transilvaniei, Start Rent A Car a aparut din dorinta de a oferi un serviciu complet de inchiriere auto.

Locatii

Cluj-Napoca

Targu Mures

Sibiu

Medias

Start Rent A Car | Inchiriere auto

Start Rent A Car a luat nastere in inima Transilvaniei mai exact in judetul Mures, Start Rent A Car a aparut din dorinta de a oferi un serviciu complet de inchiriere auto. Reteaua noastra acopera toata Transilvania avand puncte de lucru in orasele Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu, Medias.

Serviciile Start Rent A Car :

  • Inchiriere auto pe termen scurt (STANDARD sau EXPRESS*)
  • Inchiriere auto pe termen lung – leasing operational
  • Transfer cu sofer – national si international

Start Rent A Car este o firma specializata in inchirierea de autovehicule in Transilvania. Start Rent A Car vine pe piata de inchirieri auto din Romania cu un serviciu complet, care este rezultatul unei echipe cu o experienta foarte mare in domeniu.

Indiferent daca zburati intr-un aeroport si doriti sa inchiriati o masina sau doriti sa inchiriati o masina de la filiala, Start Rent A Car va poate acoperi orice nevoie. Avem printre cele mai bune oferte din Transilvania si din Romania.

Inchiriere autovehicul pe termen scurt

Start Rent A Car ofera serviciul de inchiriere autovehicul pe termen scurt sau lung. Serviciul de inchiriere pe termen scurt se refera la inchirierea masinilor pe termen mai mic de 30 de zile.

Inchiriere autovehicul pe termen scurt

Inchiriere masinilor pe termen lung sau leasing-ul operational este alegerea perfecta pentru companiile mici sau mijlocii care au nevoie de un surplus de flota in anumite perioade ale anului.

Transfer cu sofer national si international

Start Rent A Car va ofera un serviciu de transport cu sofer prin care va puteti bucura de confortul masini si de abilitatile unui sofer profesionist.

Wi-Fi mobil

Wi-Fi-ul mobil este un dispozitiv pe care il puteti inchiria pe toata durata calatoriei pentru a ramane conectat la internet oriunde ai fi.

Asistenta rutiera

Pentru toate situatile neprevazute pe parcursul calatoriei, serviciul de asistenta rutiera extinsa te asigura ca problemele precum: pana de cauciuc, descarcarea bateriei din cauza neglijentei, pierderea chei sau lipsa de combustibil sunt rezolvate cu prioritate.

GPS

Pentru a avea o calatorie sigura si rapida pana la destinatie, Start Rent A Car iti pune la dispozitie un sistem de pozitionare prin satelit, GPS.

Scaun pentru copil

Daca sunteti insotit de un copil pe parcursul calatoriei, Start Rent a Car va pune la dispozitie posibilitatea de a inchiria scaun pentru copil, pentru confortul si siguranta celui mic.

qq

Echipament de iarna

In sezonul de iarna toate maisnile sunt echipate cu anvelope speciale de sezon. Pentru siguranta pe drum inzapezit si pentru a evita situatiile neplacute, Start Rent A Car, va ofera posibilitatea de a inchiria lanturi de zapada.

Combustibil preplatit

Pentru a economisi timp puteti opta sa aveti rezervorul plin atunci cand inchiriati masina. Combustibilul este calculat la pretul local al benzinariilor.

Sofer aditional

Calatoriile de lunga durata pot fi obositoare pentru un singur sofer, astfel atunci cand inchiriati o masina de la Start Rent A Car aveti posibilitatea de a adauga un sofer aditional la contratul de inchiriere.

Telefon mobil

Pentru a lua legatura cu cei dragi fara probleme am creat serviciul telefon mobil, prin care puteti inchiria un telefon mobil pe durata calatoriei. Telefonul dispune de minute si SMS-uri nelimitate national.

Inchiriaza o masina cu servicii personalizate

bmw inchiriere auto

BMW 320D E90

BMW-ul 320d este un atuoturism cu tractiune spate, cu motorul positionat in fata. Modelul 320d face parte din gama BMW E90. Puterea este produsa de un motor de 2L care produce 181 CP. Motorul ofera puterea prin intermediul unei transmisii manuale cu 6 trepte.

Opel Astra de inchiriat

OPEL ASTRA COSMO

Opel Astra este in mod constant printre cele mai vandute masini in Marea Britanie. Opelul Astra 1.7 CDTi are un design sportiv. Echiparea standard a acestei masini este EPS, monitorizarea anvelopei, comenzi volan, aer conditionat si regulator de viteza.

ford focus inchiriere auto

FORD FOCUS

Renumit pentru consumul mic si spatiul generos din interior, Ford Focus SW este alegerea excelenta pentru vacantele de orice fel dovedindu-se capabil atat ca si masina de familie cat si ca o masina cu care se poate circula mult fara grija costurilor mari cu consumul de combustibil. Dotat cu un motor de 1.6 litri, Diesel si un portbagaj generos, Ford Focus SW este alegerea ideala pentru orice necesitate.

skoda inchiriere auto

SKODA SUPERB

Skoda Superb este alegerea ideala atunci cand confortul si eleganta sunt pe lista dumneavoastra de prioritati. Dotata cu un motor de 2 litri, diesel si o cutie de viteze automata, Skoda Superb va garanteaza placerea condusului pe toata durata sejurului dumneavoastra.

Fidelitate

Rasplatim fidelitatea oferind promotii si cadouri clientilor nostri.

Amplasament

Livrarea de masini se face foarte rapid oriunde in Mures si imprejurimi.

Autoturisme noi

Schimbam in permanenta autoturismele uzate, durata maxima de serviciu a unei masini este de 3 ani.

Misiune | Start Rent A Car

Misiunea nostra este de a multumi clienti cu cele mai bune solutii pentru serviciul de inchiriere auto, astfel ne adaptam la cerintele clientilor la tarife corecte. Succesul se masoara in fidelizarea clientilor Start Rent A Car.