SunPowerRomania
Energia regenerabila asigurata de sisteme fotovoltaice de calitate. Servicii de intretinere sisteme fotovoltaice.

logo sunpower sisteme fotovoltaice

DESPRE NOI

Prin servicii de calitate, preturi corecte si o prezentare excelenta noi dorim sa devenim unul dintre cei mai importanti distribuitori de sisteme fotovoltaice din Romania. Energia regenerabila este un domeniu care il stapanim avand o experienta adunata de peste 20 de ani.

Scopul nostru este sa contribuim activ la salvarea mediu inconjurator si la satisfacerea nevoilor energetice ale oamenilor.

MONTAJ

Instalarea unui sistem fotovoltaic este un proces dificil. Procesul de instalare poate dura intre 5 si 31 zile, in functie de panourile alese

Motive pentru care sa ai propriul tau sistem fotovoltaic

icon sisteme fotovoltaice 4
Investitie sigura

Prin integrarea unui sistem fotovoltaic, valoare proprietatii creste.

icon sisteme fotovoltaice 3
Durata de viata lunga

Un sistem fotovoltaic care are o intretinere corespunzatoare si periodica poate avea o longevitate de peste 40 de ani.

icon sisteme fotovoltaice 2
Costuri reduse

Electricitate produsa de un sistem fotovoltaic are un pret fix, sunteti energetic independenti de retea unde preturi cresc constant.

icon sisteme fotovoltaice 1
Sistem silentios si estetic

Centrala fotovoltaica poate fii stilizata dupa dorintele proprii pentru a se integra cat mai bine in proprietatea dumneavoastra. Centrala nu deranjeaza pe nimeni este foarte silentioasa.

Proiecte de la A la Z pentru independenta energetica.

Analiza tehnica

In functie de profilul tau de consumator, echipa noastra iti configureaza cea mai optima solutie de sistem fotovoltaic

Instalare sistem fotovoltaic

Echipa noastre de specialisti iti vor instala sistemul fotovoltaic astfel incat randamentul sa fie maxim.

Asistenta tehnica

Pe langa instructiunile de folosire noi oferim si service gratis in perioada de garantie a sistemelor noastre fotovoltaice

Preturi sisteme fotovoltaice

Preturile panourilor solare fotovoltaice au scazut in ultimii ani, in timp ce preturile energiei electrice cresc in mod constant. Vezi daca daca ti se potriveste un sistem fotovoltaic, cere oferta.

Facturi mici cu sisteme fotovoltaice

Tehnologia sistemelor fotovoltaice

Toate sistemele fotovoltaice instalate folosesc cea mai noua technologie pentru a produce curent si au garantie pentru o perioada de pana la 20 de ani.

Energie regenerabila

Te folosesti de energie regenerabila folosind un sistem fotvoltaic si asta ajuta mediu inconjurator.

Independenta energetica

Cu ajutorul unui sistem fotovoltaic reusesti sa ajungi independent energetic, facturile vor fii foarte mici si investitia se va amortiza in doar cativa ani.

Solutie integrata

Toate sistemele fotovoltaice instalate si puse in functiune de noi, sunt monitorizate in mod constant si reglate astfel incat fiecare client sa obtina cea mai optima solutie.

Cauta-ti solutii de energie regenerabila, ecologica si curata ? Un sistem fotovoltaic este solutia.

SISTEME FOTOVOLTAICE

Sistemele fotovoltaice sunt sisteme de energie electrica, acestea capteaza energia emisa de soare si o transforma in energie electrica cu ajutorul celulelor fotovoltaice. Celulele fotovoltaice folosesc lumina soarelui pentru a functiona, dar nu au nevoie de lumina directa pentru a functiona. Celulele fotovoltaice pot produce energie si in zilele innorate dar cu un randament redus.

Celulele fotovoltaice sunt facute dintr-o combinatie de siliciu monocristalin, siliciu policristalin, siliciu amorf, cadmiu-telur, cupru, indiu, galiu. Datorita cresterii cereri de energie regenerabila tehnologia producerii celulelor fotovoltaice a avansat si randamentul produs de celulele fotovoltaice a crescut considerabil.

 

SERVICE

La toate instalatiile oferite de noi sunt planificate programe de intretinere a echipamentelor, astfel se poate aface economi pe termen lung. Toate instalatiile au service gratuit in perioada de garantie.

De ce un sistem fotovoltaic ?

Datorita pozitiei foarte bune a tarii, noi ne bucuram de foarte multe ore de soare in comparatie cu alte tari europene. Conditia de functionare a sistemelor fotovoltaice este lumina solara. Energia solara poate fii captata cu ajutorul sistemelor fotovoltaice de pe orice tip de acoperis sau spatiu care permite instalarea unui astfel de sistem.

Panourile fotovoltaice sunt o investitie profitabila. Energia produsa este energie regenerabila, ecologica si curata. Fiecare sistem fotovoltaic duce la o reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera. Sistemele fotovoltaice sunt stabile si durabile.

Clasificare panouri fotovoltaice

Sistemele fotovoltaice se pot clasifica in functie de caracteristicile celului fotovoltaice pe care o foloseste. Exista mai multe tipuri de celule pentru diferite conditii, precum celule fotovoltaice cu strat gros sau subtire, celule fotovoltaice care sunt facute diferite materiale CdTe, GaAs sau CuInSe si celule fotovoltaice care contin sau nu materiale organice pentru pigmentarea ( colorarea) acestora.

Modul de functionare al panourilor fotovoltaice

Panourile solare sunt facute stratificat din materiale semiconductoare, cand celula intra in contact cu lumina se creaza un camp electric de-alungul straturilor. Intensitatea luminii determina producerea de curent electric. Celulele fotovoltaice sunt componenta de baza a panourilor fotovoltaice.

Rata de convertire din lumina solara in energie electrica este data de puterea celului fotovoltaice, aceasta putere este masurata in kilowati.

Tipuri de panouri fotovoltaice ?

Exista doua tipuri prin care un sistem fotovoltaic poate functiona acestea sunt On-Grid si Off-Grid.

Sistemul On-Grid este realizat prin racordarea sistemului fotovoltaic la reteaua nationala de energie electrica nationala.

Sistemul Off-Grid este realizat fara racordare la reteaua de energie electrica nationala.

Tot sistemul tau fotovoltaic poate fii verificat cu ajutorul unei aplicatii mobile. Esti la curent cu orice modificare fara asistenta unui specialist.