str. Romulus Guga nr. 33, Tg. Mures

Dani | Antrenoare

dani

Background: Nu as putea sa va spun cand am inceput sa indragesc sportul! Oricum, in copilarie! Am facut tenis de camp si atletism, dar la 12 ani m-am indragostit de baschet si am ajuns sa trec prin toate ligile, de la juniori pana in liga intai, ca si coordonator de joc, fiind legitimata ca jucator profesionist.
Specializari: Instructor de fitness, level 1 si level 2, cu certificare EHFA si EREPS, cu urmatoarele specializari: instructor personal fitness, instructor clase de fitness, instructor clase de copii, fitness pre si post-natal, seniori, preparator fizic pentru sportivi de performanta.
Antrenamentele mele se caracterizeaza prin: Urmarirea atenta a clientilor, a problemelor si nevoilor lor, pentru a ajunge la rezultatele asteptate de acestia. Crearea unei atmosfere calde, a unei comunitati de prieteni, o atmosfera in care buna dispozitie te face sa uiti ca transpiri si faci efort depasindu-ti limitele zonei de confort.

Tabata Sport
Tabata Sport nu este o sală de sport convenţională, aceasta a fost înființată din dorința de a promova sportul și stilul de viață pentru sănătate.