TGADESIGN

Creare website-uri, aplicatii, design grafic si design website
Modeleaza viitorul prin creare de website-uri si aplicatii.

 Creare de software

Dezvoltam solutii personalizate pentru orice client. Website-uri si aplicatii web moderne, optimizate si performante.

Design grafic

Focusul nostru este design pentru interfete grafice, in acelasi timp ne ocupam si de design printabil.

 Optimizare SEO

Optimizarea solutiilor pentru motoarele de cautare Google, Bing, Yahoo
Servicii TGAdesign
Tgadesign este o firma bazata in judetul Mures, avand ca si activitate principala crearea de software, website-uri design grafic si design website. Noi venim in ajutorul clientilor nostri cu servicii de calitate superioara.
Dezvoltare portaluri online
Portalurile online sunt instrumente de informare, cu ajutorul acestora se pot gestiona un volum mare de informatii, un exemplu este magazinul online.
Creare design UI/UX
Cream designuri moderne, bazate pe cele mai noi trenduri, integrand in acesta interactiuni astfel incat designul sa fie atractiv si intuitiv.
Optimizare pentru motoarele de cautare
Serviciile noastre de promovare online se bazeaza pe promovare naturala, strategi de link building si optimizare pe pagina.
Creare de solutiilor tip aplicatii web
Realizam programe care ruleaza intr-o arhitectura client-server, de complexitati diferite perfect adecvate nevoilor clientilor.
Creare website-uri
Cream cu success site-uri optimizate si performante, folosind cea mai noua tehnologie.
Crearea de solutii software
Creare aplicatii personalizate durabile si complete, perfect adaptate cerintelor.
Proiecte
Proiectele la care lucram sunt de cele mai multe ori interne dar colaboram si cu firme pentru a le realiza solutii potrivite cerintelor.
website cmdr wordpress

CMDR

Impreuna cu cei de la colegiul medicilor dentisti mures am reusit sa realizam un website de prezentare perfect pliat pe nevoile lor, tehnologia folosita este WordPress.

imobiliarlist website aplicatie

Imobiliarlist

Este o aplicatie web care cauta anunturi imobiliare in functie de specificatiile utilizatorului. Aplicatia a fost conceputa pe frameworkul Symfony (PHP) in combinatie cu tehnologie FrontEnd (html5, css3, javascript)

prolist listare mesterilor

Tgadesign incurajeaza startup-uri precum prolist.ro, care au avut nevoie de o solutie pentru promovarea online a mesterilor din Romania

Proces
01. Descrierea Proiectului
Prezentarea generala a proiectului, contextul organizațional, mediul în care exista organizatia, oamenii pe care organizatia le serveste și valoarea unica pe care o ofera publicului.
02. Arhitectura proiectului
Arhitectura site-ului include sitemap-ul și firele-cadru ale paginilor. Crearea sitemap-ului va asigura ca ati analizat toate paginile cheie ale site-ului, aratandu-le relatia reciproca si definind modul în care ar trebui să fie structurat navigarea globala.
03. Design vizual
Stilul vizual general va fi cel mai probabil determinat de brandul vizual al organizatiei. Scopul este conectarea Web-ului cu toate celelalte forme ale comunicatiilor organizatiei. Designul visual isi doreste sa transmita vizual ideile perceptuale de branding.
04. Dezvoltarea website-ului
Dupa aprobarea designului visual se incepe devoltarea website-ului. Inainte de lansarea online a website-ului , acesta trece printr-o perioada de testare. Website-ul este revizuit pe toate versiunele moderne ale browseurilor si pe toate dispozitivele (laptopuri, tablete, telefon).

Tehnologii

html5
css3
javascript
wordpress
php
bootstrap
Website-uri
Aplicatii web
Aplicatii mobile
Magazine online

Experienta acumulata

Noi consideram ca suntem flexibili (agile), in privinta modelelor de cost, a solutiilor tehnice folosite si a programului de livrare, pentru a indeplini cat mai bine orice dorinta.

Website-uri
Aplicatii web
Aplicatii mobile
Magazine online
0
Ore lucrate
0
Cafele baute
0
mil
Linii de cod
0
Buguri rezolvate

Preturi

Tgadesign vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii IT pentru orice domeniu, la preturi accesibile.

Website
1500
RON
Corporate
Creative
Personale
Onepage
Design
The best price/quantity plan
300
RON
Logouri
Banere
Design website
Pliante
Optimizare SEO
2500
RON
Analiza
Plan de cuvinte cheie
Plan de cuvinte cheie
Mentenanta
Wordpress
3300
RON
Instalare
Customizare
Optimizare
Mentenanta

Intrebari frecvente

Website-ul sau site-ul este un ansamblu de fisiere interconectate pentru a devein o entitate distincta in reteaua de website-uri din internet.

Website-urile pot fii de mai multe categorii depinzand de complexitatea acestora : website de prezentare, website tip blog, forum, magazine online, portal online, etc.

Serviciile oferite de noi cuprind creare de website-uri de prezentare, website cu panou de administrare, magazine online, website specializat pentru piata imobiliara, bloguri etc.

Obiectivul unui website este de generare de vanzari si prezentarea unor servicii sau produse. Un website este ca o carte de indentitate online, de aceea continutul website-ului trebuie pus in valoare iar datele prezentate trebuie sa fie reale si specifice.

Da, fiecare website trebuie sa functioneze pe toate browserele moderne si pe toate dispozitivele mobile. Pentru a respecta ultimele standarde tehnologice, fiecare website este validat si trece printr-o serie de teste inainte de a fi publicat.

Da, printr-o optimizare SEO, un website bine structurat poate ajunge pe primele pagini in Google pentru anumite cuvinte cheie.