Str. Poligrafiei Nr. 3 Targu Mures, 540050 Romania

TIPOMUR
Tipografie cu traditie in Targu Mures.

despre noi tipografie

DESPRE NOI

Tipomur este o tipografie cu traditie, aceasta a fost infintata in 1953 cu denumirea de Intreprinderea Poligrafica Targu Mures. Ne mandrim ca suntem prima tipografie din Targu Mures, de alungul timpului am acumulat experienta si putem oferi fiecarui client cea mai buna solutie, folosind cele mai eficiente metode de printare. Serviciile noastre de calitate ne sunt asigurate de imprimante de top si cerneala de cea mai buna calitate.

In procesul tipografic exista doua servicii mari pregatirea pentru tipar si legatoria care dea lungul anilor le-am perfectionat astfel incat viziunea clientilor sa fie transpusa in practica in cel mai profestionist mod posibil.

Tipografia noastra se afla in centrul orasului Targu Mures, pe strada Poligrafiei nr.3.

Magazinul de prezentare al tipografiei

Magazinul de prezentare a tipografiei noastre se afla pe strada Tipografiei nr.3 in Targu Mures. Va asteptam la noi cu propunerile voastre, aici puteti gasi si o gama varianta de produse de birotica si papetarie. In magazinul nostru va putem prezenta intreaga gama de produse tiparizate la preturi corecte.

SERVICII

Noi oferim servicii complete si complexe in domeniul tipografic si de editura. Prin servicii de calitate si produse profesionale am reusit sa ajungem remarcati pe piata din Romania. Tipografia Tipomur produce o gama larga de produse de tiparituri de calitate la preturi avantajoase precum pliante,  cataloage, reviste, carti, etc.

Tipografie digitala

Tiparul digital consta in reproducerea unor informatii digitale pe un mediu de tiparire. Tehnologiile de tipar digital sunt inkjet si laser. Tiparul digital este ideal pentru tiraje mici si medii, care necesita un timp scurt de executie.

Diverse tiparuri

Oferind servicii adaptate si produse finite de calitate ridicata, suntem furnizori de materiale tiparite ideali pe piata productiei publicitare. Oferim solutii adaptate fiecarui client de creatie, grafica si productie tipografica la preturi advantajoase.

Tiparire invitatii la nunta

Unul dintre cele mai repectate servicii pe care le oferim este tiparirea de invitatii de nunta, avand la dispozitia clientilor peste 200 de modele de invitatii la nunta. O invitatie personalizata da o nota personala evenimentului, oferim tiparirea invitatilor la nunta pe diferite suporturi de hartie pentru a avea cea mai unicata invitatie.

Tiparire carti

Oferim solutii tipografice pentru printare cartilor in diferite formate tipografice si pe diferite suporturi de hartie. Oferim autorilor de carti posibilitatea de a materializa inspiratia lor prin intermediul servicilor noastre de tipografie, oferim cea mai buna calitate la preturile corecte celor care vor sa printeze carti.

Restaurare carti

Oferim servicii complexe si complete de restaurare carti. Procesul de restaurare, in functie de caz trece prin mai multe etape : dezinfectia documentelor, curatirea documentelor, intarirea foilor, unirea blocului, cresterea bucatilor de foaie lipsa, cusutul, confectionarea copertilor, unirea blocului cu coperta, presarea documentului final.

Lucrari de legatorie

Tiparim lucrari de licenta, diploma, disertatie, doctorat, MBA, Master si legare orice numar de pagini. Avem diverse modele de coperti poleite cu folie de aur sau imitatie de piele unice, care se remarca prin longevitate, aspect impecabil si tinuta.

PROCES

tipografie etape

1. Analiza si propunere

Analizam cererea de oferta si cautam cea mai optima solutie de realizare, incepand de la suport, tehnologia de tipar, finisaje pana la termen de executie si livrarea produsului final. In urma analizei se propun costurile si se prezinta solutia aleasa si motivul

tipografie etape

2. Propunem designul sau preluam fisiere

Daca ai designul pregatit in format digital si pregatit pentru printar, trebuie doar trimis. Daca nu ai, putem realiza noi partea grafica a proiectului in functie de viziunea clientului.

tipografie etape

3. Tiparire

In acest moment totul este pregatit si fisierele intra in productie. Aparatura esste reglata dupa specificatiile tehnice corespunzatoare si se tipareste.

tipografie etape

4. Produsul final

Dupa terminarea procesului de tiparire, materialele sunt verificate sa respecte anumite standarde de calitate si se prezinta clientului produsul final.

GRAFICA, CREATIE SI TIPARIRE

Un material publicitar trebuie sa fie unic, inovator si executat impecabil, tipografia Tipomur va pune la dispozitie tehnologie tipografica inovatoare si la cele mai inalte standarde. Echipa de la tipografia Tipomur va ajuta pe tot parcursul creatiei cu idei creative si inovatoare, noi punem mare accent pe detalii. Pentru ca produsul finit sa fie de o calitate impecabila, noi oferim servicii de grafica si creatie de cea mai buna calitate.

MOTIVE

  • Avem o vasta experienta in domeniul tipografiei si tinem pasul cu toate trenduri si tehnologiile din domeniu
  • Oferim solutii adaptate si optime fiecarui client
  • Produse tipografice de calitate inalta la preturi corecte
  • Aparatura de calitate pentru printari de calitate