Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr.242, Târgu Mureș - Shopping City Mall

Service GSM

Reparatii telefoane, tablete, laptopuri, calculatoare, imprimante si GPS

Service si reparatii telefoane

Vamob ofera service si reparatii telefoane la orice model de telefoane iPhone, Samsung, Lenovo, Nokia, Blackberry, LG, Huawei, Sony, etc la preturi corecte.

Service si reparatii tablete

Vamob ofera servicii de reparatii tableta si service tablete la orice model de tablete Apple, Samsung, Lenovo, Sony, Acer, Allview, etc. Service sau reparatii la preturi corecte, orice reparatie vine cu garantie.

Service si reparatii laptop si calculatoare

Cand ai o problema cu laptopul sau doar vrei ca acesta sa functioneze mai rapid, specialisti Vamob va ofera solutia optima si servicii complete. Vamob, service laptop, repara si intretin orice brand de laptopuri.

Service si reparatii GPS

Vamob este un service de reparare, actualizare si instalarea GPS-urilor.

Service si reparatii imprimante

Vamob este un service complet de reparare, actualizare si optimizare imprimante.

Service GSM | Reparatii telefoane, tablete, laptopuri, calculatoare, imprimante si GPS

Vamob | Reparatii pe placa de baza in Targu Mures

Vamob | service GSM

Vamob este un service specializat in reparatia de telefoane, tablete, laptopuri, calculatoare, GPS si imprimante oferind calitate si servicii complete la preturi corecte. Tehnicieni specializati cu o vasta experienta in domeniu, astfel incat sa te simti in siguranta atunci cand iti lasi aparatura pe mainile noastre.

Reparam orice dispozitiv, telefoane, tablete, calculatoare, laptopuri, imprimante, gps, de la display-uri sparte sau crapate la reparatii pe placa de baza, oferim un serviciu specializat pentru orice device Apple, iPhone, iPad, Samsung, MacBook, PC, iMac, HTC, etc.

Vamob isi propune sa ofere servicii complete si complexe de service GSM, prin excelenta procesului de reparatie, relatia cu clienti si seriozitatea in procesul de reparatie.