logo servicii funerare vilifunerar

Servicii funerare complete in Mures

logo vilifunerar black

Despre agentia de servicii funerare Vilifunerar

De mai bine de 24 de ani, agentia de servicii funerare Vilifunerar este alaturi de familiile indurerate. Serviciile funerare oferite sunt profesionale ghidate de obiective inalte si principii etice, astfel au reusit sa devina una dintre companiile de servicii funerare apreciate din judetul Mures.

Serviciile funerare sunt menite sa va ajute la partea organizatorica, cu privire la sericiile si produsele funerare, astfel incat sa economisiti timp si sa va indreptati atentia inspre persoanele dragi care va sunt alaturi. Pretul serviciilor funerare si articolelor funerare, nu trebuie sa fie un motiv de stres astfel Vilifunerar va ofera servicii si produse funerare la preturi corecte.

Serviciile funerare prestate sunt consiliere funerara, cosmetizare decedat, imbalsamare prin tanatopraxie, intocmire acte necesare declarare deces, manipulare decedat si sicriu, ajutor inmormantare, transport funerar, transport international cu masina frigorifica ( repatriere decedat ), aranjamente florale, locuri de veci, comercializare articole funerare.

Vilifunerar o echipa profesionista de oameni calificati pregatita sa va ofere servicii funerare de calitate la preturi corecte.

SERVICII FUNERARE

Intocmirea actelor

Vilifunerar va pune la dispozitie servicii funerare pentru dobandirea actelor necesare declararii decesului si inmormantarii, un serviciu funerar complex si complet pentru evitarea birocaratiei.

Aranjamente florale funerare

Vilifunerar va sta la dispozitie cu o gama larga de aranjamente florale funerare, de la coroane pana la jerbe. Acestea pot fii realizate dintr-o gama larga de flori, iar modelele si marimea se pot selecta cu usurinta. Aranjamentele florale funerare sunt ultimul omagiu adus persoanei decedate.

Comercializare articole funerare

Vilifunerar ofera o gama larga de articole funerare, garantate calitativ. In lista de articole funerare se enumera: aranjamente florale, coroane si jerbe, prosoape, batiste, lumanari si candele, icoane, accesorii sicrie, sicrie.

Vilifunerar comercializeaza sicrie din cele mai bune materiale, peste 100 de modele va asteapta in sala de expunere aflata la adresa 22 Decembrie 1989, nr 57, Targu Mures, Mures. Sicriele pot fi accesorizate dupa bunul plac cu diferite articole special concepute pentru sicrie, precum: manere, crucifixe, perna, rispeta, cearceaf si fatior.

Consiliere funerara

Vilifunerar vine in sprijinul clientilor sai cu consiliere funerara, timp de 24 de ani au dezvoltat un serviciu complex de organizare a evenimentelor funerare. Vilifunerar va sprijina pe toata durata evenimentului de la intocmirea documentelor necesare pana la inmormantarea propriu zisa cu servicii funerare si produse funerare de calitate.

Cosmetizarea si imbalsamare prin tanatopraxie

Cosmetizarea consta in spalarea, imbracarea si cosmetizarea trupului, pregatindul pentru ultimul drum. Imbalsamarea se efectueaza obligatoriu in diferite circumstante sau la cererea familiei cu certificatul constatator de deces. Imbalsamarea este un procedeu de conservare a decedatului prin metode artificiale, mai exact prin injectarea de substante fluide care impiedica descompunerea.

Transport funerar

Transportul persoanelor decedate trebuie realizat de personal calificat cu ajutorul autovehiculor special realizate pentru acest tip de transport. Masinile sunt dotate cu sisteme frigorifice astfel incat temperatura din habitaclu sa fie optima, cu ajutorul masinilor funerare moderne la standarde europene oferim si transport funerar international, repatriere decedat.

Vilifunerar servicii funerare complete: consiliere funerara, sicrie, transport intern si international cu masini funerare, cosmetizare si imbalsamare, intocmire acte si aranjamente florale.

MOTIVE

24 de ani experienta in domeniu funerar

Pe durata a celor 24 de ani de existenta in domeniu funerar, am acumulat informatii astfel incat sa oferim cele mai profesionale servicii funerare.

Respectarea traditiilor

Serviciile funerare ofeirte respecta cu strictete ritualurile si traditiile religioase indiferent de cultul religios al decedatului

Seriozitate

Ne ocupam de toate etapele inmormantarii de la intocmirea actelor pana la inmorantarea propriu zisa cu atentie si seriozitate.

Repatriere decedati

Transport international cu masina frigorifica.

Vilifunerar este agentia de servicii funerare care seocupa de repatrieri decedati cu profesionalism si discretie. Dispun de masini frigorifice special pregatite pentru curse lungi si de soferi experimentati.

Trebuie cunoscute anumite aspecte inainte de a repatria persoana decedata, precum decesul se va inregistra la autoritatile responsabile din tara respectiva sau decesul se va inregistra la ambasada Romaniei din tara respectiva. Dupa inregistrarea decedatului informatiile ajung la Ministerul Administratiei si Internelor care vor fii instintate de necesitatea procedeului de repatriere decedat. Certificatul de deces eliberat de tara respectiva este echivalat cu certificatul de deces romanesc. Exista situatii care intarzie procesul de repatriere decedati, decesul a survenit din cauza unui act violent sau decesul este cauzat de un factor necunoscut.

Pentru transport funerar international sau repatriere decedati este nevoie de actele decedatului. Transport funerar international sau repatriere decedati se poate face doar in conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a survenit decesul si in conformitate cu regurile internationale in vigoare.

Serviciul de transport funerar international sau repatriere decedati implica anumite costuri de transport, Vilifunerar este o firma cu experienta in repatriere decedati si va oferi intotdeauna promptitudine, seriozitate, rapiditate la preturi corecte.

Tanatopraxie

Imbalsamare prin tanatopraxie.

tanatopraxie imbalsamare vilifunerar

Imbalsamarea prin tanatopraxie este practica care are drept scopul deconserva trupul decedatului pe o perioada de pana la 10 zile, astfel prelungind timpul de pregatire a familiei indoliate. Tanatopraxia este procedeul profesional de imbalsamare, practicat la standarde europene.

Procedeul de imbalsamare prin tanatopraxie se practica datorita vastelor beneficii pe care le are, igienizeaza corpul, intarzie procesul de tanatomorfoza, rehidrateaza tegumentele, astfel reda corpului un aspect natural, relaxeaza fizionomia fetei.

Imbalsamarea prin tanatopraxie este obligatorie cand trupul este transportat pe distante mai mari de 50 km.

Vilifunerar ofera serviciul de imbalsamare profesionala prin tanatopraxie intr-un cadru special amenajat, un laborator utilat conform normelor europene si materie prima profesionala.