Sisteme de supraveghere video si sisteme de alarma Zebra Solutions Gama larga de echipamente si sisteme de supraveghere video. Zebra Solutions

Specialisti in SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Ofera servicii complexe si complete in domeniu de securitate, pornind de la consultanta, proiectare, instalare pana la service si intretinerea echipamentelor si a sistemelor de supraveghere. Scopul principal este oferirea de servicii si echipamente de supraveghere de calitate la preturi corecte. Oferim clientilor cele mai noi tehnologii si solutii de securitate pentru protectia bunurilor si a vietii.Respectam valori etice de baza si oferim servicii de calitate printr-un personal tehnic specializat. Furnizam solutii complete si personalizate in functie de nevoile fiecarui client, garantand performante si oferind siguranta.

Sisteme de securitate si solutii profesionale IT&C

 • Cetificati CISCO
 • Networking/Security
 • Network design and implementation
 • Cablari structurate date/voce
 • Consultanta IT&C
 • Datacentere
 • Consultanta SAP
 • Software customizat
 • IoT & Robotica
 • Automatizari porti batante/culisante/autoportante

Sisteme de supraveghere si solutii de securitate complete

Zebra Solutions ofera sisteme de securitate la cele mai inalte standarde tehnologice: sisteme de alarma, sisteme de supraveghere video, control access.

Achizitionarea unui sistem de securitate nu este indeajuns pentru ati proteja bunurile, acestea trebuiesc instalate, in functie de un proiect si verificate periodic pentru a beneficia de functionarea optima a echipamentelor. Zebra Solutions ofera sprijin in tot procesul, de la consultanta, oferind solutia optima cu echipamentele necesare, la proiectare, instalare si verificare.

 

Consultanta

Oferim consultanta profesionala pentru stabilirea celui mai bun sistem de securitate in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Indiferent de complexitatea situatiei gasim cele mai optime solutii de sisteme de alarma, sisteme de supraveghere video sau control access.

Proiectare

In urma procesului de consultare, unde s-a indentificat obiectivul si sistemul de securitate necesar, se creaza o documentatie tehnica. Pe baza documentului de proiectare se stabileste riscul sistemului de securitate, in urma caruia se stabilesc masurile tehnice care trebuiesc indeplinite.

Instalare

Echipa de profesionisti de la Zebra Solutions, instaleaza sistemul de securitate respectand cu strictete normele legislative si normele impuse documentatia tehnica. Pentru o buna functionare recomandam ca sistemele sa fie instalate de profesionisti.

Garantie

Zebra Solutions asigura buna functionare a sistemelor si intretinerea acestora pentru o durata de functionare indelungata, oferind garantie si suport tehnic, de pana la 2 ani, pentru toate sistemele proiectate si instalate.

Intretinere si verificare

Zebra Solutions pune la dispozitia clientilor servicii de intretinere si verificare a sistemelor de securitate. Echipamentele defecte aflate in garantie se vor schimba gratuit.

Componentele sistemelor de supraveghere video

 • Camere de supraveghere video analogice sau digitale IP, dome, camera video ascunsa
 • Echipamente de inregistrarea a videourilor preluate de camerele video.
 • Display de vizualizare a imaginilor, acesta poate fii de la TV la smart phone
 • Surse de alimentare

Solutii de supraveghere si siguranta

Sisteme de supraveghere video: camere video, camere cu IP, camere dome, DVR, NVR

Sisteme de alarma

Sisteme anti-incendiu

Sisteme de control acces

Sunt doua tipuri de sisteme de supraveghere video: analogice si digitale IP.

Sistemele de supraveghere video digitale IP sunt viitorul in domeniul sistemelor de securitate video, inlocuind sistemele de supraveghere video cu camere analogice. Sistemele de supraveghere video digitale ofera imagini clare la rezolutii mari in timp real, acestea putand fii accesate de pe mai multe dispozitive mobile cu ajutorul internetului. Inregistrarile video sunt stocate local, pe un dispozitiv de stocare sau pe servere aflate la distanta. Instalarea si configurarea unui sistem de supraveghere video trebuie facuta de o firma specializata si licentiata.

Sistemele de supraveghere video sunt accesibile si utile, acestea pot reprezenta solutia de supraveghere a zonelor interioare sau exterioare a obiectivului. Sistemele de supraveghere video instalate, de la camerele video pana la sistemul de monitorizare trebuie sa indeplineasca toate reglementarile legale si tehnice, astfel Zebra Solutions va recomanda sa folositi o firma specializata in acest domeniu pentru a avea rezultate.

Sistemele de supraveghere video nu inlocuiesc alarmele, fiecare echipament are un rol diferit. Sistemele de supraveghere video pot fii conectate cu restul echipamentelor de securitate, sistem de alarma, control acces pentru cresterea eficientei sistemului de securitate.

Beneficiile unui sistem de supraveghere video
 • Sistemele de supraveghere video pot preveni furtul
 • Sistemele de supraveghere video contribuie la buna desfasurare a activitatilor
 • Contribuie la protectia angajatilor si a clietilor
 • Inregistrarea si arhivarea evenimentelor
 • Posibilitatea de a monitoriza obiectivul din orice loc
 • Diminuarea politei de asigurare
sistem de supraveghere video

Avantajele folosirii unui sistem de supraveghere video digitale

 • Rezolutie de inalta calitate, HD sau FullHD
 • Transmisie live pe internet, poate sa fie accesata transmisia de pe orice dispozitiv in orice moment
 • Sistem flexibil usor de programat
 • Compatibilitate crescuta, usor de integrat cu restul echipamentelor de securitate
 • Acoperire mai mare, imaginile au unghiul larg de inregistrare
 • Instalarea se face fara nevoia de cabluri
 • Inregistrare cu sunet
 • Aparatura avansata cu consum redus de curent
 • Simplitate in utilizare

Specificatii camera video

Pentru a intelege complexitatea si performantele unei camere video trebuie cunoscute specificatile si tehnologia acestora:

Functionare in IR – camera video cu sensitivitate ridicata, care comuta modul de functionare zi/noapte din color in alb-negru.

Filtru mecanic – folositor cand se utilizeaza iluminare in infrarosu, elementul CCD – componenta camerei de supraveghere care are rolul de a transforma lumina în semnal electric, este protejat la iluminare.

Sensibilitatea camerei video – depinde de diametrul obiectivului si luminozitatea imaginii.

Lentile motorizate – permit comanda de la distanta a focalizarii si a irisului, irisul obiectivului este folosit pentru compensarea nivelului de lumina pentru o imagine cat mai clara.

Digital Slow Shutter – viteza de raspuns a camerei video poate fii lenta in anumite conditii

Auto-Flip – rotire la 180 si auto repozitionare, acest aspect se gasesc in deosebi la camerele video de supraveghere de tip dome.

Contact

[kswr_cf7 cf7_id=”27810″]

Specialisti in sisteme de supraveghere video.
Ofera servicii complexe si complete in domeniu de securitate, pornind de la consultanta, proiectare, instalare pana la service si intretinerea echipamentelor si a sistemelor de supraveghere.

Telefon : 0741731875

Email: office@sisteme.video

Taguri
Camere de supraveghere, Sistem de supraveghere, Camera ascunsa, Supraveghere video. Supraveghere video,
Camere video de interior, Camere video de exterior, DVR 4 / 8 / 16 canale, Supraveghere video IP, Kituri supraveghere video, Lentile si accesorii
Locatie

Cuza Voda nr 22 Targu-Mures