Talkingabout.ro

Educatia trebuie sa fie pe primul loc!

Platforma Talkingabout.ro isi doreste sa deserveasca rolul de publicatie online prin care oameni, adulti si copii pot invata despre educatie financiara, dezvoltare personala, sanitate si multe altele. Acesta se bazeaza pe indentificarea problemelor cu care se confrunta populatia si raspunderea la intrebari complexe din domeniul finantelor, dezvoltarii personale si a sanatatii in mod transparent si pe intelesul tuturor.
Platforma Talkingabout.ro urmareste sa creasca nivelul de cunostinte si abilitati in domeniile dezvoltarii personale si a finantelor a cititorilor pentru ai ajuta sa se dezvolte si totodata sa dezvolte societatea in care traim. Ajutam cititorii sa isi gestioneze riscurile associate serviciilor financiare si prezintam beneficiile de care pot avea parte, planificarea unui buget si organizarea veniturilor, metode cum sa faci bani, etc.

Valorile noastre
Valorile Talkingabout sunt foarte importante pentru noi si incercam sa le respectam in tot ceea ce facem: dezvoltare sustenabila si continua, onestitate si transparenta.

Educatie Financiara
Dezvoltare personala
Sanatate

Auto-educatia este, dupa parerea mea ferma, singurul tip de educatie care exista.

Isaac Asimov